Προς το περιεχόμενο

Toshiba M70-160

nobleman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασα σήμερα τον Toshiba M70-160 και κάνω ένα σύντομο review για όσους ενδιαφέρονται...

Στα συν:

Στιβαρή κατασκευή καταπληκτικής ποιότητας, οθόνη HD υψηλής ευκρίνειας, παντελώς αθόρυβος, το καλύτερο πληκτρολόγιο που έχω δοκιμάσει ποτέ, δεν σηκώνει καθόλου θερμοκρασία, πολύ γρήγορος, με πλήρη γκάμα συνδέσεων, dual boot win XP Ελληνικά ή Αγγλικά, ξεχωριστή κάρτα γραφικών 128ΜΒ και το κυριότερο λειτουργεί ως Media Center χωρίς να φορτώνει το λειτουργικό!!!

Στα πλην:

win XP Home - θα προτιμούσα Pro, αρκετά software της Toshiba προεγκατεστημένα kai CD recovery αφού στερείται ξεχωριστού λειτουργικού...

Χρήση:

Γενική χρήση που όμως θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό χρήστη σε αξιοπρόσεχτη τιμή με βάση αυτά που προσφέρει, συν την αξιοπιστία της Toshiba...

Δημοσ.

Απο επιδόσεις πως πάει? Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό αλλά με 2Gb RAM απο Openmind.

Αν το κάνω αυτό θα πουλήσω πρώτα το 1630 Athlon 64 3700+/1024/80gb@7200. Θα πηγαίνει καλά σε cad-cam 3D εφαρμογές που με ενδιαφέρουν ή τσάμπα ο κόπος?

Εναλλακτική το 1667 με Athlon 64 4000+/2048/και τον Hitachi του 1630 που έχω τώρα...

Δημοσ.

Σε σύγκριση με αυτό που έχω ήδη και που θέτεις ως εναλλακτική, αν σε ενδιαφέρουν προτίστως οι επιδόσεις και τα επερχόμενα 64bit, τότε η επιλογή FSC είναι μονόδρομος... όμως, όπως ήδη αναφέρω στο mini-review, η ποιότητα του Toshiba είναι εξαιρετική...!!!

Δημοσ.

Prwta ap'ola:

πλήρη γκάμα συνδέσεων???

Bluetooth,infrared???

den leei kati...mhpws den exei?h exoun kanei paralhpsh sto site?

deuteron:

Exeis 3700+ athlon kai 8es na to dwseis gia na pareis 4000+ me 2048 ram?

PHGAINE BALE RAM SE AUTO POU EXEIS!!KAINOURIO EINAI!ta 4000+ anti twn 3700+ siga thn diafora pou a3izei na dwseis tosa lefta!!!

ELEOS pia!!

triton:

Kala exeis 3700+ kai les na pareis pentium 2.0 m???gia cad-cam 3d efarmoges???

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα...

1. Δεν αξίζει να δώσεις λεφτά παραπάνω για να πας από 3700 σε 4000, καλύτερα αναβάθμιση της μνήμης ή και το σκληρού... π.χ. Toshiba 100GB 5400 στα 16MB ή ακόμα καλύτερα έναν 7200... έχουν φτηνύνει αρκετά... και όλα αυτά εάν θέλεις μεγαλύτερες επιδόσεις...

2. Ναι, έχει bluetooth αλλά όχι infrared, κακώς δεν το ανέφερα αλλά δεν έτυχε τα τελευταία 2 χρόνια να το χρειαστώ... :D

Δημοσ.

exw parei ton toshiba edw kai 2 ebdomades kai eimai para polu euxaristimenos kamia sxesh me to proigoumeno pou eixa (hp pavillion).ontws einai athorivos kai den masaei apo thermokrasia an kai ton douleuw polles wres. laptopmaniac douleuw polu to autocad kai to rhinocerus gia naupigiko kai mhxanologiko sxediasmo kai den exw kanena provlima. vevaia einai xeiroteros apo to desktop mou alla genika einai polu kalos.

Δημοσ.
Exeis 3700+ athlon kai 8es na to dwseis gia na pareis 4000+ me 2048 ram?

PHGAINE BALE RAM SE AUTO POU EXEIS!!KAINOURIO EINAI!ta 4000+ anti twn 3700+ siga thn diafora pou a3izei na dwseis tosa lefta!!!

ELEOS pia!!

triton:

Kala exeis 3700+ kai les na pareis pentium 2.0 m???gia cad-cam 3d efarmoges???

Πες τα βρε Acid|Burn...... Mercy....... Αυτα που γραφονται εδω μεσα ουτε σε αλληλογραφια περιοδικων για PC - Games δεν υπαρχουν.....

Δημοσ.
Πες τα βρε Acid|Burn...... Mercy....... Αυτα που γραφονται εδω μεσα ουτε σε αλληλογραφια περιοδικων για PC - Games δεν υπαρχουν.....

Ο καθένας έχει το δικαίωμα της άποψής του αρχηγέ μου και είναι ελεύθερος να γράφει ότι θέλει... :D

Δημοσ.

Να πω στους προλαλήσαντες ότι ο λόγος της αλλαγής αν αυτή τελικά γίνει θα είναι πρώτιστα η οθόνη που στο 1667 είναι crystalbrite ενω στο 1630 που έχω τώρα όχι.

Ρόλο παίζει επίσης και η χ700 και φυσικά ο 4000+ έναντι του 3700+. Μνήμη και δίσκο έχω φορτώσει και στο 1630 και δεν χρειάζετε να κάνετε όλοι τους έξυπνους....Καταλάβατε...η να κάνω και κακά?

Δημοσ.
Να πω στους προλαλήσαντες ότι ο λόγος της αλλαγής αν αυτή τελικά γίνει θα είναι πρώτιστα η οθόνη που στο 1667 είναι crystalbrite ενω στο 1630 που έχω τώρα όχι.

Ρόλο παίζει επίσης και η χ700 και φυσικά ο 4000+ έναντι του 3700+. Μνήμη και δίσκο έχω φορτώσει και στο 1630 και δεν χρειάζετε να κάνετε όλοι τους έξυπνους....Καταλάβατε...η να κάνω και κακά?

Μας πήρε όλους η μπάλα φίλτατε έτσι που τα γράφεις, ενώ εγώ ακριβώς το δικαίωμά σου να λες την άποψή σου προάσπισα...

Πέραν τούτου, θεωρώ ότι η επιλογή να το αντικαταστάσεις για τους λόγους που αναφέρεις είναι δική σου και φυσικά δεν μας πέφτει λόγος...

BTW συμφωνώ με την επιλογή σου!!!

Δημοσ.

Den kanoume tous e3upnous file mou.!!!

Apla eipa oti gia auta pou 8a exeis parapanw apo to laptop pou hdh exeis den a3izei na dwseis lefta kai na kaneis thn antallagh...Pio logiko mou kanei emena na perimeneis na paliwsei ki allo kai na pareis tote ena kainourio(pou 8a xreiazetai kainourio) kai oxi twra pou akoma den xreiazetai na kaneis kammia allagh giati akoma to laptop einai mia xara!Twra an esy to kaneis logw "ka**las" tote kala kaneis!

Alla opws kai na exei eipa th gnwmh mou kai an de sou aresei na akous anti8etes gnwmes kai 8eleis oloi amesws na gurisoume kai na poume : "bravo re man,kala les,kala 8a kaneis" ktl...kaneis la8os.

DEN exoun oloi tis idies apopseis me sena kai kalo 8a htan spo th stigmh pou grafeis se ena forum na tis akous..An de 8es na sou pei kanenas thn allh meria tou nomismatos tote den katalabainw giati grafeis..gia na poume bravo kai ta resta?

auta apo mena..xwris epi8etikothta ktl...apla de mou aresei na mou les oti kanw ton e3upno epeidh exw anti8eth gnwmh kai epeidh mou fanhke uporbolikh h allagh pou proteines..

Filika...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...