makis_kom Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Έχω μία motherboard "MSI-MS6702E" με κάρτα ήχου onboard Realtech audio. Όλα δούλευαν μια χαρά. Μόλις πρόσθεσα την κάρτα ήχου Creative EMU1K1 στην pci έπαψε να αναγνωρίζει την onboard. Θέλω να δουλέψω το Virtual DJ και χρειάζομαι 2 κάρτες ήχου. Δεν μπορεί να αναγνωρίσει και τις 2κάρτες ήχου συγχρόνως. Έχω αλλάξει θέση στις pci αλλά το πρόβλημα παραμένει. Έχετε να προτίνετε τίποτα? Ευχαριστώ....
kosmasgr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 emena file mou doulepse mia xara ! QDI motherboard me realtech audio! kai ebala panw mia karta hxoun 7.1 ths TRUST kai douleuei mia xara me 2 kartes to Virtual DJ! apegkatesthse tin kainouria karta hxou sou kai ksanabalthn. thn onboard mhn thn peirakseis! den iparxei periptwsh na mhn tis anagnorisei kai tis 2! ti leitourgiko exeis ?
Nikos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Αλλαξε θέση στην κάρτα ήχου σε άλλο pci ξανά και τσέκαρε κάθε φορά τα irq που παίρνει η κάρτα κάθε φορά. Μπορεί να υπάρχει conflict μεταξύ των δύο καρτών ήχου. Μια άλλη σκέψη είναι να απενεργοποιήσεις την onboard, να εγκαταστήσεις την νεα κάρτα και μετά να ενεργοποιήσεις και πάλι την Onboard. Μην ξεχάσεις να απενεργοποιήσεις το midi και το gameport της Onboard μια και δεν τα χρειάζεσαι.
pancups Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Ayta pou sou eipe o Nikos -polyxrwmos- na kaneis..Epeidi eixa kai gw paromoio problem kai me creative kiolas. To Virtual Dj einai kalo to kalytero omws kai pio epaggelmatiko einai to PCdj. Episis den xreiazesai dyo kartes ixou kai mia ginetai douleia.Kalimera sas.
makis_kom Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Το πρόβλημα είναι στου φίλου μου τον υπολογιστή. Στον δικό μου έχω βάλει να δουλεύουν και οι δύο κάρτες χωρίς πρόβλημα. Ο φίλος μου έχει winXP, έχω κάνει update και άλλαξα θέσεις στην PCI. Όταν λες να ελεγχω τα irq από που θα το κάνω? Το midi και το gameport τα απενεργοποιώ από την motherboard? Ευχαριστώ
S2Katana Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Και σε εμενα η μητρικη μου α8nsli αναγνωριζει μια χαρα την onboard και την Creative 7.1 μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.