deviant Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Έχω ένα laptop και το cd-r που έχει είναι @@ και θέλω να πάρω εξωτερικό dvd-r έψαξα στα sites tou πλαισίου-eshop και δεν έχουν τπτ... !!! Είναι αξιόπιστα τα εξωτερικά? Τι μάρκα προτείνετε? τα plextor τι λενε? πόσο κάνουν? το laptop μου έχει p4 2.8ghz, 256mb ram, 40g skliro λογικα το σηκώνει...?? ΤΗΝΧ
sa1901 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Γιατί δεν αντικαθιστάς το υπάρχον, με ένα εσωτερικό dvd-rw; Δες και εδώ.
deviant Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 τα εσωτερικά dvd-rw των laptops δεν τα εμπιστεύομαι... Η μόνη μάρκα που βρήκα για εξωτερικό είναι LG sta 80e και plextor 160e ... To LG δεν το εμπιστεύομαι , το plextor παραείναι ακριβό... Αν πάρω κανονικό dvd-r πχ NEC εσωτερικό και το βάλω σε κουτί-usb θα είναι αξιόπιστο? Είναι αξιόπιστη η πατέντα ή μλκια?? ΤΗΝΧ
christos1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 τα εσωτερικά dvd-rw των laptops δεν τα εμπιστεύομαι...Η μόνη μάρκα που βρήκα για εξωτερικό είναι LG sta 80e και plextor 160e ... To LG δεν το εμπιστεύομαι ' date=' το plextor παραείναι ακριβό... Αν πάρω κανονικό dvd-r πχ NEC εσωτερικό και το βάλω σε κουτί-usb θα είναι αξιόπιστο? Είναι αξιόπιστη η πατέντα ή μλκια?? ΤΗΝΧ[/quote'] Θα είναι αξιόπιστο αν το συνδέσεις μέσο USB 2.0, τότε θα είσαι ΟΚ. Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις ένα Nec και ένα εξωτερικό κουτί, πιστεύω είναι η καλύτερη λύση.
deviant Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Xaxa !!! Aυτό ακριβώς έκανα πριν διαβασω το μηνυμά σου φύλε ! Νec με external case usb2.0 Αλλά τώρα έχω πρόβλημα δeν διαβάζει και δεν γράφει πάνω απο 7χ(cd) 0.8x(dvd) δηαλαδή γύρω στα 1.1ΜΒps ... H motherboard του laptop είναι SiS 650 ... Εγκατέστησα και τους drivers του case alla tpt ... Καμία λύση κανείς pls !!!!!!!!!!!!!!!!
christos1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Xaxa !!! Aυτό ακριβώς έκανα πριν διαβασω το μηνυμά σου φύλε !Νec με external case usb2.0 Αλλά τώρα έχω πρόβλημα δeν διαβάζει και δεν γράφει πάνω απο 7χ(cd) 0.8x(dvd) δηαλαδή γύρω στα 1.1ΜΒps ... H motherboard του laptop είναι SiS 650 ... Εγκατέστησα και τους drivers του case alla tpt ... Καμία λύση κανείς pls !!!!!!!!!!!!!!!! Κάνε μια αναβάθμιση στο firmware του Nec. Ποια μάρκα dvdr χρησιμοποιείς?.
sugoruyo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 ama les 1.1mbps mou kanei se usb 1.1 mipws sou exei katsei kana laptop (opws ta ili8ia ta turbo-x?) me usb 1? gia dokimase se pc an paiksei swsta egw 8a koitaga ta specs tou laptop an einai usb 1.1 i 1.0 vale mia pcmcia kartoula kai eisai ok
deviant Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 THNX gia tis plirofories eixa problem me ta windows xriazomoun service pack 1 h 2 gia na anagnoristei to usb 2.0 - klassiko problem ton @!%$$!$@%@! windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.