Cop1979 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 δεν εχει ζεστη πουθενα! και το τροφοδοτικο μου ειναι καινουργιο TRUST 450,το ιδιο που ειχα και με την αλλη μητρικη(GIGABYTE)και δεν ειχα προβληματα με restart p.s. μνημες δεν εχω αλλαξει
MasterMj Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Κάτι σου παρουσιάζει μέσα από το μηχάνημα. Η έλεγξέ αν γνωρίζεις η πήγαινε σε έναν τεχνικό υπολογιστών. Αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι, μην κάνεις κινήσεις παρά μόνο ο τεχνικός. Ενώ αν πειράξεις κάτι και μετά καταλάβεις ότι έχεις χαλάσει άλλες ρυθμίσεις στο κουτί για να βρεις αυτό που θες, τότε, πίστεψε με, δεν θα ξέρει από πού να αρχίσει και ο τεχνικός (αν πας τον υπολογιστή)
klainmaingr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Θα συμφωνήσω και εγώ στην μνήμη... Μία νέα ddr έχει γύρω στα 20~ το 1γκμπ Θεωρώ πως η 256 δεν αρκεί και προκαλεί αυτές τις επανεκκινήσεις..
Dr.Strangelove Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Βάλε τρία τροφοδοτικά μάρκας thermaltake στην μονάδα και θα είσαι εντάξει.Λες να φτάσουν 3; Μήπως να βάλει καμιά δωδεκάδα για να είναι σίγουρος ότι δε θα έχει πρόβλημα στο μέλλον;
KnightRider Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Λες να φτάσουν 3; Μήπως να βάλει καμιά δωδεκάδα για να είναι σίγουρος ότι δε θα έχει πρόβλημα στο μέλλον; Οχι και δωδεκά τροφοδοτικά το πολύ μέχρι 4 τροφοδοτικά γινεται γιατί άμα είχα 12 τροφοδοτικά μεσα στην μονάδα θα υπήρχαν παγάκια. Εγώ πάντως έχω 3 τροφοδοτικά και η θερμοκρασία το πολύ(όταν είναι καλοκαίρι) έχει 20 βαθμούς και τώρα είναι στους 12 βαθμούς.
Cop1979 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 για την ωρα εκανα disable το Q-fan που εχει η μητρικη και δεν ειχα restart για την ωρα!ο φιλος που εκανε το topic τι εκανε το ελυσε το προβλημα του και αν ναι πως ?ευχαριστω που απαντατε με λυσεις
Cop1979 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 trust 450w, τελικα και disable το q-fan που εκανα παλι εκανε restart μαλλον μνημες ειναι τελικα θα το ψαξω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.