Προς το περιεχόμενο

Restart!!!????

mi26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν εχει ζεστη πουθενα!

και το τροφοδοτικο μου ειναι καινουργιο TRUST 450,το ιδιο που ειχα και με την αλλη μητρικη(GIGABYTE)και δεν ειχα προβληματα με restart

p.s. μνημες δεν εχω αλλαξει

Δημοσ.

Κάτι σου παρουσιάζει μέσα από το μηχάνημα. Η έλεγξέ αν γνωρίζεις η πήγαινε σε έναν τεχνικό υπολογιστών. Αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι, μην κάνεις κινήσεις παρά μόνο ο τεχνικός. Ενώ αν πειράξεις κάτι και μετά καταλάβεις ότι έχεις χαλάσει άλλες ρυθμίσεις στο κουτί για να βρεις αυτό που θες, τότε, πίστεψε με, δεν θα ξέρει από πού να αρχίσει και ο τεχνικός (αν πας τον υπολογιστή) ;)

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω και εγώ στην μνήμη...

Μία νέα ddr έχει γύρω στα 20~ το 1γκμπ :P

Θεωρώ πως η 256 δεν αρκεί και προκαλεί αυτές τις επανεκκινήσεις..

Δημοσ.
Βάλε τρία τροφοδοτικά μάρκας thermaltake στην μονάδα και θα είσαι εντάξει.
Λες να φτάσουν 3; Μήπως να βάλει καμιά δωδεκάδα για να είναι σίγουρος ότι δε θα έχει πρόβλημα στο μέλλον; :mrgreen:
Δημοσ.
Λες να φτάσουν 3; Μήπως να βάλει καμιά δωδεκάδα για να είναι σίγουρος ότι δε θα έχει πρόβλημα στο μέλλον;

Οχι και δωδεκά τροφοδοτικά το πολύ μέχρι 4 τροφοδοτικά γινεται γιατί άμα είχα 12 τροφοδοτικά μεσα στην μονάδα θα υπήρχαν παγάκια.

Εγώ πάντως έχω 3 τροφοδοτικά και η θερμοκρασία το πολύ(όταν είναι καλοκαίρι) έχει 20 βαθμούς και τώρα είναι στους 12 βαθμούς.

Δημοσ.

για την ωρα εκανα disable το Q-fan που εχει η μητρικη και δεν ειχα restart για την ωρα!ο φιλος που εκανε το topic τι εκανε το ελυσε το προβλημα του και αν ναι πως ?ευχαριστω που απαντατε με λυσεις :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...