mi26 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Παιδια καλησπερα, Ο υπολογιστης μου κανει restart χωρις κανενα λογο εκει που ειμαι μεσα στα Windows και δουλευω Πριν λιγες μερες εβαλα νεο σκληρο και εβαλα ADSL και νομιζω πως κατι απο αυτα δημιουργει προβλημα. Αρχικα του ειχα βαλει τα Windows 2000 αυθετικα με SP4 αλλα μου εκανε συχνα restart χωρις λογο και την τελευται φορα που εκανε restart δεν εμπαινε στα windows και εβγαζε μπλε οθονη με κατι κινεζικα. Τελος παντων του εκανα format και εβαλα τα XP Home Edition γιατι αυτα ειχα αυθεντικα. Το προβλημα παραμενει και κανει παλι restart. Ωστοσο ελεγχω τον δισκο και με το Kaspersky και με το Adaware και δεν μου βρισκει κανενα ιο ή trojan. Τι μπορει να φταει;;; Μπορω να βρω με αλλον τροπο αν εχει Trojan και αν ναι πως μπορω να το διωξω;;;;; Please βοηθεια!
HexStatic Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Sinithos auta ta restart ofeilontai stin RAM.
mi26 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Απο θερμοκρασια ειμαι 28 κελσιου το συστημα και 32 κελσιου η CPU. Αυτά βεβεαια μπορει να αλλαζουν οταν γινονται τα restart. Θα το ξανακοιταξω τοτε. Οσον αφορα την μνημη εβαλα προσφατα και μια 256 SDRAM, και δεν ξερω αν ειναι εκει προβλημα Και κατι ακομα. καθε φορα που κανει restart αλλα και αν το κλεισω κανονικα μου βγαζει αυτα τα κλασσικα μηνυματα της Microsoft οτι το συστημα ανεκαμψε απο σοβαρο σφαλμα και να στειλω το σφαλμα, και ανοιγοντας να δω που εχει σφαλμα παντα μου βγαζει το ακολουθο: C:\WINDOWS\Minidump\Mini121105-04.dmp C:\DOCUME~1\1668~1\LOCALS~1\Temp\WER1.tmp.dir00\sysdata.xml Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι αυτο!;;
takis456 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Αυτά είναι τα περιεχόμενα της μνήμης την στιγμή που δημιουργήθηκε το σφάλμα.. και περιέχει διάφορες άλλες τεχνικές πληροφορίες. Έχεις κοιτάξει στο event viewer μήπως σου έβγαλε κάποιο μήνυμα?
georgemarios Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 σε ενα προηγουμενο motherboard που ειχα, οταν εβαλα 256 παραπανω μνημη (ddr ομως, οχι sdram) μου εκανε restart sto asxeto λιγο μετα αφου φορτωνε το λειτουργικο. Αλλες φορες μου εβγαζε μια μπλε οθονη γεματη με ακαταλαβιστικα συμβολα με καταχωρητες και αλλα περιεργα. Σταματησε να το κανει οταν απο το bios αλλαξα καποιο "best performance" setting σε "normal" (δε θυμαμαι ακριβως πως ονομαζονταν)..... Αργοτερα εκανα bios update και μπορεσα να ξαναβαλω το best performance χωρις προβλημα
mi26 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Αυτο που με ενοχλει παρα πολυ ειναι που και μετα απο ενα κανονικο κλεισιμο του υπολογιστη οταν τον ανοιγω μου λεει οτι το συστημα ανεκαμψε απο ενα σοβαρο προβλημα. και παντα λεει C:\WINDOWS\Minidump\Mini121105-0*.dmp C:\DOCUME~1\1668~1\LOCALS~1\Temp\WER1.tmp.dir00\sysdata.xml Το event viewer πως το κοιταω; Και τι ειναι αυτο το Minidump και τι γραφει σε αυτα τα αρχεια;;
mi26 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Οκ το βρηκα το event viewer, αλλα λεει πολλα οχι κατι συγκεκριμενο. Εχω μπερδευτει!
monimws_trelamenos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Φίλε είναι μνήμη 99,9%. Κοίτα μήπως δεν "πατάει" καλά. Αν βέβαια έβρισκες και δοκίμαζες και μια άλλη μνήμη θα ήταν ότι καλύτερο.
georgemarios Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 για αρχη, απλα βγαλε αυτη που εβαλες προσφατα και δες αν ολα ειναι οκ.... αν ναι τοτε δοκιμασε μονο με την καινουργια (μπορει να ειναι ασυμβατη με το motherboard).... αν παλι οκ τοτε δες μηπως ειναι ασυμβατες οι μνημες μεταξυ τους..... παντως κοιτα αυτο που σου ειπα και με το bios
antonis_wrx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 και έμενα μου το κάνει καμία φορά πολύ σπάνια από win, χωρίς να έχω πρόβλημα με θερμοκρασίες... Το "κουλό" είνια ότι σε linux δεν το κάνει ποτέ...
GIANNISPATRA Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 μάλλον θέλεις να πεις ότι το λογικό είναι ότι σε linux δεν το κάνει γιατί από τα σκουπίδια τα xp τι άκρη να βγάλεις.Εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα μερικές φορές όταν έχω ανοιχτό το dscaler τι μου προτείνετε? bios update?
lefkas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 @mi26 Κ γω θα σου ελεγα να τσεκαρεις πρωτα απο ολα τη μνημη. Οπως ειπε κ ο φιλος πανω, βγαλε αυτή που εβαλες, και δες πως θα παει.... Let us know...
Cop1979 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 εχω ακριβος το ιδιο προβλημα !!! τι μητρικη εχεις μηπως ASUS??γιατι μολις εβαλα ASUS αρχισαν τα restart
KnightRider Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Φταιει το τροφοδοτικό. Ακουμπα την μονάδα παντού και αν τοιχον σε κάποιο σημείο είναι ζεστος φταίει το τροφοδοτικό. Βάλε τρία τροφοδοτικά μάρκας thermaltake στην μονάδα και θα είσαι εντάξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.