Προς το περιεχόμενο

Restart!!!????

mi26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,

Ο υπολογιστης μου κανει restart χωρις κανενα λογο εκει που ειμαι μεσα στα Windows και δουλευω

Πριν λιγες μερες εβαλα νεο σκληρο και εβαλα ADSL και νομιζω πως κατι απο αυτα δημιουργει προβλημα.

Αρχικα του ειχα βαλει τα Windows 2000 αυθετικα με SP4 αλλα μου εκανε συχνα restart χωρις λογο και την τελευται φορα που εκανε restart δεν εμπαινε στα windows και εβγαζε μπλε οθονη με κατι κινεζικα.

Τελος παντων :mad: :mad: :mad: :mad: του εκανα format και εβαλα τα XP Home Edition γιατι αυτα ειχα αυθεντικα.

Το προβλημα παραμενει και κανει παλι restart.

Ωστοσο ελεγχω τον δισκο και με το Kaspersky και με το Adaware και δεν μου βρισκει κανενα ιο ή trojan.

Τι μπορει να φταει;;;

Μπορω να βρω με αλλον τροπο αν εχει Trojan και αν ναι πως μπορω να το διωξω;;;;;

Please βοηθεια!

Δημοσ.

Απο θερμοκρασια ειμαι 28 κελσιου το συστημα και 32 κελσιου η CPU.

Αυτά βεβεαια μπορει να αλλαζουν οταν γινονται τα restart. Θα το ξανακοιταξω τοτε.

Οσον αφορα την μνημη εβαλα προσφατα και μια 256 SDRAM, και δεν ξερω αν ειναι εκει προβλημα

Και κατι ακομα.

καθε φορα που κανει restart αλλα και αν το κλεισω κανονικα μου βγαζει αυτα τα κλασσικα μηνυματα της Microsoft οτι το συστημα ανεκαμψε απο σοβαρο σφαλμα και να στειλω το σφαλμα, και ανοιγοντας να δω που εχει σφαλμα παντα μου βγαζει το ακολουθο:

C:\WINDOWS\Minidump\Mini121105-04.dmp

C:\DOCUME~1\1668~1\LOCALS~1\Temp\WER1.tmp.dir00\sysdata.xml

Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι αυτο!;;

Δημοσ.

Αυτά είναι τα περιεχόμενα της μνήμης την στιγμή που δημιουργήθηκε το σφάλμα.. και περιέχει διάφορες άλλες τεχνικές πληροφορίες. Έχεις κοιτάξει στο event viewer μήπως σου έβγαλε κάποιο μήνυμα?

Δημοσ.

σε ενα προηγουμενο motherboard που ειχα, οταν εβαλα 256 παραπανω μνημη (ddr ομως, οχι sdram) μου εκανε restart sto asxeto λιγο μετα αφου φορτωνε το λειτουργικο. Αλλες φορες μου εβγαζε μια μπλε οθονη γεματη με ακαταλαβιστικα συμβολα με καταχωρητες και αλλα περιεργα.

Σταματησε να το κανει οταν απο το bios αλλαξα καποιο "best performance" setting σε "normal" (δε θυμαμαι ακριβως πως ονομαζονταν)..... Αργοτερα εκανα bios update και μπορεσα να ξαναβαλω το best performance χωρις προβλημα

Δημοσ.

Αυτο που με ενοχλει παρα πολυ ειναι που και μετα απο ενα κανονικο κλεισιμο του υπολογιστη οταν τον ανοιγω μου λεει οτι το συστημα ανεκαμψε απο ενα σοβαρο προβλημα.

και παντα λεει

C:\WINDOWS\Minidump\Mini121105-0*.dmp

C:\DOCUME~1\1668~1\LOCALS~1\Temp\WER1.tmp.dir00\sysdata.xml

Το event viewer πως το κοιταω;

Και τι ειναι αυτο το Minidump και τι γραφει σε αυτα τα αρχεια;;

Δημοσ.

για αρχη, απλα βγαλε αυτη που εβαλες προσφατα και δες αν ολα ειναι οκ....

αν ναι τοτε δοκιμασε μονο με την καινουργια (μπορει να ειναι ασυμβατη με το motherboard)....

αν παλι οκ τοτε δες μηπως ειναι ασυμβατες οι μνημες μεταξυ τους.....

παντως κοιτα αυτο που σου ειπα και με το bios

Δημοσ.

και έμενα μου το κάνει καμία φορά πολύ σπάνια από win, χωρίς να έχω πρόβλημα με θερμοκρασίες... Το "κουλό" είνια ότι σε linux δεν το κάνει ποτέ...

Δημοσ.

μάλλον θέλεις να πεις ότι το λογικό είναι ότι σε linux δεν το κάνει γιατί από τα σκουπίδια τα xp τι άκρη να βγάλεις.Εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα μερικές φορές όταν έχω ανοιχτό το dscaler τι μου προτείνετε? bios update?

Δημοσ.

@mi26

Κ γω θα σου ελεγα να τσεκαρεις πρωτα απο ολα τη μνημη. Οπως ειπε κ ο φιλος πανω, βγαλε αυτή που εβαλες, και δες πως θα παει....

Let us know...

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Φταιει το τροφοδοτικό.

Ακουμπα την μονάδα παντού και αν τοιχον σε κάποιο σημείο είναι ζεστος φταίει το τροφοδοτικό.

Βάλε τρία τροφοδοτικά μάρκας thermaltake στην μονάδα και θα είσαι εντάξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...