STEVEtheGREEK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Πάντως αν κάποια στιγμή φίλτατε sonic22 νιώσεις την ανάγκη να κάνεις αλλαγή λαδιών σε παρακαλώ ΜΗΝ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙΣ.Το MAGNA μου θα τα χρειαστεί για κάποια χλμ. ........ χε χε Αλέξη σε πρόλαβα,φοβερή ιδέα έεεε? Αν και ορυκτέλαια και μάλιστα από γνωστή αλυσίδα Σ.Μ. δε βαριέσαι κανα 1000χλμ. θα τα βγάλουν!!
Αλέξης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Ναι ναι,επειδη ειναι πολλα λιτρα να μου δωσεις και εμενα 3,5 λιτρα για την virago μου.Μην με ξεχασεις.
HighT3ch Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Sonic για φωτογραφιες στα posts σου χρησιμοποιησε >[img=url gia to image]
lalexoulhs Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 File mou pragmati mia lista me basika pragmata na prosexei kaneis tha htan polu endiaferon. Meta thn eksetastikh tha me endiefere polu ena projectaki! Einai isos to kalhtero mod pou exw dei. Asxoloumoun kai egw paliotera alla kurios me watercooling oxi ladi! Kai palh mprabo gia thn idea!!!!!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Αν χρειαστεί να αλλαχτεί κάτι πως γίνεται με δεδομένο πως το λάδι είναι εφιάλτης για να καθαριστεί? Με την υγρασία που θα εγκλωβίζεται στο λάδι δεν θα υπάρχει πρόβλημα?
O mitsios Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 wraios file sonic poly eksypnh idea..kati asxeto na rwthsw paidia..h motherboard mou den exei epiloges gia overclock,yparxei programma pou na kanei overclock kai na fortwnetai prin mpei sta windows?eyxaristw
lalexoulhs Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 File Sonic eisai arxontas!!!! Se euxaristw polu gia ton kopo kai ton xrono na ta grapseis ola auta Se 10 meres tha to dokimasw prwta me ena 200MMX kai meta isos me p4 an dw oti den tha karbouniasei o prescot!
Αλέξης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Για ριξτε και μια ματια eδω: http://www.tomshardware.com/2006/01/09/strip_out_the_fans/
gregdais Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 εμπιστεύομαι το Άλτις μέχρι την τελευταία του σταγόνα...! φίλε ωραία δουλειά και σκεύτομαι να το κάνω και εγώ. έχω ένα P2 που αράζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.