nickaras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Η καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται λένε!! Την παλιοPalit μου την αλλάξαν(για όσους ξέρουν για ότι είχει συμβεί σε προηγούμενο topic) κ πήρα την SAPPHIRE ATLANTIS ATI X800GT 256MB GDDR3 AGP VO/DVI. με 197 euros περίπου... Για πείτε μου γνώμες για αυτήν... 6820 βγάζει στο 3D Mark 2003. Καλό το score απο την προηγούμενη τουλάχιστον... Αλλα είναι αρκετο άραγε?? Τι αλλαγές να κάνω στο σύστημα μου ώστε να ανέβει η κάρτα??? Να βάλω motherboard με Agp 8x? Τροφοδοτικό με πόσα watt και αμπέρ?? Για ρίξτε τα φώτα σας...!!! Specs Intel P4 2.0 Ghz 512(SDRAM!!!!) AGP 4x, 250Watt τροφοδοτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Με γειές!Η καρτούλα σου βγάζει μέχρι και 7500-8000πόντους απ'οτι εχω δεί στο net,αλλα τα τέστ γίνανε σε συστήματα με 2,8+Ghz cpu agpx8 mobo 1+gb ram.Το θέμα είναι αν αξίζει μια τέτοια αναβάθμηση.Θα χρειαστείς και νέο τροφοδοτικό στάνταρ.Η γνώμη μου είναι να κρατήσεις τα χρήματά σου ή να βρείς κάτι απο δεύτερο χέρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannnni Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 asus6800le(16,6) overclocked core380, ram800, rdmark03 11008marks! zhlia! xaxaxa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Moderators Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Από e-shop την πήρες? Πολύ καλή! Κοίτα, τα 6820 είναι χάλια για αυτή την κάρτα, αλλά με p4 2,0ghz και 250w psu και AGP4x και SDRAM, μάλλον πολύ καλά είναι...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickaras Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Thanx... Ναι απο e-shop...Βρήκα ενα mobο με agp 8x στα 40 ευρώπουλα και λέω να πάρω τροφοδοτικό κ μνημούλες... Αξίζει όμως?? Θα δώ διαφορά?? Εάν αλλάξω τροφοδοτικό μόνο θα δώ διαφορά ή οπωσδήποτε θέλει κ άλλα...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Moderators Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Όχι, το τροφοδοτικό είναι για να αντέξει oc και νέο σύστημα (cpu , mobo, memory..) Αλλά με p4 2.0 δεν θα δεις και πολλά παραπάνω, ό,τι και να αλλάξεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Τροφοδοτικό όπως και να το κάνεις χρειάζεσαι...και μάλιστα άμεσα.Αυτή τη στιγμή είσαι οριακά!Πραγματικά μου κάνει εντύπωση που δέν έχεις αναφέρει προβλήματα όπως επανεκκινήσεις και κολλήματα. Δέν ξέρω ακριβώς τι έχεις μέσα στο σύστημά σου.Δοκίμασε να κάνεις το test και θα καταλάβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 protinw na psaxsis ya abit ic7 max3 h albatron 865pro 2 (klokarun kala) wste na anevasis ligo to cpu su , meta gia arxi 1 stikaki 512mb ddr 400 (sto melon perneis ke ena 2o) ke episis ke ena aplo noname psu na leei 500-550watt ya nane 350ari !pantos trofodotiko prepei panta na pernete kalo einai mia swsti ependisi pou 8a sas minei! emena maresun ta enermax kai ta OCZ , min viastis na ta paris new!kane ligi ipomoni ke psaxse ya metaxirismena apo to site h apooo to fleamarket!endiktita 60e mitriki used , 45e ram new kai psu twra noname new pezi me 25-40e ke used pezi na vris kai kana kalo 400watt me ta idia xrimata! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickaras Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Λοιπόν παίδες... Για να μην σκάω λεφτά για καινούριες μητρικές και πάει λεγοντας, βρήκα ένα φιλαράκι το οποίο μου δίνει mobo (agp 8x) + Intel P4 2.6 ή 2.8Ghz, 512 DDR 400.... Δν έχω μάθει ακόμη τι μητρική είναι ακόμη... Αλλα στο περίπου...Πόσο να τα πάρω όλα μαζί...? Με αυτά τα parts θα πηγαίνει σωστά η κάρτα??(Αφού πάρω και τροφοδοτικό....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snowman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Mia xara tha eisai.....Bale kai argotera alla 512MB RAm kai poios se pianei!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.