coffeex Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 ......kamia sxesi me lotr......................... Oxi kai kamia sxesh poles skhnes htan antigrafh toy Lotr...
Chinaski Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Kai ti simenei oti antegrapsan skines. To aisthitiko apotelesma einai pou metraei kai auto htan kato tou metriou. Tora na sou po tin alitheia den polikegome kiolas, opios thelei mporei na tin onomasi kai tainia tis dekaetias. Kat eme i tainia einai treli patata.
Guerriero4 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 oute emena mou arese i tainia. Sto proto miso koimithika 2 fores kai otan tha ebelpa to deutero meros tou ergou, eixa tin elpida oti tha exei maxh tis prokopis kai oxi 5 leptwn!
chill Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ είμαι στην αντίπερα όχθη και λέω ότι η ταινία είναι πάρα πολύ καλή. Βέβαια το συγκεκριμένο παραμύθι είναι ένα από τα αγαπημένα μου αν όχι το πιο αγαπημένο μου οπότε ίσως να μην είμαι και ο πιο αντκειμενικός κριτής του. Είναι ένα παραμύθι για παιδιά καθαρά σε αντίθεση με τον άρχοντα που όσο να ναι έχει πιο ενήλικο story οπότε νομίζω ότι οι όποιες συγκρίσεις μεταξύ τους δεν έχουν νόημα. Και omg η μάγισσα πρέπει να είναι η πιο sexy κακιά παραμυθιού που έχει εμφανιστεί ποτέ στην μεγάλη οθόνη.
chill Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Το είδα πριν από το Narnia. Αλλά όπως βλέπεις και από το avatar μου προτιμώ το ξανθό οπότε η Μonica είναι όλη δική σου. Η δε παρουσία της στο brothers grimm είναι ανύπαρκτη καθότι εμφανίζεται ελάχιστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.