The Crow Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Τελικά πήγα και την είδα.Όντως το στυλ της ταινίας είναι λίγο παιδικό.Μέχρι να μπει στη δράση περάσανε αρκετά λεπτά, νομίζω η μισή ταινία!Η μισή ταινία ήταν εκνευριστικά αργή!Γενικά του βάζω ένα 7/10.Θέλει να μοιάσει στον Άρχοντα αλλά δεν τα καταφέρνει και τόσο.Το έργο δεν ήταν καθόλου σκοτεινό και ίσως έχανε στο ότι ήταν αρκετά παιδικό.Το Harry Potter θα έλεγα ότι ήταν πιο σκοτεινό. ΥΓ. Η μάχη δε σας φάνηκε λίγο μικρή σε διάρκεια!
Xorxhs! Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 με καλυψες πληρως...Μα καλα,πετανε 4 παιδακια στην ταινια,τους δινουν απο ενα ψευτικο οπλακι.....τι να πω...πολυ παιδικο
The Crow Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Εντωμεταξύ το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μπαίνουνε 4 παιδάκια που δεν έχουν βγει από το αυγό τους ακόμα σε έναν άγνωστο κόσμο με τέρατα και άλλες π@π@ρίτσες και αμέσως μαθαίνουν να χειρίζονται το σπαθί και το τόξο και κάνουν τους ήρωες!!Ο Peter θέλει να μιμηθεί τον Aragorn και η μεγάλη του αδερφή τον Legolas!LOL!
Alt3rnative Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 H tainia ontws einai poly paidiki.Katholou skoteini kai fisika milia makria apo to epos tou Tolkien.Exei kai arketa stoixeia klemmena apo arxonta opws: SPOILERS SPOILERS SPOILERS H skini pou trexoun me tous kastores kai nomizoun oti tous kinigaei i witch kai krivontai katw apo ena anoigma se ena vraxo einai sxedon idia me ti skini sto LOTR me ta 4 hobbit pou tous kinigane oi Kavalarides kai krivontai kato apo ton vraxo.
Xorxhs! Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 γυριστε ενα Prelude του LOTR,να γουσταρουμε
coffeex Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 "... O δημιουργός της, Καρλ Λιούις (C.S. Lewis), ήταν συνάδελφος του Τόλκιν, του συγγραφέα του Αρχοντα των Δαχτυλιδιών. Η Νάρνια και η Μέση Γη δημιουργήθηκαν την ίδια περίπου περίοδο στην Οξφόρδη, ενώ το βιβλίο του Λιούις έχει πουλήσει συνολικά 85 εκατομμύρια αντίτυπα...." από το περιοδικό DISCOVERY & SCIENCE σελ 23 τεύχος Ιανουαρίου. Γενικά το περιοδικό έχει ένα παρα πολύ καλό άρθρο για την ταινία και τον συμβολισμό της. πχ το λιοντάρι συμβολίζει τον Ιησού κτλ.. Ξέχασα να αναφέρω ότι Τόλκιν και Λιούις ήταν φιλαράκια.
agiosall~ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Την είδα και εγώ χθές την ταινία... καλή ήταν, όχι τίποτα κορυφαίο που θες να το ξαναδείς πριν βγει σε dvd, προσπάθησε να μοιάσει στον άρχοντα αλλά όχι με ιδιαίτερη επιτυχία (αν εξαιρέσουμε τα τοπία που ήταν πολύ εντυπωσιακά). Πιό συγκεκριμένα αρκετά παιδικό με διάφορες μαλ@κιούλες που με χάλασαν όπως η μάχη που ήταν απίστευτα μικρή, η επιδέξιότητα(?) τον παιδίων στα όπλα που έπιαναν για πρώτη φορά στα χέρια τους, και εκτός από τον μεγάλο (Peter) οι υπόλοιποι χρησιμοποίησαν τα όπλα τους μόνο μια φορα (και η μικρή μόνο για σκοποβολή), σε 2+ ώρες έργο. Πάντως το όλο σκηνικό ήταν πολύ ωραίο και μέσα στο πνεύμα των ημερών Το εισιτήριο το άξιζε βέβαια, αλλά εγώ προσώπικα (είχα δει και λίγο την σειρά στην ΕΡΤ) περίμενα κάτι πολύ καλύτερο. Αν έπρεπε να τη βαθμολογήσω ενα 8/10 είναι ότι πρέπει νομίζω.
KaizerSoze Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 vgale tous megalous,ase ta hobbit,kai exeis panw katw to Fellowship mexri to symvoulio tou Riverdale kai meta piase to Return of the King sta Pelinor fields.That's it.Ma kala,pws egw naxw desimo me ton Aslan to Liontari-Xristo ti stigmi pou pernaw 1,5 wra se kinigto kai xafnika na ena liontari,na enas stratos etoimos,na enas kentauros-bodygaurd-pou antexei-kai tha-thysiastei,na mia maxi,telos.I tainia apla den eixe xtisimo,evlepes fyles na polemoun kai eleges wx,ti einai autos twra? Ase pou an kati mou tin spaei einai zwakia pou milane(SP "Dogs with funny hats on wide lences" styl)
theobabis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 τουλαχιστον μητσο εσυ τα καταφερες και την ειδες ολοκληρη...
coffeex Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ τι να πω που έκανε παγωνιά στο cinema;
The Crow Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ τι να πω που έκανε παγωνιά στο cinema; LOL!Δεν είχε θέρμανση;;;;
Chinaski Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Argi,bareti,paidiki,kamia sxesi me lotr. Ama eisai 9-12 i tainia einai gia esena, diaforetika oute na stin stilei o theios den aksizei. Pos tin patisa etsi....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.