Toufas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 to eida xtes...poli oraio kai mou arese pio poli apo to harry potter....thimizei lotr alla afto den einai aparetitos kako..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Nai alla den einai ligo pediko?!?
sonic22 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 an den kanw lathos to ergo auto eixe giriistei gia tin TV palia (sira)... to edixne i ET1 giro sto 95 an den kanw lathos... exw lathos?
Toufas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 giati itan paidiko? nai sonic tou 80kati seira
aliendna51 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Επιτέλους!! Υπάρχει κι άλλος στον πλανήτη που το θυμάται! Νόμιζα ότι εγώ και μιά φίλη μου είμαστε οι μόνοι... Ορίστε τι ακριβώς έπαιζε η ΕΤ1: αυτό, αυτό, αυτό & αυτό.. Και ήμουν φανατικός.. Δηλαδή και στην υπόλοιπη Ελλάδα έγινε κανονικά η πρώτη προβολή? Μου 'ρχεται να κλάψω.. Το περίμενα πως και πως κι εδώ στο Ηράκλειο δεν το παίζει ταυτόχρονα με όλον τον υπόλοιπο κόσμο, όπως και πολλές άλλες ταινίες.. Σίγουρα δε θα το παίξει πριν την επόμενη Πέμπτη.. Κάτι ακούγεται για τις 22.. ΑΑΑΑΑΑ!!! Και κάποιες πληροφορίες: Τα Χρονικά της Νάρνια είναι το μυθιστόρημα του C.S. Lewis. Χωρίζεται σε 7 βιβλία και η ταινία, όπως και η παλιά σειρά και ταινία, αρχίζει από το δεύτερο.. Ο Lewis και ο Tolkien ήταν φίλοι, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ο ένας επηρρεάστηκε από τον άλλο όσον αφορά τα μυθηστορήματα.. Άλλωστε ο Lewis ήθελε περισσότερο να φτιάξει μια αλληγορία της ιστορίας του Χριστού δίνοντας τα ίδια ηθικά διδάγματα, από ένα παραμύθι που έφτιαξε για ένα δικό του κόσμο, που έφτιαξε δανειζόμενος και στοιχεία από ελληνική και νορβηγική μυθολογία και βάζοντάς τα σε μιά πύλη από την αγγλία του προηγούμενου αιώνα.. Αρκετά έξυπνο και μου άρεσε πολύ, αλλά δε θα το σύγκρινα με τον Tolkien, ο οποίος ήταν πάντα εναντίον της αλληγορίας και έφτιαξε έναν εντελώς δικό του κόσμο (κι αυτός επηρρεάστηκε από στοιχεία άλλων μυθολογιών, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι κάτι εντελώς δικό του και άδικο να το συγκρίνεις με οτιδήποτε..)
chill Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Στο section των games για το παιχνίδι της ταινίας υπάρχουμε πολλοί νοσταλγοί της σειράς. 7 βιβλία=)καλά να είμαστε μέχρι το 2011 θα ανοίγουμε αντίστοιχα topics αν και το συγκεκριμένο βιβλίο χρονικά τοποθετείται δεύτερο.
Steve_g7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Εγω πάλι το εβλεπα πιτσιρικας σε cartoon στο ΕΤ1 η ΕΤ2 δεν θυμαμαι.
Em_Zed Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Τα βιβλία δεν τα ήξερα, πόσο μάλλον ότι προυπήρχαν αναφορές σε αυτά, σειρές και τα λοιπά. Το τρειλερ το είδα και ενθουσιάστηκα, περισσότερο με τα σκηνικά και την όλη ατμόσφαιρα και λιγότερο με το στόρυ, το οποίο δεν ξέρω κιόλας οπότε όταν καταλάβω τι παίζει μπορεί και να μαρέσει. Για το Ηράκλειο που ρώτησε κάποιος, αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ημερομηνίες πολύ κοντά στα χριστούγεννα, από 23 μέχρι και 25/12. Το μόνο σπάσιμο είναι οτι θα αργήσει κάπως, αλλά το καλό είναι οτι γιαυτές τις μέρες είναι ότι πρέπει με τα βουνά, με τα χιόνια.. θαναι ωραία ατμόσφαιρα. Απορώ πάντως πως τα κατάφερε και γλύτωσε τον μεταγλωττισμό !!!
Diomedes Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δε λέω, πολύ καλή ταινία! Μια φίλη μου που το είδαμε μαζί ξετρελάθηκε ενώ τον συγκάτηκό μου τον άφησε αδιάφορο (η ταινία, όχι η φίλη μου). Όντως, αρκετές ομοιότητες με τον Άρχοντα αλλά και με τον Χάρυ Πότερ. Το στυλ της ταινίας είναι αρκετά παιδικό, όμως τα μηνύματά της είναι καταπληκτικά. Για κάποιον που βλέπει πέρα από τα ειδικά εφέ, η ταινία αυτή είναι οπωσδήποτε για να την ξαναδεί (όχι βέβαια στο σινεμά γιατί τα 8,5 Ευρώ μπορούν να πιάσουν τόπο αυτή την εποχή). Σαν είδος, απευθύνεται περισσότερο σε οπαδούς του Fantasy. Αν μάλιστα κάποιος τη βρίσκει με παιχνίδια του στυλ Warcraft θα δει εκπληκτικές ομοιότητες. Αξίζει να τη δει κανείς με καλή παρέα για την συζήτηση που αναμένεται να ακολουθήσει μετά. Παρόμοιες ταινίες (με σειρά συσχέτισης): Πίτερ Παν, Άρχοντας των Δακτυλιδιών, Χάρυ Πότερ 1, Goonies. Καλή θέαση!
Xorxhs! Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 απο οτι καταλαβα ειναι κατι μεταξυ Hary Poter kai Lotr.Προς τα που συγκλινει περισσοτερο?
milki Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 βασικα εμενα μου κανει πιο πολυ για αρχοντα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 vasika emena den mou kanei gia kanena apo ta 2... den 3erw alla kati eleipe apo thn tainia...poly grhgorh isws? ti na pw... pantws to telos htan apsogo...se krataei gia tis epomenes
GIANNISPATRA Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 ti ginetai edw sthn patra den exei er8ei sta ster akoma eseis pou to eidate ? ekane episkepsh o 8eios kai efere to dwro tou ?
dim_b Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Γιατί, έχει έρθει εδώ; Την Πέμπτη βγαίνει και υποθέτω ότι θα παιχτεί και στην Πάτρα. Αυτοί που το είδαν μάλλον είναι στο εξωτερικό ή τους το έστειλε κάποιος θείος.
theobabis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Το στυλ της ταινίας είναι αρκετά παιδικό... Aυτο να υποθεσω σημαινει οτι δεν ειναι σκοτεινο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.