Προς το περιεχόμενο

Γιαννης Αγγελακας+Επισκεπτες - Απο Δω Και Πανω

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τους λατρεις Αγγελακα και Τρυπων πολυ καλος δισκος...

Μοιαζει με το Υπεροχο Τιποτα για οσους ξερουν...

Μετρανε απιστευτα τα τραγουδια σαν τα:

Σιγα μην κλαψω

Η αγαπη ορμαει μπροστα

Καλα που εγινα σπουδαιος και τρανος

Απο δω και πανω

Δημοσ.

Θέλω πολύ να πάρω αυτο το cdaki (και τις "ανάσες των λύκων") αλλά αυτή την περίοδο προέχουν ορισμένα άλλα. :wink:

4saken, σε τι στυλ είναι? Άκουσα ότι είναι κοντά στο soundtrack του "χαμένου", αν δεν βαριέσαι κάνε ένα review. :)

Δημοσ.

Έχω αυτόν το δίσκο γύρω στις 25 ήμερες, καθώς είμαι λάτρης του "ποιητή" Γιαννη Αγγελακα από την εποχή των Τρυπων.

Ένα θα πω! είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό στον χώρο της ελληνόφωνης rock,έντεχνης σκηνής.

Πρόσεξα ιδιαίτερα και μου αρέσανε, τα ρεμπέτικα στοιχεία που έχει ενσωματώσει σε ορισμένα κομμάτια (σε στιλ που θυμίζει το soundtrack του "Χαμενου"),επίσης μου άρεσαν οι περίεργες μίξεις ηλεκτρονικής μουσικής, και τέλος οι πολύ κάλες ενορχηστρώσεις σε συνδυασμό με τον κορυφαίο γνώριμο ποιητικό στίχο που μονό ο Αγγελακας ξέρει και γράφει που σε ταξιδεύουν πραγματικά!

@huge τις "ανάσες των λύκων" τον έχω και αυτόν και είναι πολύ gothic dark στιλ αλλά εγώ γουστάρω μουσική τέτοιου είδος, και μου αρεσε!

Σε φιλαράκια που τους αρέσει ο Αγγελακας στις ανάσες είπανε τι πράμα είναι αυτό και ποσο άλλαξε στιλ ο ποιητής.(που για μένα βρισκόταν σε μια πειραματική μουσική αναζήτηση) εντάξει είναι και ποσο θα σου κάνει κλικ εσωτερικά ο δίσκος, οποτε είναι καθαρά υποκειμενικό!

Αυτά περι Αγγελακα……

Δημοσ.

tous eide live ena filaraki stin athina kai eipe oti einai o palios kalos aggelakas epi skinis...sa na exei ksananiosei...akousa poli kala logia gia ti mousiki tous (oxi oti perimena kati asximo)..eidikotera o drummer einai gnostos sta aftakia mou apo proigoumeno sigrotima pou ekane live emfaniseis edo sti thessaloniki kai mporo na po eidika gia afton oti einai korifi kai eggiisi !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...