jobous Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Λοιπόν ξεκίνησα την συναρμολόγηση και φτάνω στο Power on αλλά τζίφοςςςς. Κουτί : 6Α19 Her. Μητρική : Abit ΚΝ8-Ultra. Εnermax Liberty 400W Τι φταίει ρε παιδιά? Τα καλωδιάκια σωστά τοποθετημένα στην μητρική. Τι δεν κάνω καλά? Για να μην τρελαθώ εντελώς βοηθήστε με.... Προς κατόχους Heroichi 6A19. Μήπως υπάρχει κάνα μυστικό που θα έπρεπε να ξέρω? Το πλαϊνό switch που συνδέεται πάνω στην μητρική? To + της μητρικής για τα καλωδιάκια (power,reset, leds) συνδέεται με το s που υπάρχει στα βυσματάκια? Τι κάνω λάθος ? Το psu πάντως δεν φταίει. Άμα το συνδέσω στην παλιά μητρική (που είναι σκέτη χωρίς κάρτες κλπ) ανάβει κανονικά η παλιά. Το λαμπάκι της μητρικής ανάβει(ότι δηλαδή παίρνει ρεύμα γιατί έχει και άλλο ένα που δείχνει ότι είναι σε λειτουργία που προφανώς δεν ανάβει). Μόλις πατάω το κουμπί να ανάψει τζίφος...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Το 4πινο 12v που έχει η μητρική σου το συνδέεις με τροφοδοσία ;
jobous Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Ρωτόντας πας στην πόλη. Στάνταρ είναι το κουτί. Χρησιμοποίησα το παλιό κουτί (για την ακρίβεια τον διακόπτη του και λειτουργησε μια χαρά η μητρική ). Μήπως το κουτί έχει κάποια συνδεσμολογία που δεν την έχω πάρει είδηση? Οι κάτοχοι του ίδιου κουτιού που έχουν κάνει μόνοι τους την συναρμολόγηση μήπως μπορούν να με βοηθήσουν?
jobous Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Το 4πινο 12v που έχει η μητρική σου το συνδέεις με τροφοδοσία ; Ναι.Για την ακρίβεια έχει 2 τέτοια που αν θες τα ενώνεις και κάνεις 8pin. Αλλίως τα σπάς και έχεις 2 Χ 12v 4pin Παιδιά χίλια συγγνώμη . Το θέμα λύθηκε. Μάλλον εγώ κάτι έκανα λάθος.Οκ συνεχίζουμε. Ευχαριστώ για την απάντηση EXSARXEIA_CITY.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.