ARK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Που μπορώ να βρώ ένα τέτοιο φίλτρο? http://cgi.ebay.ca/New-Anti-Glare-Radiation-Screen-for-19-LCD_W0QQitemZ8724737625QQcategoryZ51051QQcmdZViewItem
deathlok Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 sto ebay pou to brikes den sou kanei??(apo oti ida stelnei elada)
ARK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Απο που είναι το ebay? Καναδά? βλέπω τιμές σε δολάρια. Για τόσο μικρό κόστος θα μου το στειλουν?
ARK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 πάντως επειδή δεν ξέρω καλά Αγγλικά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό το EBAY.Σαν το Fleamarket μου φαίνεται.
nikoskourtis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Σαν το fleamarket ειναι αλλα κραταει προμηθεια ενω το flea ειναι δωρεαν. Προσεχε παντως γιατι υπαρχουν πολλοι απατεωνες. Εγω χρησιμοποιω το fleamarket και αγοραζω απο ατομα που εχουν καποιες καλες κριτικες. Ποτε απο αγνωστους. Επειδη λοιπον το ebay ειναι απο εξωτερικο προσεχε διπλα και τριπλα. Γιατι δεν το παιρνεις απο δω. Με τα μεταφορικα θα σου παει περισσοτερο νομιζω. Γενικα για μικρα ποσα δε συμφερει το εξωτερικο λογω μεταφορικων.
ARK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Σαν το fleamarket ειναι αλλα κραταει προμηθεια ενω το flea ειναι δωρεαν. Προσεχε παντως γιατι υπαρχουν πολλοι απατεωνες. Εγω χρησιμοποιω το fleamarket και αγοραζω απο ατομα που εχουν καποιες καλες κριτικες. Ποτε απο αγνωστους. Επειδη λοιπον το ebay ειναι απο εξωτερικο προσεχε διπλα και τριπλα. Γιατι δεν το παιρνεις απο δω. Με τα μεταφορικα θα σου παει περισσοτερο νομιζω. Γενικα για μικρα ποσα δε συμφερει το εξωτερικο λογω μεταφορικων. Aπο εδώ? δεν υπάρχει εδώ πουθενά. Δηλαδή να μη διακινδυνεύσω κάρτα στο EBAY? Aπο ιδιώτες το αγοράζω ή μαγαζιά του EBAY? Εχω μπερδευτεί.
leukonas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Mou kanei entiposi pantos to oti den iparxei.Sti stournari epsaxes?Se kanena mikro magazaki isos exei.
ARK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Ψάχνω μόνο μέσω internet λόγω επαρχίας και δεν έχω βρεί τίποτα. Πάντως το σκέφτομαι απο ebay αλλά επειδή δεν ξέρω καλά Αγγλικά δεν μπορώ να καταλάβω αν στέλνει Ελλάδα και πόσα άλλα έξοδα θα πληρώσω. Ας βοηθήσει κάποιος.
spirosta Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Λοιπόν στέλνει και ελλάδα αλλά δεν λέει πόσα είναι τα έξοδα αποστολής. Μάλλον υα είναι πολλά από την κάποια εμπειρία που έχω. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον ρωτήσεις. Κάρτα δεν δίνεις στο ebay αλλά από paypal που είναι αρκετά αξιόπιστο. Προσωπικά έχω μία electron visa με λογαριασμό Alphabank οπότε δεν κρατάει πολλά η τράπεζα και το βασικότερο αν δεν έχει λεφτά ο λογαριασμός δεν γίνεται συναλλαγή. Η κάρτα είναι μόνο για αυτό το σκοπό. Ο χρήστης αυτός έχει πάνω από 27000 αξιολογήσεις οπότε δεν υπάρχει και μεγάλος κίνδυνος. Τέλος επειδή και δεν ξέρεις καλά αγγλικά και δεν έχεις σχετική εμπειρία λέω να προσέξεις. Το κόστος βέβαια δεν είναι μεγάλο απλά ρώτα πριν κάνεις οτιδήποτε πόσα είναι τα έξοδα μην βρεθείς να πληρώνεις 50$ για την μεταφορά.
ARK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Ευχαριστώ spiro αλλά που να ρωτήσω πόσο είναι τα μεταφορικά. Για paypal δεν γνωρίζω τίποτα, έχω μια mastercard.
HamerZ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 - Ρίξε μια ματιά και στην αγορά της Αγγλίας και Γερμανίας (πιο κοντά από τον Καναδα) για καταστήματα και το ebay αντίστοιχα. πχ kelkoo.co.uk, amazon.co.uk...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.