Προς το περιεχόμενο

φίλτρο

ARK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο που είναι το ebay? Καναδά? βλέπω τιμές σε δολάρια.

Για τόσο μικρό κόστος θα μου το στειλουν?

Δημοσ.

πάντως επειδή δεν ξέρω καλά Αγγλικά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό το EBAY.Σαν το Fleamarket μου φαίνεται.

Δημοσ.

Σαν το fleamarket ειναι αλλα κραταει προμηθεια ενω το flea ειναι δωρεαν. Προσεχε παντως γιατι υπαρχουν πολλοι απατεωνες. Εγω χρησιμοποιω το fleamarket και αγοραζω απο ατομα που εχουν καποιες καλες κριτικες. Ποτε απο αγνωστους. Επειδη λοιπον το ebay ειναι απο εξωτερικο προσεχε διπλα και τριπλα. Γιατι δεν το παιρνεις απο δω. Με τα μεταφορικα θα σου παει περισσοτερο νομιζω. Γενικα για μικρα ποσα δε συμφερει το εξωτερικο λογω μεταφορικων.

Δημοσ.
Σαν το fleamarket ειναι αλλα κραταει προμηθεια ενω το flea ειναι δωρεαν. Προσεχε παντως γιατι υπαρχουν πολλοι απατεωνες. Εγω χρησιμοποιω το fleamarket και αγοραζω απο ατομα που εχουν καποιες καλες κριτικες. Ποτε απο αγνωστους. Επειδη λοιπον το ebay ειναι απο εξωτερικο προσεχε διπλα και τριπλα. Γιατι δεν το παιρνεις απο δω. Με τα μεταφορικα θα σου παει περισσοτερο νομιζω. Γενικα για μικρα ποσα δε συμφερει το εξωτερικο λογω μεταφορικων.

Aπο εδώ?

δεν υπάρχει εδώ πουθενά.

Δηλαδή να μη διακινδυνεύσω κάρτα στο EBAY?

Aπο ιδιώτες το αγοράζω ή μαγαζιά του EBAY? Εχω μπερδευτεί.

Δημοσ.

Ψάχνω μόνο μέσω internet λόγω επαρχίας και δεν έχω βρεί τίποτα.

Πάντως το σκέφτομαι απο ebay αλλά επειδή δεν ξέρω καλά Αγγλικά δεν μπορώ να καταλάβω αν στέλνει Ελλάδα και πόσα άλλα έξοδα θα πληρώσω.

Ας βοηθήσει κάποιος.

Δημοσ.

Λοιπόν στέλνει και ελλάδα αλλά δεν λέει πόσα είναι τα έξοδα αποστολής.

Μάλλον υα είναι πολλά από την κάποια εμπειρία που έχω. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον ρωτήσεις.

Κάρτα δεν δίνεις στο ebay αλλά από paypal που είναι αρκετά αξιόπιστο. Προσωπικά έχω μία electron visa με λογαριασμό Alphabank οπότε δεν κρατάει πολλά η τράπεζα και το βασικότερο αν δεν έχει λεφτά ο λογαριασμός δεν γίνεται συναλλαγή. Η κάρτα είναι μόνο για αυτό το σκοπό.

Ο χρήστης αυτός έχει πάνω από 27000 αξιολογήσεις οπότε δεν υπάρχει και μεγάλος κίνδυνος.

Τέλος επειδή και δεν ξέρεις καλά αγγλικά και δεν έχεις σχετική εμπειρία λέω να προσέξεις. Το κόστος βέβαια δεν είναι μεγάλο απλά ρώτα πριν κάνεις οτιδήποτε πόσα είναι τα έξοδα μην βρεθείς να πληρώνεις 50$ για την μεταφορά.

Δημοσ.

Ευχαριστώ spiro αλλά που να ρωτήσω πόσο είναι τα μεταφορικά.

Για paypal δεν γνωρίζω τίποτα, έχω μια mastercard.

Δημοσ.

- Ρίξε μια ματιά και στην αγορά της Αγγλίας και Γερμανίας (πιο κοντά από τον Καναδα) για καταστήματα και το ebay αντίστοιχα.

πχ kelkoo.co.uk, amazon.co.uk...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...