Προς το περιεχόμενο

epson r300 η canon pixma 4200

falcongr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΝΤΕΛΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΘΕΜΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΠΩΝΟΘΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΝΩ ΣΕ Cd-dvd

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

• Moderators
Δημοσ.

Είναι καλύτερος ο pixma από τον 300άρη, αλλά ο espon έχει φτηνότερα μελάνια και είναι καλύτερος όσο αναφορά την απόδοση/τιμη. Για εκτύπωση σε cd δεν ξερω.

Δημοσ.

Καταρχήν ο EPSON R300 είναι κατηργημένο μοντέλο, έχει βγει ο R320, οπότε πρόσεχε τι θα αγοράσεις. Τώρα, όσον αφορά στην εκτύπωση πάνω σε cd/dvd, και οι δύο είναι πολύ καλοί. Ο EPSON ίσως να εξειδικεύεται πιο πολύ στην εκτύπωση φωτογραφιών, αλλά σε γενικές γραμμές ο λόγος τιμής/απόδοσης και στους δύο είναι πολύ καλός. Τέλος, έχω την εντύπωση ότι τα μελάνια του EPSON είναι οικονομικότερα επειδή είναι μικρότερης χωρητικότας από αυτά του CANON. Δεν είμαι σίγουρος, μια απλή σύγκριση στο μαγαζι που θα πας, θα σε βοηθήσει.

Επίσης, θα ήθελα να σκεφτείς και μια εναλλακτική λύση: Κατάστημα στην Στουρνάρη διαθέτει συσκευές DVD/RW της LG με τεχνολογία Lightscribe, που σου επιτρέπει να αποτυπώνεις την εικόνα που θες σε ειδικά δισκάκια ίδιας τεχονολογίας (τα δισκάκια θα τα έχουν από Τετάρτη, η συσκευή υπάρχει ήδη). Aν δεν βαριέσαι κάνε μια βόλτα μήπως τελικά μειώσεις το κόστος αγοράς, πηγαίνοντας σε έναν οικονομικότερο - αλλά καλό - εκτυπωτή και τη συσκευή Lightscribe για τις εκτυπώσεις σου σε δισκάκια.

Δημοσ.

CANON δαγκωτό!!!! Ούτε χαζά βουλώματα, ούτε μισοτελειωμένα μελάνια που φαίνονται άδεια λόγω τον ΗΛΙΘΙΩΝ τσιπ στα cartridge.. Και hicontrast.. Απαλάχτηκα από ΕPSON και σώθηκα.. Ο θεός με φώτησε..

Δημοσ.

Συμφωνω με τον Computeraz, εχω τον IP5000 και ειμαι καργα ευχαριστημενος,(φτηνα μελανια, καλη φωτογραφια,Duplex εκτυπωση,εκτυπωση σε CD/DVD,δυο υποδοχες χαρτιου ) πρωην χρηστης της Epson αλλα βαρεθηκα να αγοραζω φθηνους εκτυπωτες και πανακριβα μελανια....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...