Προς το περιεχόμενο

Δεν αντεχω αλλο...Προβλημα asus n6600

BladeRunner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε μαγκες εχω μια μητρικη που εχει ενα πρασινο αυτοκολητο που λεει P4XC. ψαχνω να βρω sound drivers γιατι οταν βαζω τα ηχεια μου λεει οτι δεν υπαρχουν drives εχει κανεις ιδεα που μπορω να τα βρω????

Δημοσ.

ερωτηση: Πριν φορτωθουν τα Windows η εικονα ειναι καλη? Δηλαδη οταν τον ανοιγεις και κανει POST και πατησεις το Delete για να μπεις στο BIOS η εικονα ειναι παραμορφωμενη? Αν δεν ειναι ενταξει τοτε έχει προβλημα η καρτα ή υπαρχει ασυμβατοτητα με την μητρικη. Αν ειναι ενταξει τοτε δοκιμασε να κανεις format. Ακομη δοκιμασε νε απενεργοποιησεις απο το BIOS το sideband addressing, αν υπαρχει σαν επιλογη. To AGP aperture size βαλτο στα 64 MB ή 128 MB. Δοκιμασε να ενεργοποιησεις το AGP fast writes, αυξανει ελαχιστα την ταχυτητα.

Τελος προτεινω να παρεις ακομη 512 MB μνημης να πας στο 1GB. Αν μπορεις βαλε και περισσοτερη.

EDIT:

ακυρο το post μου, ειδα οτι εχεις προβλημα με την μητρικη

Δημοσ.

ολα αυτα ειναι κινεζικα για εμενα. μου ειπαν για ενα προγραμμα που λεγεται cpu-z θα δοκιμασω μα αυτο και αν δεν τα καταφερω θα σου ζητησω περισοττερες πληροφοριες.

ευχαριστω παντως

Δημοσ.

Πεταμένα λεφτά...

Εδωσες 150euro για μια χάλια κάρτα γραφικών, θα δώσεις και ένα σκασμό λεφτά για παλιού τύπου μητρική και ποιο το όφελος?

Για να κρατήσεις το καβουρδιστήρι τον μονοπύρηνο p4 και τίποτα πανάρχαιες και αργές μνήμες 512ΜΒ ddr1?

Κρίμα τα λεφτά...

Δώστην πίσω, πάρε ένα πιστωτικό και το συζητάμε ξανά για μια οικονομική αναβάθμιση, που θα είναι όντως αναβάθμιση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...