Προς το περιεχόμενο

Δεν αντεχω αλλο...Προβλημα asus n6600

BladeRunner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα ! αγορασμενη απο το πλαισιο (6600 GT Asus).Tην τοποθετησα και μετα αρχισανε τα "οργανα".Η καρτα δουλευε σε απιστευτα υψηλες θερμοκρασιες (80-120 c) και βεβαια δεν το πηρα αμεσως "χαμπαρι", μετα απο καποια σχετικα κολληματα αρχισα κατι να ψυλιαζομαι.Τοτε το μονο που διαπιστωσα ηταν οτι η ψυκτρα δεν ηταν σταθερη αλλα "επαιζε" εντονα.Η δυσπηστια που συναντησα ηταν πρωτοφανεις καθως δεν μπορουσαν να δεκτουν οτι η Asus ειχε προβλημα.Αφου τελικα την δεκτηκαν προτιμησα να παρω μια MSI 6600 GT (η οποια σκιζει :-) παλι απο το πλαισιο.Εντυπωση μου ειχε κανει το γεγονος οτι το πλαισιο ειχε MSI και μετα απο σχετικη κουβεντα με τον υπαλληλο μου αποκαλυψε οτι ειχαν ξεμηνει απο ΑSUS λογω προβληματων και ειχαν φερει μια παρτιδα MSI για να καλυψουν την ζυτηση !

Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα ολες αυτες τις καρτες (που εχουν επιστραφει) να τις ξαναπροωθουν στην αγορα, εφοσον νομιζουν οτι λειτουργουν "καλα".....τρομαρα τους

Η ολη ιστορια εγινε πριν απο 7-8 μηνες περριπου.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Bladerunner, efoson to kanei me to pou anigei to PC, diladi den exei fortwsei KAN tous drivers opote den einai 8ema litourgikou alla 8ema hardware.

Mhn kaneis adika format, kanenas logos, vlakeies lene.

Oso gia to trofodotiko, exoune pesei sta xeria mou kainourgia trofodotika pou kapio kalwdio tous eixe miwmenh H kai midenikh tash.

Pantws efoson einai neo trofodotiko den pistevw na eisai toso gantemhs.

Pes mas, pia o8onh akrivws exeis?

Δημοσ.
Bladerunner' date=' efoson to kanei me to pou anigei to PC, diladi den exei fortwsei KAN tous drivers opote den einai 8ema litourgikou alla 8ema hardware.

Mhn kaneis adika format, kanenas logos, vlakeies lene.

Oso gia to trofodotiko, exoune pesei sta xeria mou kainourgia trofodotika pou kapio kalwdio tous eixe miwmenh H kai midenikh tash.

Pantws efoson einai neo trofodotiko den pistevw na eisai toso gantemhs.

Pes mas, pia o8onh akrivws exeis?[/quote']

To κακο ειναι οτι το δοκιμασα με δυο διαφορετικες αποληξεις.Και στις δυο το ιδιο.Το καλο ειναι οτι το τροφοδοτικο παει πολυ καλα με το συστημα....

Θα τρελαθω...θελω να παιξω barbaric invasion.....................

Δημοσ.

Φίλε το me to format δεν θα καταφερεις τπτ.

Για ποσταρε το μοντέλο της μητρικής και τις καρτας...

(διαβασετα απο το κουτι, μάρκα-μοντέλο)

Δημοσ.

Εκανα φορματ και το μονο που καταφερα ηταν μια τρυπα στο νερο(και μια ανανεωση απο την μαζεμενη σαβουρα των σκληρων).

Η μητρικη ειναι μια apollo p4 x266a-8233a

chipset via p4x266(vt8753)

southbridge via vt 8233a

I karta asus n6600/td/256mb

Πολυ φοβαμαι οτι δεν θα βρεθει λυση................ :(

Δημοσ.

Για να σιγουρευτείς ότι η κάρτα γραφικών δεν είναι ελαττωματική, βρες κάποιον φίλο ή γνωστό και δοκίμασέ την στο σύστημά του. Αν δουλεύει απροβλημάτιστα τότε η επόμενη πιθανή εξήγηση είναι ασυμβατότητα της μητρικής.

Δημοσ.

Παντως οταν εγω εκανα παρομοια αλλαγη δεν ειχα προβλημα απο αποψη φορματ...Μαλλον υπαρχει καποια ασυμβατοτητα με τη μητρικη!

Δημοσ.

akoma den eipes an dokimases palioterous driver, bladerunner, ksypnaaaa :)

sou eipa 61.77, tous dokimases, nai i oxi?? apanta sto ti kaneis , leptomerws gia na se voithisoume. episis, dokimase na xamhlwseis to agp apo to bios akoma k se 2x, gia na deis ti paizei. kane tpt k pes mas A N A L Y T I K A. Alla opws sou eipa k prin borei na einai k entelws asymvath me tin mobo sou.

ps. k gia osous lene oti to format de kanei tpt, an de diavasate pio panw, eixe allaksei posous driver k se mobo k karta grafikwn klp klp, opote an ta win einai me to sympathio bourdelo, kanei k parakanei ena format douleia.

ps. bladerunner, perimenw apanthsh me palioterous driver, sygkekrimena 61.77 h 61.76 an thes. dokimase k pes mas!

PS. AKYRO, den eixa parathrhsei katholou oti de borei kan na bei sta windows. Lathos mou.

PS.2 Dokimase na vgaleis kathe karta grafikwn apo panw, vgale k bataria k ksanadokimase pali. Vasika, pes mas an thn dokimase akoma se allo pc... gia pes kana neo...

Δημοσ.

Δεν είναι 8εμα Format...

Του παιδιου δεν του λειτουργει πριν καν φορτωσει windows!

Ακόμα και στο bios!!!

To Format γίνεται στον HDD και όχι στο Σύστημα...

Δημοσ.

Εστειλα μηνυματα στο via arena και στο support asus και δεν ειδα καμμια διαφορα.Ψαχνονται ολοι.Να βρω αλλο pc να δοκιμασω δυσκολο.Ασε που οσους ξερω εχουν παλιο η/υ.

Βασικα εκει που σπουδαζω εχω εναν πολυ καλο υπολογιστη με μητρικη asus αλλα ποιος παει κομοτηνη τωρα??? :)

Οποτε το βαζω εκει και υποθετω θα δουλεψει.Πολλοι λενε οτι θελει bios update διοτι στο via arena λενε οτι πολλες μητρικες ηταν ασυμβατες με nvidia αρχικα.

Εχω δυο προγραμματα το cpu-z kai to cpu info.Δεν λενε μαρκα motherboard,μονο την μητρικη και στην αρχη αναφερει την apollo.

Eκανα τα παντα με το agp...O,τι λετε το εχω κανει εκτος του να το βαλω σε αλλο pc αλλα κατι μου λεει οτι η καρτα ειναι μια χαρα......

Ξερετε τι θα βοηθουσε?Ενα bios update.

Μπορειτε να βρειτε ενα αντιστοιχο file?Eχω φαει τον τοπο.

Επαναλαμβανω,με το που ανοιγει,κλασματα του δευτερολεπτου με το που ανοιγει,χαλαει η εικονα.Βασικα δεν βλεπω ποτε αλλη εικονα πλην του μωβ.Μετα φορτωνει στιγμιαια κατι αλλα παλι χαλια....

Δημοσ.

sto eipame hdh gia bios update, xtypa to k auto na deis :) to thema einai oti den exeis tpt na xaseis, opote dokimase diafora. Kamia fora, borei na doulepsei me to pio koulo pragma, exw dei apisteuta pragmata, gi auto sou lew vgale kathe karta grafikwn, vgale k thn bataria apo thn mobo, k dokimase argotera pali.

re, bladerunner, anoikse to kouti k des ti mobo exeis, kapou tha grafei. ti file na vreis an de ksereis poios einai o kataskeuasths tis mobo sou?? to manual de to xeis? kana kouti den exeis?? tpt pia??

Δημοσ.

Λοιπον βρηκα επιτελους την λυση μετα απο ενα απιστευτο ψαξιμο στο νετ.

Η μητρικη ειναι καθαρα το προβλημα.

Για οσους μου λεγανε,μην μας λες το chipset,και απολλο εχουν πολλοι και δεν μπορει να μην βλεπεις μαρκα,στραβος εισαι? Και ανοιξε το κουτι να το δεις γιατι προφανως.......δεν το ειχα κανει,εχω να πω ενα,ενταξει μαγκες δεν ειμαι τοσο ηλιθιος(sic) θελω να πιστευω....

Λοιπον,εχετε ακουσει ποτε για μητρικες <<white boxes>>?

Καποτε,η via, στην αρχη των p4 era,δεν ηταν fully licenced να παρεχει μητρικες για τον εν λογω επεξεργαστη απο την intel με αποτελεσμα οι μητρικες να μην εχουν καμμια μαρκα απανω η πουθενα στο συστημα.Εξ ου και το sisoft sandra μου εβγαζε κατασκευαστη infoquest.

Φυσικα μεσα στο κουτι δεν υπηρχε τιποτα παρα μονο ενα πρασινο αυτοκολλητο P4XC.To ελυσα ολο,τιποτα.

Να μην τα πολυλογω,μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα τελικα οτι ο κατασκευαστης ειναι epox(?) κατεβασα ενα flash update και βεβαια ειχα την τελικη εκδοση bios που χρονολογουνταν απο το 2002!!!Δεν περιμενα κατι καλυτερο γιατι παρα πολλοι ειχαν το ιδιο ακριβως προβλημα με καρτες γραφικων και τετοιες μητρικες.Καποιοι ειχαν μη ανανεωσιμο bios απο το 2001!

Αναπολω την asus μητρικη μου στον αλλο υπολογιστη που κανει update μεσω windows διχως προβλημα......

H ερωτηση τωρα............

Καμμια καλη και φτηνη μητρικη με socket 478?Οχι s478,σκετο.

Και απο που...

Ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...