BladeRunner Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Λοιπον,πηγα σημερα και πηρα απο πλαισιο μια asus n6600 150 ευρο.... Γυρναω σπιτι,βγαζω την παλια καρτα(μια g-force fx 5200 prolink) και βαζω την νεα καρτα μεσα...Αφου στην αρχη αρχισε να σφυραει,τρελαθηκα,τελικα καταλαβα οτι πρεπει να συνδεθει και με ρευμα η καρτα(!!!),πρωτη φορα το εβλεπα αυτο... Τελος παντων,το συνδεω και αφου πιστευ οτι ολα εχουν παει καλα,παει να ξεκινησει το συστημα ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΟΜΕΝΑ!!!ΟΛΑ!ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΜΩΒ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ Τρελαινομαι,παιρνω την καρτα,την παω πλαισιο και αμεσως μου την αλλαζουν.Μπραβο λεω στα παιδια,τους ρωτησα αν θα ξαναγινει το ιδιο προβλημα και ηταν κατηγορηματικοι οχι. Να μην τα πολυλογω,την βαζω,παλι τα ιδια....!!!!!!!! Τι να κανω,παιδευομαι 5 ωρες βαλε-βγαλε!!! Το συστημα μου---->>pentium 4,512 mb μνημη,και μια παλια μητρικη που υποστηριζει agp 4x ονοματι via apollo P4X266/A. Εκανα τα παντα,εβαλα auto το agp,το εβαλα manual 4x,διαβασα τις οδηγιες που λενε(για τον φοβο των ιουδαιων) οτι ακομα και μητρικη με 4χ να εχεις την υποστηριζει την καρτα.Θελει λεει 8χ 4χ agp compliant. Εκανα ακομα και unistall τους οδηγους της 5200 κατα το μανουλ πριν βαλω την νεα,τιποτα.... Με την παλια ολα δουλευουν ρολοι... Να σημειωσω οτι ειμαι μελος στο driver headquarters και εκανα update τους drivers της via αν και δεν ειμαι πολυ σιγουρος οτι ειναι τα σωστα. Καμμια ιδεα?Οδηγοι,τιποτα?Βοηθεια.....!!!!!!!!!!!!!!!!!! πσ το συνοδευτικο cd της μητρικης γραφει---->via apollo P4X266/A+vt8233A driver
Amikos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Το τροφοδοτικο ειναι μαλλον η απαντηση στο προβλημα σου φιλε.λογικα δεν σηκωνει την καρτα...Τωρα,δεν αποκλειεται κ η ασυμβατοτητα με τη μητρικη...
HamerZ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Τι τροφοδοτικό έχεις; Ίσως να χρειαστείς επώνυμο και μεγαλύτερο
BladeRunner Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Παιδια πριν ενα μηνα πηρα τροφοδοτικο,500 watt επωνυμο,blue storm 120 euro.......
EKTELESTES Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 vale tous driver 61.77 k ksanades to. egw fantasou thn eixa valei ( 6600gt elpizw na ennoeis k oti den ekanes thn vlakeia na dwseis gia apli 6600 150 eurw ) se kt133a. Opoiosdhpote driver anw twn 61.77 den epaize kanena game.Olo grammes, kako, istories. Ta windows omws epaizan kanonika me olous tous drivers. Dokimase na kaneis k format k na ta sthseis ola pali, XWRIS na valeis drivers ths motherboard. ( an kai na ksereis oti kainouria motherboard tha thn trexei poli kalitera thn kartoula ) a, episis , des mhpws kanena bios update sthn mobo voithisei ( an k sinithws epeksergastes klp voithane )
psycho Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 check agp voltage.Μεχρι πόσο υποστιρίζει η Μητρική Σου
Amikos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Ισως θα ηταν καλη ιδεα να κανεις κ καμια αναβαθμιση στο BIOS της μητρικης,μιας κ ειναι τοσο παλια...
EKTELESTES Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 pantws na ksereis pws an de ftiaksei k me format k swsto sthsimo apo thn arxh, isws na einai teleiws asymvati me thn mobo sou. Yparxei dhl, k auth h periptwsh, eidika epeidh einai toso palia mobo. Opote thn gyrnas k pairneis tpt allo, eidika epeidh phres thn aplh 6600 (!) ...
avenger Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δοκίμασε το εξής.Πήγαινε στις ρυθμίσεις του monitor και δες αν υπάρχει μια επιλογή "reset to factory settings" ή κάτι παρόμοιο.Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα(συγκεκριμένα με μια 6800 δεν μπορούσα να βάλω 75hz refresh rate,μου έβγαζε μια απίστευτη θολούρα).Μόλις έκανα το reset στα factory settings το πρόβλημα διορθώθηκε.Βέβαια θα χάσεις όποιες ρυθμίσεις έχεις κάνεις στην οθόνη(contrast κλπ) οπότε δική σου η απόφαση..
BladeRunner Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Που μπορω να δω το voltage? motherboard info p4x266a-8233a date 3/15/2002 agp version 2.0 transfer rate 4x,maximum 4x apperture size to evala 256mb Το φορματ ελεγα και εγω να το κανω,θα βοηθησει λετε? Θελω να πιστευω οτι η μητρικη το σηκωνει...Τι διαολο,ασυμβατοτητα δεν εχω ακουσει ποτε,δεν ειναι δα καμμια παλοιολιθικη και εχουν περασει πολλες καρτες απο πανω της... Καμμια ιδεα παραπανω?Βοηθεια παιδια....
BladeRunner Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δοκίμασε το εξής.Πήγαινε στις ρυθμίσεις του monitor[/b'] και δες αν υπάρχει μια επιλογή "reset to factory settings" ή κάτι παρόμοιο.Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα(συγκεκριμένα με μια 6800 δεν μπορούσα να βάλω 75hz refresh rate,μου έβγαζε μια απίστευτη θολούρα).Μόλις έκανα το reset στα factory settings το πρόβλημα διορθώθηκε.Βέβαια θα χάσεις όποιες ρυθμίσεις έχεις κάνεις στην οθόνη(contrast κλπ) οπότε δική σου η απόφαση.. Υποθετω οτι αυτο το κανω ΑΦΟΥ βαλω την καρτα την καινουργια?Γιατι αν ειναι ετσι,τοτε δεν μπορω να το κανω γιατι απο το reset η καρτα τα δειχνει ολα παραμορφωμενα απιστευτα πολυ.Δεν υπαρχει τιποτα στην οθονη δηλαδη....
BladeRunner Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Βios update pou tha vro na kano??? Sto allo pc exo mia asus pou kanei live update.Edo oute site den boro na vro.... Kana site paizei paidia?
Pink_Panther Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Apo oti katalava afto to kanei katey8ian otan anigeis to pc sou, etsi? H to kanei otan fortonoune ta windows? Giati 8ema drivers format klp den pezei apo thn stigmh pou den mporeis kan na deis tin arxikh o8onh (ekei pou fortonei h mnhmh klp). An ine etsi opws ta lew tote prepei na thn psakseis allou thn douleia (mporei na einai neo to trofodotiko alla panta iparxoune provlimatika)... Opote, pare thn karta k valtin se ena filo sou, an doulepsei vale kai to PSU sou sto pc tou filou, an kai pali doulepsei tote pezei na fteei kati allo, to pio pi8ano h mobo sou... Dokimase afta kai ta leme... H o8onh sou pia einai? Kalh tyxh pantws! :-P
BladeRunner Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 To κανει αμεσως με το που ανοιγει το pc.Oποτε να μην κανω καν τον κοπω να κανω format? Μια ερωτηση,γιατι να ειναι προβλημα τροφοδοτικου?Δεν εχω ξανακουσει παρομοια περιπτωση.Τα συμπτωματα δηλαδη αυτο λενε?
EKTELESTES Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 blader runner, den einai provlhma twn volt ths mobo sou. Mhn akous gia volt klp. Exeis universal voltage agp. Ena apo auta pou sou eipa einai. Xtypa tou ena format, k sto kapaki, vale tous driver ths kartas, vale 61.77 ths nvidia ( oxi ths asus ) XWRIS na valeis drivers tou mobo, vale k direct x 9.0c, trekse kana game K ksanapes mas ti ginetai! y.g. A, prin kaneis to format, dokimase san esxath lysh na apenergopoihseis apo to bios sou ta agp fastwrites k to sideband addressing.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.