bill_2 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 ΕΧΩ καποια trailer κατεβασμενα σε HD πως μπορω να τα γραψω σε ενα dvd και τη προγραμμα χρειαζεται για να ειναι HDτο dvd και ειναι εφικτο αυτο η πρεπει να εχεις αλλο dvd αγραφο οχι το απλο εννοω ? ευχαριστω βασιλης
ahristos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Πολύ βιάζεσαι. Δεν υπάρχει ακόμα πρότυπο HD-DVD. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τα γράψεις σαν αρχεία σε ένα κανονικό DVD ή CD και να τα παίζεις από τον υπολογιστή. Αυτό προυποθέτει ότι θα έχεις μιά σύγχρονη κάρτα γραφικών που βγάζει τέτοιου είδους σήματα, και φυσικά τηλεόραση HD ή βιντεοπροβολέα. Αν θέλεις να τα βλέπεις στα τυπικά σημερινά οικιακά συστήματα, πρέπει να τα μετατρέψεις στην στάνταρ ανάλυση Pal DVD 720 επί 576. Αυτό γίνεται με κάποιον τυπικό κωδικοποιητή όπως πχ ο TMPGEnc ή με κάποια από τις εμπορικές εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο και δημιουργίας DVD όπως το Ulead VideoStudio (τα παραδείγματα δεν είναι τυχαία, τα δοκίμασα και το κάνουν αυτό)
bill_2 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 δηλαδη εννοεις οτι ενα pc με καλη καρτα ειναι ενα HD DVD ? και ποια καρτα γραφικων εννοεις ?
ahristos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δεν χρειάζεται να είναι καλή η κάρτα γραφικών. Και μιά φθηνή της σειράς 6 της nVidia ή αντίστοιχη της ATI κάνει τη δουλειά. Η 6600GT που έχω, μαζί με την κοινή έξοδο τηλεόρασης SVideo που έχουν όλες οι κάρτες σήμερα, δίνει και άλλες 3 εξόδους με τα σήματα που χρειάζονται γιά να οδηγηθεί μιά τηλεόραση HDTV. Το θέμα είναι, έχεις τηλεόραση HDTV (ready) για να το εκμεταλευτείς αυτό; Σε οποιαδήποτε περίπτωση πάντως γιά να παίξει σε επιτραπέζιες συσκευές και όχι μόνο σε υπολογιστή, θα πρέπει να μετατραπεί σε κοινό DVD (ή DivX - XviD αν διαβάζει το player και τέτοια)
bill_2 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 εχω tv την philips pf9830 γιαυτο σου λεω, αλλα ηθελα να σου πω τη παιζει με το xbox360 ακουσα οτι θα παιζει και hd dvd η μονο τα παιχνιδια του θα ειναι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.