Προς το περιεχόμενο

New Ati Catalyst 5.12

bauhaus8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νεοι drivers 5.12

http://support.ati.com/ics/support/DLRedirect.asp?fileIDExt=7a1ccfe60223a5bda015a388f354cf62&accountID=737&deptID=894

P.S:Γιατι η ΑΤΙ δεν βγαζει πλεον drivers με control panel και μονο με control center ?Αυτο ειναι πολυ σπαστικο αν σκεφτεις οτι πρεπει να κανεις install Net framework

• Moderators
Δημοσ.

δεν ξέρω παιδιά... έχω τους Omega, επειδή η 9600 είναι κλειδωμένη από oc και μόνο με αυτούς ξεκλειδώνει....

Δημοσ.

Μια ερώτηση: ο Η/Υ της κοπέλας μου έχει μια ATI Radeon 64MB, η οποία είναι τριετίας. Δε θυμάμαι καν το μοντέλο, ενώ το κουτί γράφει μόνο Club 3D. Επειδή εμφανίζονται κάποια προβλήματα restart του Η/Υ (P4 2.4MHz, 512MB RAM, 40+40GB HDD, m/b GIGABYTE [δε θυμάμαι μοντέλο]) και φαντάζομαι ότι φταίει η γραφικών, οι τελευταίοι αυτοί drivers θα κάνουν γι' αυτήν την κάρτα ή να της πω να την πετάξει και να πάρει καμιά GeForce?

Edit: τώρα θυμήθηκα ότι η m/b δίνει AGP 4x.

Δημοσ.

paidia exo mia Ati Radeon 9250 256mb tis Saphire .mou eixe parousiastei to gnosto problima ton Radeon me to Vcore otan prospathisa na paikso ena game me ta 5.10 catalyst kai apo tote vazo mono ta manisia driver tou cd.mipos kserete an me ta 5.12 to prob afto diorthothei?

Δημοσ.

Παιδιά έχω μια radeon 9200 se και μετά την εγκατάσταση του catalyst 5.12 στην εκκίνηση των windows xp sp2 δεν ξεκινάει το cli.exe αλλά και κανένα πρόγραμμα της ΑΤΙ.Γνωρίζετε κάτι σχετικά;

Δημοσ.
Οι 5.12 με control panel. To βρήκα από το google. Δουλεύει κανονικά

Πηγή

Download

Eχεις δικιο αλλα αυτο που απλα κανανε ηταν να παρουν το control panel απο την εκδοση 5.11 και να το προσαρμοσουν στην 5,12.Απο την ΑΤΙ παντως δεν βγηκε νεο control panel.

Kαι ναι οντως βγηκε η 5,13 και αυτη χωρις control panel.

Δημοσ.
δεν ξέρω παιδιά... έχω τους Omega, επειδή η 9600 είναι κλειδωμένη από oc και μόνο με αυτούς ξεκλειδώνει....

Στο AtiTool εχει στα settings/τελευταια καρτελα, 1 επιλογη που αφαιρει το κλειδωμα.

Την εχω δοκιμασει κ΄δουλευει σε 9600. Σε γλιτωνει απο τους omega :).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...