Προς το περιεχόμενο

Λιγες ερωτησεις..

slasnik_luna

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας... καταρχην δεν ξερω αν επρεπε να βαλω το θεμα εδω, αλλα anyway..

Λοιπον,σιγά σιγά αρχίζω να μπαίνω στο θέμα αναπαραγωγή μουσικής από το PC και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις...

Υπάρχει καλύτερος player αναφορικά με την αναπαραγωγή mp3 ? Σαν ήχος, δηλαδή αυτό που ακούς, υπάρχουν players που παίζουν καλύτερα και χειρότερα ? Έχω αυτή τη στιγμή τον Windows media player 10 και τον Jet Audio 6.2.4.7023 basic. Ποιον θεωρείτε καλύτερο από πλευράς ποιότητας αυτού που ακούς (αν τίθεται τέτοιο θέμα)?

Για οργάνωση mp3 ποιο πρόγραμμα θα λέγατε ? Δεν έχω ακόμα κάποιο, αλλά το advanced mp3 catalog μου αρέσει.

Όσον αφορά τους Audio Codecs ποιόν συστήνετε για την ποιότητα του ? (ή ποιο φορμα..) Ξέρετε κάποιον lossless audio codec?

Μήπως ξέρετε αυτόν : TTA lossless audio codec ?

Ευχαριστω οσους απαντησουν και με βοηθησουν!

Δημοσ.

Εντυπωση μου κανει που ενω εχουν δει το θεμα μου καποια ατομα, δεν απανταει κανεις... Εσεις ρε παιδια δεν ακουτε μουσικη απο το pc ? δεν εχετε mp3 ? δεν τα οργανωνετε ? γιατι δεν λεει κανεις κατι ?

Εγω ξερω οτι απο το σαιτ ή και απο το google πολλα μπορω να βρω... αλλα με ενδιαφερει η εμπειρια αλλων που χρησιμοποιουν καποια προγραμματα... δεν νομιζω να ειναι και τοσο εξειδικευμενα αυτα που ρωταω.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

φίλε σε κάτι παρόμοιο που είχα απορία ήμουν και εγώ σε δίλημα σε ποιο section έπρεπε να το γράψω και το έγραψα στο Software και είχα αρκετά μεγάλη ανταπόκριση. ζήτα απο τους admins να σου μεταφέρουν το θέμα.

Δημοσ.

pantos den nomizw oti mporei ena programma na sou allaksei tin poiothta tou mp3 sou.h poiothta einai auti me thn opoia exei idi sympiesth to mp3.twra programmata tou tipou dfx apla sou allazoun to equalizer wste na nomizeis oti to akous se kaliterh poiothta,alla sthn telikh tpt to ousiastiko...

imo panta

Δημοσ.

Από players Winamp 5 περισσότερο λόγω ευκολίας, συνήθειας και δυνατοτήτων, για την οργάνωση των mp3 το media monkey (free), codec τον τελευταίο Lame για mp3, encoding τουλάχιστον στα 192kbps για καλή ποιότητα, ή εναλλακτικά encoding σε Ogg Vorbis που είναι ίσως το ποιοτικότερο format αλλά δυστυχώς είναι ασύμβατο με πολλά stand alone cd & φορητά players. Για codecs κτλ δες εδώ έχει τα πάντα!

Ελπίζω να βοήθησα. :wink: :-)

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις...

καταρχην ξεκινησα με αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=15222

Ετσι κι αλλιως το EAC θα μου χρειαστει. Απο αυτο http://wiki.hydrogenaudio.org/index...less_comparison

αποφασισα να καταληξω στους FLAC και WavPack που θα τους δουλεψω να δω τι λενε.

Εχω φτιαξει καποια mp3 με lame στα 320. Θα τα συγκρινω ολα αυτα και θα αποφασισω. Καποιοι λενε οτι δεν αξιζει τον κοπο διοτι απο τα 256 και πανω δεν καταλαβαινεις διαφορα απο το WAV αρχειο. Θα δουμε...

Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...