chill Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 ή εναλλακτικά "Ο Ζορο η Ζορίνα και το.....Ζοράκι". Είναι μια ταινία από την οποία περιμένεις να μαζέψεις την αντροπαρέα σου και να πας να την δεις. Ζορό, περιπέτεια ουάααου φαλλοκρατική υπόθεση το δίχως άλλο. Την βλέπεις και διαπιστώνεις ότι η ταινία είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, της πλάκας. Ο Μεξικάνος Ζορό γίνεται............αμερικάνος, οι ευρωπαίοι φοβούνται τις ΗΠΑ επειδή θα γίνουν η μεγαλύτερη δύναμη του κόσμου όπως λένε οι γραφές. Μαθαίνουμε επίσης ότι η Καλιφόρνια δεν αγοράστηκε από τις ΗΠΑ αλλά οι ίδιοι οι κάτοικοι της διεκδίκησαν με δημοψήφισμα την ένταξη τους στην Ομοσπονδία....... Αν θέλει κανείς να περάσει ευχάριστα 2 ώρες θα τα καταφέρει αλλά Ζορό δεν θα δει. Κωμική περιπέτεια θα χαρακτήριζα την ταινία. Επιβαιβεώνεται ο κανόνας που θέλει τα sequels κατώτερα της αρχικής ταινίας. Σαν περιπέτεια 4/5, σαν ταινία με κύριο χαρακτήρα το Ζορό......... 0/5. Πιο άντρας ήμουν εγώ όταν σαν μικρό παιδί ντυνόμουν ζορό στις απόκριες παρά ο Μπαντέρας στον συγκεκριμένο τίτλο .
The Crow Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Οπότε μάλλον θα πω στο θείο να τη στείλει γιατί σινεμά δε με βλέπω να πηγαίνω!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Tin exo dei edo kai kamia 2-3 vdomades...opote katalaveneis...den mpika kan ston kopo na kano post...
chill Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Κάτι μου λέει ότι στο επόμενο Ζορό ο Μπαντέρας θα σκοτώνεται από κάποιον κακό ευρωπαίο ίσως και ο γιός του θα αναλάβει τα ηνία. Να βρήκα και τίτλο Zoro Jnr : The Legend Continues. ΟΜG OMG!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.