Exoskeletor Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 den mporoume na sou apantisoume me ena tha pas h den tha pas.. mporei na sas aresei alla mporei kai oxi. its up to you. na ksereis eine 3 ores, pare kai kana maksilari mazh gia ta pedia
Zoltanrap Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Einai apo ta liga teleutaia erga pou paizontai kai pragmatika aksizoun cinema. Kai epishs den katalavainw giati merikoi griniazetai gia ta polla effects kai oti allo. To ergo einai remake tou paliou, h upothesh gnwsth, kai sto katw katw king kong pas na deis. Kai na pw oti sto ergo den vlepeis mono enan hlithio gorila alla kai mia upothesh pou ekselisetai polu omala kai me alles pleures. Sunistatai anepifulakta. Filika
dim_b Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Ωραία τα λέτε βρε παιδιά' date='αλλά μόλις τέλειωσα το διάβασμα όλου του θέματος μου έμεινε η απορία...Να ψάξω για υπότιτλους για να το δώ με την οικογένεια στο σπίτι? ή να επισκευτούμε το κοντινότερο σινεμά.. Η να περιμένω το DVD? Τελικά μετά από 3 ώρες που πέρασαν,οι περισσότεροι τι σκεφτόσαστε? Χαμένος Χρόνος ή άξιζε τον κόπο?[/quote'] Η γνώμη μου είναι ότι τέτοιου είδους ταινίες είναι γιά το σινεμά, άσχετα αν θα σου αρέσουν ή όχι. Μπορείς να τις δεις και στο σπίτι αν έχεις ένα αξιοπρεπές Home Cinema (με προβολέα και καλά ηχεία), αλλά θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να βγει το DVD αφού δε νομίζω ότι το DivX από κάμερα θα βλέπεται σε μεγάλη οθόνη.
Panahs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Καλά, το divx από κάμερα δεν βλέπεται ούτε σε μικρή, αλλά τέλος πάντων... απορώ πως κάποιοι αντέχουν και βλέπουν screeners...
STEVEtheGREEK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Εχετε δίκιο δεν βλέπεται ...μα με τίποτα.Μονο που βλέπεις να είναι η κάμερα στραβο-βαλμένη σου κόβεται η κάθε όρεξη.
Flying_Dutchman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Η γνώμη μου είναι ότι τέτοιου είδους ταινίες είναι γιά το σινεμά, άσχετα αν θα σου αρέσουν ή όχι. Μπορείς να τις δεις και στο σπίτι αν έχεις ένα αξιοπρεπές Home Cinema (με προβολέα και καλά ηχεία), αλλά θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να βγει το DVD αφού δε νομίζω ότι το DivX από κάμερα θα βλέπεται σε μεγάλη οθόνη. H συγκεκριμενη ταινια ειναι που ειναι για γελια, σε τηλεοραση απλα δε θα βλεπεται.
antreas18 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 poso eukolo einai na leme oti mia tainia einai gia gelia!apla...ma poli apla...kai filika...ELEOS!!
Exoskeletor Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 asta andreas.. to poio ekneyristiko omos den eine ayto. eine to oti ante as pei emena prosopika mou fanhke gelia, mas leei h teineia EINAI gelia.. ti le re pedi mou. pali kala pou mas enhmeronh na to mathoume kai meis
Zoltanrap Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 asta andreas.. to poio ekneyristiko omos den eine ayto. eine to oti ante as pei emena prosopika mou fanhke gelia, mas leei h teineia EINAI gelia.. ti le re pedi mou. pali kala pou mas enhmeronh na to mathoume kai meis Poso dikio exeis!!!!!!!!
john1987 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 ρε παιδια,ενταξει,νομιζω οτι εννοειται οτι προκειται για προσωπικη του αποψη....δε νομιζω να το ειπε τοσο απολυτα οσο λετε.... πολλες φορες σε ολους μας ξεφευγει κ το λεμε αυτο....αλλα δεν πιστευω οτι εννοουμε οτι αυτο που λεμε ισχυει κιολας σιγουρα.... απλα ακουστηκε καπως απολυτο...
chill Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Ρώτησα έναν "Γελοία" Ρώτησα άλλον "Μούφα" Ρώτησα και έναν τρίτο "Σαχλαμάρα" Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι και οι τρείς την είδαν στις 12 το βράδυ αλλά πολύ θάψιμο πέφτει...........
Exoskeletor Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 epishs o mpamphs o sougias eixe pei "patata"
kirileman Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Νομίζω ότι ορισμένοι έχασαν την ουσία της ταινίας. Αυτό που εγώ κατάλαβα, δεν ξέρω αν συμφωνείτε, είναι ότι ο σκηνοθέτης επικεντρώνει στη σχέση KING KONG και Γουότς. Τα υπόλοιπα απλά "γεμίζουν τα κενά". Το εντυπωσιακό σε αυτή τη σχέση είναι ότι ο γορίλας συμπεριφερόταν σαν κλασσικός άντρας, και αυτό μου άρεσε πολύ. Γενικά η σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ τους θύμιζε τυπική σχέση. Ο άντρας ο νταής, η όμορφη κοπέλα (λίγο παραπάνω από το κανονικό ψύχραιμη), η συμπάθεια, ο εντυπωσιασμός, ο τσακωμός, τα πείσματα, τα μούτρα, η προδωσία κ η συγχώρεση (ίσως), η αυτοθυσία. Αυτά θα μου μείνουν από την ταινία... (περιμένω με αγωνία την extended version). Αυτά.
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Γνώμη μου είναι ότι ως King Kong ίσως είναι καλή... αλλά σαν ταινία γενικά δεν ήταν κάτι σπουδαίο. Κατ'αρχήν οι 3 ώρες της εμένα (και την παρέα μου) μας κούρασαν (είχαμε δει το original). Έπειτα η όλη κατάσταση μετους δεινόσαυρους και τα υπόλοιπα εξωγήινα όντα ήταν πολύ "out there" και εκτος τροχιάς. Στο τέλος ήταν σα να είχα δει λίγο King Kong και αρκετό Lord of the Rings meets Jurrasic Park & Braindead (ω ναι). Τώρα τα εφέ μπορεί να ήταν πολλά αλλά αυτό που με ενόχλησε είναι ότι αρκετά major fx ήταν αισθητά πρόχειρα, ενώ (ωστόσο) υπήρχαν στην ταινία εφε που μπορούσες να τα καταπιείς χωρίς δευτερη κουβέντα. Ήταν σαν να δουλέψανε ομαδες 2 ταχυτητων στα visual fx. (πχ το 80% αλληλεπίδρασης τέρατος με περιβάλλον -δένδρα/βάρκες/αυτοκίνητα/ανθρώπους -κράυγαζε ότι ήταν fake, αλλά το animation των ίδιων των τεράτων ήταν εξαιρετικό). Στα υπόλοιπα θετικά είναι το αρκετά πειστικό σκηνικό και η φωτογραφία και οι ερμηνείες (με το δεδομένο σενάριο). Στα υπόλοιπα αρνητικά η μουσική. (όχι δεν ήταν χάλια αλλά για κάποιο λόγο ή θα ήταν υπερβολική σε κάποιες σκηνές ή πολύ άσχετη ή αδιάφορη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.