Προς το περιεχόμενο

King Kong

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δηλαδή ρε παιδιά όσοι την έχετε δει τι προτείνετε;Να πάμε να τη δούμε στο σινεμά ή να τηλεφωνήσουμε στο θείο;;;

Δημοσ.

Προσωπικα η ταινια δε με κουρασε, στιγμιαια μονο οταν

μεταφερθηκε η υποθεση στη νεα υορκη (δεν εκανε διαλειμμα

το ster). Απο κει και περα η σκηνη στο empire για μενα

ηταν πετυχημενη μιας και καταφερε να με βγαλει απο το σινεμα

με ενα αισθημα θλιψης και ντροπης που ειμαι ανθρωπος.

Οι σκηνες δρασης πολλες, τραβηγμενες απο τα μαλλια, οπως

λεει και ο dim, αλλα θα ελεγα αρκετα ξεχωριστες, περα απο

εντυπωσιακες. Ισως φταιει οτι εχω δει μονο ενα jurassic.

φορ αουτ οφ φαϊβ φρομ μι, μιας και με δισταγμο πηγα να

τη δω και θα ελεγα οτι ξεπερασε τις προσδοκιες μου.

Δημοσ.

h tainia eine poly orea, thn ida xtes. Alla ean exete dei ta palia king kong tha thn barethite ligo. kalitera na perimnete na bgei se dvd. ta efe eine ekplhktika. ayto to oti ta efe eine yperbolika pote den to katalabeno. yparxei kapoios nomos pou leei pos 5lepta efe eine kanonika, 10-15 polla kai parapano iperbolika as poume? poios to leei o mpamphs o sougias?

Tespa h tainia h tha sas aresei arketa xoris na trelathite h tha sas fanei yperbolikh

Δημοσ.

teleia den exw na pw tipota allo trexte na thn deite sto cinema kai oxi ston 8eio to nikola giati h thleorash tou einai ligo xalia . ;) o peter einai teleios . se kanei na tautizesai me to gorila se tetoio shmeio ! to efe apekta ! sta 10 ths bazw 8.5 giati de mou arese to telos kai kapoies fores htan ligo vareto kai mia folla skhnh:

<<spoiler>> ekei pou thn pane gia 8usia kai thn trabaei o gorillas thn kopela ipoth8etai oti htan demenh gera sta skhnia kai etsi opws thn travhxe kopikan ta skhnia anti ta xeria ths .... :crazy:

Δημοσ.
...ayto to oti ta efe eine yperbolika pote den to katalabeno. yparxei kapoios nomos pou leei pos 5lepta efe eine kanonika' date=' 10-15 polla kai parapano iperbolika as poume? poios to leei o mpamphs o sougias?

...[/quote']

Απλά το καταλαβαίνεις όταν τη δεις. Καταλαβαίνεις πότε τα εφέ εξυπηρετούν την εξέλιξη της ταινίας και πότε γίνεται κατάχρηση γιά λόγους εντυπωσιασμού (π.χ. η ατελείωτη σκηνή του κυνηγητού με τους δεινόσαυρους που ακόμα και τον Κεντέρη ντοπαρισμένο να κυνηγούσαν, θα τον είχαν φτάσει 100 φορές). Η συγκεκριμένη σκηνή, στην οποία σε κλίμακα "απιστευτότητας" από το 1 ως το 10 θα έβαζα 100, έφτανε γιά να με "χαλάσει" γιά όλη την υπόλοιπη διάρκεια της ταινίας.

Θα μου πεις, "πας να δεις μιά ταινία με ένα γιγάντιο γορίλα και περιμένεις ρεαλισμό;". Όχι βέβαια, αλλά ακόμα και στο science fiction υπάρχουν όρια (ειδικά όταν στην ιστορία εμπλέκονται απλοί άνθρωποι των οποίων τις δυνατότητες όλοι γνωρίζουμε).

Δημοσ.

***** Προσοχή: Περιέχει κάποια μικρά spoilers *****

dim_b με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο σε όλα τα σχόλια σου. Η μεταφορά στο πρώτο μέρος της ταινίας στην Νέα Υόρκη ήταν υπέροχη μέχρι και την αρχή του ταξιδιού.

Τα γραφικά extreme, και το σενάριο ότι να ναι εντελώς σε κουλτούρα King Kong VS Jurassic Park.

Η τελευταία σκηνή απαράδεκτα τραβηγμένη. Ακόμα κι αν δεν ξέραμε το τέλος, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; (ο King Kong στην κορυφή του ουρανοξύστη χωρίς ίχνος ελπίδας διαφυγής) κάτι το οποίο μάλλον δεν γνώριζε ο σκηνοθέτης και έπρεπε να μας το δείχνει επί 20 λεπτά. Κάτι ακούστηκε ότι έγινε για να τονίσει την απανθρωπιά αλλά δεν με πείθει. Η ταινία ήταν blockbuster για όλη την οικογένεια και οποιοδήποτε ρηχό και επιφανειακό μήνυμα για τα μάτια του κόσμου δεν την σώζει. Μιας και είπα για ¨όλη την οικογένεια¨ να προσθέσω ότι αν ήμουνα μπαμπάς και είχα πάρει μαζί μου μικρά παιδιά, θα είχα σιχτιρίσει που τα παιδιά μου δεν θα μπορούσαν να κοιμηθούν για μια βδομάδα από την τρομάρα τους...

Ο Jack Black σε δραματικό ρόλο; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Ανασκευάζω για να μην φανώ απόλυτος, νομίζω ότι χρειάζεται δουλειά ακόμα...

Δημοσ.

Spoilers down...

Spoilers down...

Spoilers down...

giati den tous eftasan, tous pathsan kai perasan apo pano oi deinosayroi? kai giati h skhnh ayth htan megalh? emena aytes mikres mou fanhkan, kanonika tha eprepe na yphrxan apeiroi deinosayroi kai fisika ekei pou paleyan me zouzounia kai araxnes ktl ekei pou tha eprepe na htan apeira.

Afou htan 20 dinosayroi pos na mhn kanoun tosh ora?? kai eime sigouros pos otan tous eides tous 20 deinosayrous den sou fanhke ypoerbolh.. otan arxisan na trexoun omos.. ean to pame kietsi se mia polemikh tainia pou ginete xamos tora apo thn arxh mexrh to telos eine yperbolikh. dont you think?

my point is.. otan kapoios ein prokateleimenos me yperbolikh giayton drash ean h drash diarkei pano apo 1 lepto oti kai na ginete thn blepei yperbolikh.

Emena den me peiraksan ayta, kserete ti me peirakse?? pou otan eleytehrothike o king kai bghke h gomena na paei na ton brei, thn prospernai o stratos.. ayth trexontas feygei kai trexontas pali thn blepoume na ftanei 1h sto king kong.. pezoun sto xionh kai meta komatia ftanei o stratos.. pou eboske tosi ora??? ayto htan gia mena yperboliko

Alithia o king giati anebhke ston ouranoksisth? gia na thn prostatepsh? h gia na dei to iliobasilema pou pali tixea ebgene ekeinh thn stigmh? :)

end spoilers...

end spoilers...

end spoilers...

Pantos sto cinema poly gelio kai kako akouges.. den arese sto perisotero kosmo

Δημοσ.

Παντως η συγκεκριμενη σκηνη dim σε συγκριση

με τις δυο παρακατω μου φανηκε ως ο ορισμος

της φυσικοτητας... :mrgreen:

possible spoiler coming in

α. που ενω ο rex εχει ηδη στο στομα του ολοκληρο

γευμα, το παραταει για να κυνηγησει ενα απεριτιφ και

β. οταν κρεμαμενος απο τα σκοινια το ενδιαφερον του

παλι επικεντρωνεται στο απεριτιφ και οχι στο πως θα

απελευθερωθει χωρις να σκασει σα καρπουζι

possible spoiler fading away

Eυτυχως παντως τα πηρα στη πλακα και δε μου

χαλασαν την ταινια :mrgreen:

edit

θα συμφωνησω και σε αυτο που λεει ο Exoskeletor

με το στρατο :mrgreen:

Δημοσ.
oi fitofagoi as poume hxan mialo enos koukoutsiou

den htan xaraktiristiko mono ton deinosayron ayto:p

theobabis den htan kai poly eksipnh oi tiranosayroi an thimame kala, prepei na hxan mikro egefalo opote dikeologite

epiviosan 150.000.000 xronia. Htan oso eksipnoi xreiazotan.

ksereis kanena allo zoiko eidos pou na exei epiviosei toso poly?

Δημοσ.

Ωραία τα λέτε βρε παιδιά,αλλά μόλις τέλειωσα το διάβασμα όλου του θέματος μου έμεινε η απορία...

Να ψάξω για υπότιτλους για να το δώ με την οικογένεια στο σπίτι?

ή να επισκευτούμε το κοντινότερο σινεμά..

Η να περιμένω το DVD?

Τελικά μετά από 3 ώρες που πέρασαν,οι περισσότεροι τι σκεφτόσαστε? Χαμένος Χρόνος ή άξιζε τον κόπο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...