chill Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Όπως επίσης και ο Adrian Brody και ο Jack Black στον οποίο νομίζω ο ρόλος ταιρίαζει γάντι. Από cast η ταινία σκίζει οπότε αναμένουμε τα καλύτερα για μεθαύριο!!!!! Α και κάπου διάβασα ότι τον Κing kong υποδύεται ο....... Γκόλουμ από τα LotR! Έχει μπει στο πετσί τέτοιον ρόλων ο τύπος. Γουστάρει στολή και εφέ, παίζει σε κενά screen (δεν ξέρω πως ονομάζεται) για να γίνει το capture και γουστάρει τρελά 1 και μονο πράγμα. μια το δαχτυλύδι και μια την γκόμενα. Α και ψοφάει και στις δυο lol .
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Loipon guys listen...i skini me to Kong pou paleuei me tous T-rex pou diarkei 6 lepta xreiastike...ru ready?...2 xronia, oso kai i upoloipi tenia...kai episis exei kseperasei ta 200$ million...lol?
Exoskeletor Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 e tote tha eine kalh, tha pao na th do cinema, thn eide kaneis?
qspock Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Η πρεμιερα ειναι την Τεταρτη 14/12. Εγω παντως δε τη χανω, εχω ξεχασει το σινεμα τελευταια. Και που εισαι ακομα, ολο π@π@ριες βγαινουν. Αντε να δουμε
Exoskeletor Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 mporei kapoios na mou pei giati kanane ths premieres mia mera poio prin? kai balan kai ayto to ilithio slogan giati na pas na deis ayrio mia teneia thn ora pou mporeis na thn deis shmera? an eine etsi kathe mhna na ths pigenoun kai mia mera piso gia na mas rixnoun akoma poio poly ayto to ilithio slogan
dim_b Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Τώρα τι σχέση έχει αυτό; :roll: Και τα προηγούμενα χρόνια δεν έκαναν πρεμιέρα Τετάρτη κάποια blockbusters; (ταυτόχρονα με την Αμερική).
^BOOMBOOM Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Μόλις διάβασα το άρθρο του 3D World για τα γυρίσματα της ταινίας και εντυπωσιάστηκα, θα πάω να την δώ στη μεγάλη αίθουσα του the mall (δεν έχω πάει ακόμα). Για την κατασκευή του King Kong χρησιμοποιήθηκε και ο ηθοποιός που βοήθησε στο gollum αλλα είναι υπερβολή να λέμε πως αυτός υποδύεται τον ΚΚ, χρειάστηκαν αναφορές απο κανονικούς γορίλες και χειροποίητο animation γιατι 25 τόνοι γορίλλα δεν υπάρχουν στη φύση και χρειάζεται και λίγη φαντασία. Επίσης η ταινία ετοιμάστηκε σε 2 χρόνια (ολόκληρη η ταινία, όχι μόνο η μάχη) και περιέχει περίπου 2200 σκηνές με ειδικά εφέ, η τριλογία του άρχοντα περιέχει 5000 (και οι 3 ταινίες) αλλα χρειάστηκε 5 χρόνια ενω ο ΚΚ έχει περισσότερες σκηνές με sfx απο το πλήρως ψηφιακό skycaptain και είναι στα ίδια επίπεδα με star wars ep2/3. Και όλα αυτά απο τη μακρινή και μικροσκοπική Νέα Ζηλανδία
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 File Boom otan diavazeis na presexeis kalutera ti grafoun oi alloi prin peis kati...filika panta etsi?Auto eipa kai go oti xreastike i skini me tous T-rex 2 xronia oso kai i upoloipi movie...(info from Hotdog).
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 A kai parepi den nomizo tora na sugrinoume ta graphics tou Lucas me ton Fat Peter...toulaxiston kata tin gnomi mou kai idika gia ta SW ta apoia amfivalo ean yparxei skini xoris pc...
Exoskeletor Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 dim de leo sigekrimna gia ayth thn tetarth leo gia ayth thn blakeia pou ekane to village park. koinos oti thimame xerome Sto imdb exei 8 bathmologia meta apo 1200 psifous, paei kala
ddamski Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 λοιπον πιστευω οτι εφοσον ειναι του Πητερ Τζακσον θα περασουν γρηγορα οι τρεις ώρες και ανυπομονω πως και πως να την δω. Βέβαια είναι δύσκολο να σε κρατήσει σε αγωνία τρεις ώρες οπότε θα εχει και τις ήρεμες στιγμές τις..
georgeadams Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 File Boom otan diavazeis na presexeis kalutera ti grafoun oi alloi prin peis kati...filika panta etsi?Auto eipa kai go oti xreastike i skini me tous T-rex 2 xronia oso kai i upoloipi movie...(info from Hotdog). Δε φταίει ο ^BB. Κι εγώ όταν διάβασα το "η σκηνή με τους T-Rex χρειάστηκε 2 χρόνια, όσα και η υπόλοιπη ταινία" που είπες, αυτό που κατάλαβα ήταν πως χρειάστηκε συνολικά 4 χρόνια (2+2).
dim_b Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 λοιπον πιστευω οτι εφοσον ειναι του Πητερ Τζακσον θα περασουν γρηγορα οι τρεις ώρες και ανυπομονω πως και πως να την δω. Βέβαια είναι δύσκολο να σε κρατήσει σε αγωνία τρεις ώρες οπότε θα εχει και τις ήρεμες στιγμές τις.. Αν περάσουν τόσο γρήγορα όσο στο "Fellowship of the Ring", θα μου κοστίσει λιγάκι ακριβά ο απογευματινός ύπνος. Σε 3-4 ώρες θα ξέρουμε...
dim_b Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 ***** Προσοχή: Περιέχει κάποια μικρά spoilers ***** Τελικά δεν βαρέθηκα τη ζωή μου όπως στο 'Fellowship, αλλά δεν θα μπορούσα να πω ότι η ταινία δεν είναι κουραστική από ένα σημείο και μετά. Ο Jackson αποφάσισε να ξαναγυρίσει την ταινία του 1933 με την ίδια ακριβώς υπόθεση και χαρακτήρες αλλά ξεχυλώνοντάς την όσο πάει (γιά χάρη των εφέ) και διπλασιάζοντας σχεδόν τη διάρκειά της. Όσο και να φανεί παράξενο, εμένα μου άρεσαν περισσότερο τα πρώτα 50-55 λεπτά της ταινίας, όταν δεν έχει εμφανιστεί ακόμα ο King Kong, αλλά υπάρχει κάποια υπόθεση και πολύ καλά σκηνικά (ειδικά η εναρκτήρια σκηνή στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του '30 είναι καταπληκτική). Μετά εμφανίζονται δεινόσαυροι, τεράστια έντομα και κάθε λογής CGI τέρατα και η ταινία καταντάει άλλο ένα Χολυγουντιανό πανηγύρι που μπορεί να ενθουσιάζει κάποιους 15χρονους, αλλά εμένα με κούρασε αφάνταστα. Νόμιζα ότι με το 3ο Jurassic Park είχε κλείσει κινηματογραφικά το κεφάλαιο "δεινόσαυροι", αλλά μάλλον έκανα λάθος. Έχοντας δει το κυρίως μέρος δράσης της ταινίας, νομίζεις ότι βλέπεις το Jurassic Park 4 με guest star τον King Kong, αφού όλο το βάρος των εφέ της ταινίας έχει πέσει στα προϊστορικά τέρατα και κατά διαστήματα εμφανίζεται και ο Kong (ο οποίος παρεμπιπτόντως πρέπει να έβλεπε αγώνες του WWF στο νησί που ζούσε, αφού κάποιες από τις κινήσεις και λαβές που κάνει δεν ταιριάζουν σε γορίλα, αλλά σε παλαιστή ). Και αφού έχουν περάσει 2 ώρες και έχεις ήδη αρχίσει να στριφογυρνάς στην καρέκλα γιά να βολευτείς καλύτερα, η ομάδα επιστρέφει στη Νέα Υόρκη και εσύ που έχεις δει την ταινία του 1933, γνωρίζεις ακριβώς τι θα συμβεί. Το μόνο που δεν γνωρίζει είναι το πότε, αφού όπως είπα η διάρκεια της κάθε σκηνής είναι τραβηγμένη από τα μαλιά με χαρακτηριστικό παράδειγμα την τελευταία σκηνή στο Empire State Building που στην παλιά ταινία διαρκεί 5 λεπτά ενώ εδώ πρέπει να ξεπερνάει τα 20. Τελικά, στις 3 ώρες αισθάνεσαι μιά ανακούφιση που επιτέλους τελείωσε και τρέχεις πρός το κοντινότερο WC (ας όψωνται οι προμήθειες από το κυλικείο που έπρεπε να μας "βγάλουν" γιά ένα τρίωρο) Γιά την πρώτη ώρα, τον Jack Black και την Naomi Watts (αδυναμίες είναι αυτές )... 3/5 και με αρκετή επιοίκεια λόγω των ημερών.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 hmmm eutixos den exo dei tin palia...thanx bro gia ta sxolia...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.