poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 opos ta ipes.to laptop auto tha dothei giro sta 700 me 800 euro dioti opos ipa den exei oute mia gratzounia pano kai i mpataria exei fortistei to poli 10 fores os tora.ine toshiba.oute hp oute acer oute mitac gia na to doso 400.
S2Katana Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Αν δεν ειχα ενα R40 θα το επαιρνα.Εχω μεν ενα πολυ δυνατο pc, αλλα για τις διακοπες και τις μετακινησεις σε χωρια κτλ θα με βολευε ενα αν μη τι αλλο ισχυρο laptop...
GeminiMAX Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Η δικη μου γνωμη ειναι να μην το δωσεις κατω απο 600? Το κακο ειναι οτι στο flea ασχολουνται πολλα ατομα με τις μεταπωλησεις και δεν χτυπανε ψηλα για να βγαλουν κερδος. Σκεψου πως αν τον δωσεις κομματια σιγουρα θα τα βγαλεις τα φραγκα.
206CC Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 auto to fleamarket .... mporite na mou dosete link gia fleamarket sorry gia to off topik
nmtray2 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Η δικη μου γνωμη ειναι να μην το δωσεις κατω απο 600? Το κακο ειναι οτι στο flea ασχολουνται πολλα ατομα με τις μεταπωλησεις και δεν χτυπανε ψηλα για να βγαλουν κερδος. Σκεψου πως αν τον δωσεις κομματια σιγουρα θα τα βγαλεις τα φραγκα. οχι λιγοτερα απο 600 ευρω? Πολλα δεν ειναι? Κομματια συμφερει αλλα εχει τρεξιμο ενα-ενα. Ολα μαζι και γλυτωνεις
GeminiMAX Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Για ιδιωτη δεν νομιζω να ειναι πολλα, αλλωστε παιρνει ενα πολυ δυνατο pc. Καταλαβαινω πως θελει λιγο χρονο παραπανω να τον δωσεις κομματια αλλα αν δεν βιαζεσε αξιζει.
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 auto to fleamarket ....mporite na mou dosete link gia fleamarket sorry gia to off topik http://www.fleamarket.gr http://www.ibid.gr ta dio pio gnosta. mipos o allos ipe 600 euro gia to laptop anti gia to stathero tou allou.dioti mpika kai ego stin mesi ligo apotoma.
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Η δικη μου γνωμη ειναι να μην το δωσεις κατω απο 600? Το κακο ειναι οτι στο flea ασχολουνται πολλα ατομα με τις μεταπωλησεις και δεν χτυπανε ψηλα για να βγαλουν κερδος. Σκεψου πως αν τον δωσεις κομματια σιγουρα θα τα βγαλεις τα φραγκα. gia auto iparxei i epithimiti timi.mporeis kapoios pou to thelei gia parti tou na xtipisei psila.exo dei kai psila xtipimata alla exo dei kai se paraxenes periodous na min agorazei kaneis akriva.exei na kanei kai me ton kairo (xronika)
nmtray2 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Τον εβγαλα σε δημοπρασια σε χαμηλη τιμη... Την αλλαξα σε πιο μεγαλη υστερα απο αυτα που μου λετε... Και βλεπουμε Thanx
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 oso einai na ftasei tha ftasei.alloi xekinane apo ena euro kai ftanei 1000 sto telos.den tha to pane ena ena euro gia na min ginoun apires prosfores kai oute na einai piso apo to pc .tha pexoun automates prosfores kai tha anevei grigora idika tis last days.
GeminiMAX Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 gia auto iparxei i epithimiti timi.mporeis kapoios pou to thelei gia parti tou na xtipisei psila.exo dei kai psila xtipimata alla exo dei kai se paraxenes periodous na min agorazei kaneis akriva.exei na kanei kai me ton kairo (xronika) Η μαγία στις δημοπρασιες ειναι να ξεκιναει κατι απο χαμηλα χωρις επιθυμιτη. Πολλες φορες βλεπουμε προιοντα που δεν εχουν επιθυμιτη τιμη τις τελευταιες ωρες της δημοπρασιας να ανεβαινουν αποτομα απο πωλητες που τα ανεβαζουν καταϊδρωμενοι για να μην τα χασουν πχ. εχω δει χρηστη να πουλαει δυο ιδια Laptop σε διαστημα ενος μηνα και μαλιστα να παιρνει και 2 θετικες....χμμμ Τα πραγματα στο Flea δεν ειναι και τοσο τυχαια και αν προσεξει καποιος θα δει πολλα περιεργα αλλα πιστευω οχι και τυχαια... Προτεινω να το δωσει ο nmtray2 σε καποιο φιλο του ή γνωστο του για να πετυχει καλη τιμη και να μην κουραστει με τα κορακια του Flea... Δεν λεω, εχω σκοτωσει και εγω ενα PC στο Flea αλλα μιλαμε για φαση που με κυνηγαγανε ο χασαπης και ο μαναβης!!!
nmtray2 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δεν ειναι στο flea ο υπολογιστης...ελπιζω να μη συνεχιστει το topic σε flea-δες και antiflea-δες. Αν ενδιαφερεται καποιος για το link τοτε pm.
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Η μαγία στις δημοπρασιες ειναι να ξεκιναει κατι απο χαμηλα χωρις επιθυμιτη. Πολλες φορες βλεπουμε προιοντα που δεν εχουν επιθυμιτη τιμη τις τελευταιες ωρες της δημοπρασιας να ανεβαινουν αποτομα απο πωλητες που τα ανεβαζουν καταϊδρωμενοι για να μην τα χασουν πχ. εχω δει χρηστη να πουλαει δυο ιδια Laptop σε διαστημα ενος μηνα και μαλιστα να παιρνει και 2 θετικες....χμμμ Τα πραγματα στο Flea δεν ειναι και τοσο τυχαια και αν προσεξει καποιος θα δει πολλα περιεργα αλλα πιστευω οχι και τυχαια... Προτεινω να το δωσει ο nmtray2 σε καποιο φιλο του ή γνωστο του για να πετυχει καλη τιμη και να μην κουραστει με τα κορακια του Flea... Δεν λεω' date=' εχω σκοτωσει και εγω ενα PC στο Flea αλλα μιλαμε για φαση που με κυνηγαγανε ο χασαπης και ο μαναβης!!![/quote'] sorry ti enoeis se kinigagan o xasapis kai o manabis?pragmati ginontai pseutikes dimoprasies me skopo na anevei i timi alla pragmati kapoioi dinoun pola gia na agorasoun kati.
GeminiMAX Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Μιλαμε για φαση που με κυνηγαγανε ο χασαπης και ο μαναβης=Ηθελα αμμεσα μετρητα
nmtray2 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 sorry ti enoeis se kinigagan o xasapis kai o manabis?pragmati ginontai pseutikes dimoprasies me skopo na anevei i timi alla pragmati kapoioi dinoun pola gia na agorasoun kati. Πρεπει να πεσεις στην περιπτωση δηλαδη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.