Προς το περιεχόμενο

Λούφα και παραλλαγή - Σειρήνες στο Αιγαίο

Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
xaxaxa.. malista. giati tha kathome ego na asxoloume mazh tous e? tha doume ti tha ginei :)

Tha sou pw egw ti tha ginei,oti kanw kai gw se kati giwtades kai kati neous pou den ennoun na katalaboun oti den eimaste oloi isa kai omoia.H ypiresia tous paei panta ligo xeirotera apo tous allous,oxi poly,arketa wste na min mporoun na griniaxoun.Kai opote exoun exodo tin alli mera toualetes.As simple as that

Δημοσ.

Δεν τον προλαβαίνεις διότι σε 30 μέρες ...ΛΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Απο κει και πέρα πήγαινε και παίχτο ιστορία(καλή ώρα όπως τώρα) και θα καταλάβεις τι ωραία που θα πήξεις και εσύ και ο καθένας που νομίζει ότι μπορεί να το παίξει τσολιάς στα υποβρύχια.... Δεν είναι θέμα νταιλικιού ή μαγκιά. Ακόμα και ο Λου Φερίνιο να είσαι αν το παίξεις ιστορία την έχεις στρουμφοκάτσει

Δημοσ.
Exoskeletor στείλε pm να έρθουμε να το δούμε αυτό. Γιατί όχι και να το κινηματογραφήσουμε να το βγάλουμε και στις αίθουσες με τίτλο

Λούφα και Παραλλαγή Νο3: Η εκδίκηση του νέου και να μαζέψουμε ζεστό χρήμα.

ΥΓ: Με τέτοια λογική έχεις να φας το πήξιμο της αρκούδας. Θα πάρεις επ' ώμου το τρίπτυχο καλλιόπη - μαγειρία - γερμανικό. Νόμιζεις ότι θα κάτσουν να ασχοληθούν πολύ με την πάρτη σου; Οι παλιοί στη μονάδα θα σκέφτονται ότι όπου να ναι φεύγουν ποιος τους πηδάει τώρα τους νέους και στη 2η μετάθεση θα σκέφτονται ότι είναι στα λελε τους. Αν όμως σε πάρουν πρέφα' date=' ούτε μαγκιές θα σου κάνουν, ούτε ξηλώματα, ούτε τίποτα. Απλώς όταν κάποια στιγμή καταλάβεις ότι χώνουν όλο εσένα μην αναρωτηθείς γιατί[/quote']

1) φιλε μου να χαιρεσαι τα ελληνικα σου ....

2) με αυτα τα μυαλα που κουβαλας εσυ και οι υπολοιποι συντηρειτε ολοι αυτη την απαραδεκτη κατασταση του "νεου-παλιου" κ.λ.π αντι να κοιταξει ο καθενας πως θα βοηθησει τον εαυτο του και τους αλλους να υπηρετησουν ποιο ευχαριστα τη θητεια τους...που στο κατω κατω δεν διαλεξαν να το κανουν ...

3) προσεξτε εσεις αυτου του αρωστημενου στυλ μην απο πολυ μαγκια μην γυρεται αποτομα πεσετε και χτυπησετε ασχημα...αν και αυτο μαλλον εγινε οταν εισασταν μικροι στην κουνια....

4)Συγχαρητηρια που με την συμπεριφορα σου συντηρεις το συστημα ..... "παλιε"..

Συγγνωμη απο τους υπολοιπους για το υφος του μυνηματος μου , αλλα τετοια νοοτροπια θελει τετοιες αντιμετωπισεις ...

Δημοσ.

ego den exo kamia oreksi na to pekso istoria stous palious. den exo oreksi kan na asxolitho me thn parth tous gia na tous thn po. gia kapoion allo logo mporei. alla ean erthoun aytoi na asxolithoun me mena gia na mou to peksoun palioi.. ayto den tha goustaro ego.

Δημοσ.

1) Ευχαριστώ πολύ. Μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο και για τα δικά σου.

2) Ένα παιδί έπηξε εξαιτίας μου. Ένα. Και ξέρεις γιατί; Ήταν γωμοσείρι. Όπερ και σημαίνει ότι έπρεπε να πήξει η μ0υν@ του. Και έπηξε. Οι δουλειές στο στρατό είναι δεδομένες. Μοιραία κάποιος θα τις κάνει. Αν κάποιος λουφάρει, κάποιος χώνεται. Όταν λοιπόν βλέπεις έναν ψαρά να το παίζει ιστορία στους συναδέλφους του, τότε ως παλιός έχεις την υποχρέωση να τον τρέξεις. Αν δεν τον τρέξεις θα συνεχίσει να είναι @@ και όταν θα γίνει αυτός παλιός θα τρέχει ακόμα περισσότερο τους νεότερους (πάντα τα μεγαλύτερα παρτάλια είναι και οι μεγαλύτεροι χώστες)

Όσον αφορά το τι μυαλά κουβαλάω, το τι συντηρώ και τα σχετικά σίγουρα δε μπορείς να μας πεις εσύ, ειδικά με το ύφος του φωτεινού σκατογνώστη. Θα μου το πουν τα sms και τα Mails που πήρα εχτές λόγω της γιορτής μου απο τέως συναδέλφους και μικρότερης και μεγαλύτερης σειράς. Αλοίμονο άλλωστε αν στην ηλικία των 25 με σπουδές κτλ περίμενα να πάω στρατό για να νοιώσω λίγο σημαντικό πουλώντας μούρη σε παιδια που το μόνο που με "χωρίζει" είναι 3 μήνες.

Μια συμβουλή δώσαμε στον Exoskeletor λόγω μιας ατάκας του και πέσατε να μας φάτε. Ναι ρε σεις καλώς ή κακώς αν σας βάλουν στο μάτι δε θα την παλέψετε με την καμία. Ο στρατός έχει αλλεργία στους νταήδες.

υγγνωμη απο τους υπολοιπους για το υφος του μυνηματος μου , αλλα τετοια νοοτροπια θελει τετοιες αντιμετωπισεις ...

Θα ήθελα να σε δω να αντιμετωπίζεις αυτή την νοοτροπία, όχι απο το Internet όπου ο καθένας έχει το σώμα του Αρνι όταν έπαιρνε τον τίτλο του Mr Olympia και το πουλί του John Holmes, αλλά στην παραμεθώριο.

Εxoskeletor καταλαβαίνω τι λες αλλά η υπόθεση σηκώνει πολύ μελάνι το οποίο δε χωράει στο συγκεκριμένο τόπικ

Δημοσ.

katalabeneis friend ti leo alla sinexizeis na les pos o stratos den exei xoros gia ntahdes kai tetoia. an thelo na kano ton ntah kai na fao h na doso ksilo tha to kano se ena agona kick boxing oxi mesa sto strato. Ego leo ean mou ferthoun poustika xoris na to aksizo.

Aporo pos den exei petaxth kanas moderator na mas thimisi pos to thema eine loufa kai paralagh tosi ora

Δημοσ.

Να πω κι εγω την αποψη μου μιας και περασα πριν κατι χρονια απο το στρατο.Νεοι και παλιοι δεν υπαρχουν πια οπως υπηρχαν καποτε.Απλα ειναι λογικο καποιες δουλειες να τις κανουν περισσοτερο οι νεοι και οι παλιοι να βγαινουν περισσοτερο,οχι γιατι ειναι πιο μαγκες,απλα γιατι οσο περναει ο καιρος αρχιζεις να βαριεσαι και θες να τελειωνεις.Τωρα για τους τσαμπουκαδες και τα λοιπα,θεωρω οτι καλως δεν περνανε αυτα στο στρατο.Ορισμενοι καλο ειναι να καταλαβουν οτι μαγκιες στο στρατο δε χωρανε.Μη βιαστειτε να κρινετε αυτους που σας δινουν εντολες(ανωτερους σε αξιωμα).Σκεφτειτε πως σε μια στιγμη πανικου (σε πολεμο) ενας πρεπει να περνει αποφασεις και οι υπολοιποι να εκτελουν γιατι αλλιως τη κατσαμε.Εχει καποιο λογο ο στρατος που ειναι ετσι και οχι για να τη σπαει σε μας.Υπομονη θελει και κατανοηση των συνθηκων.Και πιστεψτε με οτι κανει καλο στο χαρακτηρα πολλων ο στρατος.

Δημοσ.

Kαλο στο χαρακτήρα πολλών κάνει, αρκει αυτοί να μην έχουν μέσον..

Εχω εγω ενα φίλο "μπουμπουκι" και κακομαθημένος ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ (δηλαδή απλα τραγικη κατάσταση, όλοι του οι παιδικοί φιλοι σιγα σιγα εχουμε αναγκαστεί και ξεκοβουμε επειδή το έχει κουράσει) και πηγε ναυτικο, 1 βδομάδα πριν παρουσιαστεί (κανονικά στρατο ξηράς θα εμπαινε)..

Οπότε τι να λέμε? Οταν λέμε βγαινει συνέχεια, εννοούμε συνέχεια, ειδικά στην αρχή που ηταν σκαραμαγκα. Δηλαδη το παιδι απλα εμπαινε 7.30 και εβγαινε 10, σε τετοια φάση... 2.5 ωρες εκανε μεσα.

Οποτε τί να σου αλλάξει τον χαρακτηρα αυτο? :D:d:d

Το θεμα στο στρατο απότι μου έχουν πει ολοι ειναι να εισαι ενα με τη μαζα, για να αποφύγεις οτι περισσότερο μπορείς. Τωρα αν καποιος θελει να το παίξει μαγκιτης ή ανταποδώσει στην περίπτωση που καποιος τον προκαλέσει σε τσαμπουκά, ε προφανως χαμένος θα βγει. Εγωισμοί και λοιπές αηδίες, δεν πολυπερνάνε, ειδικά στην αρχή.

Οπότε καλυτερα τον τσαμπουκα να τον αφήσουμε στο σπίτι, εγω προσωπικά οταν μπω θελω να βγω το συντομοτερο δυνατο όσο πιο απαρατήρητος γίνεται, ουτε τσαμπουκάδες ούτε ιστορίες για αγρίους! :D

Δημοσ.

Και ολιγον άσχετο με το θέμα όπως κατέληξε, αλλά πηγα και ειδα την ταινία στο Mall, αιθουσα 4. Καλη η αιθουσα (τα καθισματα που γερνουν πίσω ειναι για παλαμάκια) αλλά η ταινία ψιλομέτρια. Η Καγιά το μονο που ειχε να επιδείξει ηταν η ομορφιά, την οποιά χορτάσαμε ολοι οταν ηταν 7+ χρόνια νεότερη.

Απο ηθοποιός, παίρνει 2/10 απο μένα. Γενικά η παρουσία της ηταν εντελώς άσκοπη, νομίζω δεν έδωσε τίποτα στην ταινία. Θα μου άρεσε να έκανε και κάτι πιο active, πχ εγω για καποιο λογο νομιζα οτι θα κάνει τιποτα γλυκα ματια σε κανεναν για να φερουν πισω τον γκομενο, ή το αντίθετο, οτι δεν θα κάτσει σε κάποιον ανώτερό του που θα της την πέσει και θα τον χώσουν περισσότερο. Αντ'αυτου, απλά σαχλαμάριζε με τον άλλο και βαριόμουν τρελά να τη βλέπω....

Γενικά για DVD καλή ειναι, αλλά όχι και σινεμά. 8 € τα έδινα και αλλού.

Δημοσ.

απο θεμα κινηματογραφου το γυρισατε στο στρατο.....

τεσπα.....

Πηγα ναυτικο και ημουν εφεδρος λογω του οτι ημουν επαγγελματιας ναυτικος με υπηρεσια 2,5 ετων και κατι ψιλα.

Μια απο τις δουλειες που εκανα ηταν να βγαζω και αγγαριες....

Ποτε μου δεν εχωσα καποιο νεο, αντιθετα οι νεοι επαιρναν μετριες αγγαριες για να προσαρμοστουν και μετα πηγαιναν στις βαριες.

Μετα απο μερικους μηνες προσπαθουσα να τους πω οτι πρεπει να λειτουργουμε ολοι ομαδικα για να βγαινει η δουλεια. Ακομα και οταν καποιος απολυοταν το θεωρουσαμε φυσικο να το ξεκουραζουμε. Ποτε ομως δεν ενθαρυνα την νοοτροπια να το χωσουμε το κωλοψαρο κλπ κλπ.

Μερικοι την αναπαραγουν δυστυχως.....

Νομιζετε οτι δεν ευθυνεται για αυτο οι αυτοκτονιες που γινονται στο στρατο???

Δυο μολις πεθαναν πριν λιγες ημερες.....

Προσωπικα αν δεν επαιρνα βαθμο ισως να με ειχανε σκισει.... Ομως πατωντας στο καραβι εγω ενιωθα οτι ειναι το δευτερο σπιτι μου ετσι ακομα και ο κυβερνητης με σεβοταν.

Σορυ για το οφ τοπικ..... ας μην το συνεχισουμε το θεμα εχει πολυ βρωμα μεσα του.

εχμμμμμ την ταινια δεν την εχω δει.... παρολα αυτα πιστευω οτι θα αξιζει να την δει κανεις χωρις πολλες προσδοκιες.

Δημοσ.

[offtopic]

Έχουμε ξεφύγει πολύ... Αν είναι να συνεχιστεί η συζήτηση περί στρατού, νέου/παλιού κλπ ας πάμε στο mplampla... Όλοι μας περάσαμε ή θα περάσουμε από θητεία, όλοι μας έχουμε ιστορίες αλλά γίνεται κουραστική η επανάληψή τους. Μετά από 2+ χρόνια πολίτης πάλι, κατάλαβα επιτέλους το λόγο που παραπονιούνται οι γυναίκες για το θέμα αυτό... Αν είναι συνεχίζουμε για την ταινία...

[/offtopic]

Δημοσ.

Εγώ ομολογώ ότι όταν πηγα να δω την ταινία ήμουν ελαφρώς προκατειλλημένη. Τελικά το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από 'ο,τι φανταζόμουν. Πέρα από την κωμωδία και το γέλιο που βγάζει (ας μην ξεχνάμε ότι το γέλιο χαρίζει μακροζωία) αν κάποιος έχει ασχοληθεί με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τα προβλήματα που υπάρχουν σε αυτές, θα έβλεπε ότι η ταινία είναι σε θέμετα πολιτικής σωστή. Με ικανοποίησε το ότι οι άνθρωποι διάβασαν πριν γράψουν το σενάριο. Οπότε αν έχετε έστω και λίγο ασχοληθεί με το θέμα Ελλάδα-Τουρκία σίγουρα θα <<πιάσατε>> τα μηνύματα που θέλει να περάσει η ταινία.

Οσο για την Καγιά...καλύτερα να ποζάρει παρά να μιλάει!:wink:

Συμπέρασμα: υποστηρίξτε τον ελληνικό κινηματογράφο...για να γίνει καλύτερος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...