Προς το περιεχόμενο

Λούφα και παραλλαγή - Σειρήνες στο Αιγαίο

Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΥΓ: Απο το videoclip έχω μια υποψία ότι κανείς πλην του survivor δεν έχει σπασμένη παρθενιά στο χιτώνιο. Μόλις βγει δισκάκι θα επανέλθω και θα εξετάσω και την περίπτωση του τουρκόκουμπου (το καψα το ξέρω)

Εντάξει, δεν έχει να κάνει κάτι αυτό... κι εμένα τα χιτώνιά μου ήταν απείραχτα εκτός απο το κουμπί του ενός που ... δεν πρόλαβα :razz:

Edit: Αυτό το συντακτικό μου... :Ρ

Δημοσ.

cheap shot: εσύ μη δεις να γράφουν για "πιάσιμο" αμέσως να πεταχτείς :-P

luxx δεύτερη τρίτη μέρα στο κολλέγιο θα μάθεις όπως είπε και ο ακατανόμαστος.

mene εγώ είχα φάει το ξήλωμα της αρκούδας. Και την ημέρα του λελόχαρτου ας πούμε ότι δε χρειάστηκε να βγάλω παραλλαγή, Μου την έβγαλαν ...σε τεύχη.

Ενιγουεη πάντως ppl ακόμα την βλέπουν πολλοί. 29/1 ήταν φίσκα στην Καλαμάτα και είχε αρχίσει η προβολή μαζί με την Αθήνα

Δημοσ.

Tι λέτε ρε σεις με τις ορολογίες, εγω ειμαι 25,5 χρονων γαιδουρι και δεν εχω πάει ακόμα, και δεν καταλαβαίνω τί λετε για χιτώνια, λελόχαρτα κλπ!! Lol!!!!!! :D :) :)

Δημοσ.

-Το λελόχαρτο είναι το απολυτήριο με όλες τις υπογραφές που μαζεύεις στο τέλος.

Ετυμολογικά βγαίνει από το γνωστό άσμα "απολελε και τρελελε", με το "ε" να γίνεται "ο" για λόγους ακουστικούς .

-Τα χιτώνια έχουν το ελάττωμα να σκίζονται ωραία (κυρίως η τσέπη) και να βγαίνουν τα κουμπιά αν τα τραβήξουν.

Στους ποντικαράδες αποσπώνται κουμπιά αβέρτα , για εκπαιδευτικούς λόγους .

ΥΓ

Δεν εξηγούνται τώρα και χάνουν ... ίσως η ταινία να λύνει κάποιες απορείες εφόσον είναι καλή, αλλά το πραγματικό νόημα το πιάνεις μόνο live. :)

Δημοσ.

ante giati varethika:

h parallagi pou tha sas dwsoun neopes exei panw-panw,ston giaka ena koumpi,kai kala gia na koumpwnei terma(kati san ton Will Smith fantaro).Auto kalo einai na apokoptetai dioti koumpwni tin forane oi Tourkoi kai eidika se kati synora den thes naxeis tetoia mperdeway.Protimotero einai na sas to kopsei kapoios palios apo to na to vgalete monoi sas giati kindyneuetai na sas perasoun gia "leoures prin tis wras toys"

Δημοσ.
ante giati varethika:

h parallagi pou tha sas dwsoun neopes exei panw-panw' date='ston giaka ena koumpi,kai kala gia na koumpwnei terma(kati san ton Will Smith fantaro).Auto kalo einai na apokoptetai dioti koumpwni tin forane oi Tourkoi kai eidika se kati synora den thes naxeis tetoia mperdeway.Protimotero einai na sas to kopsei kapoios palios apo to na to vgalete monoi sas [b']giati kindyneuetai na sas perasoun gia "leoures prin tis wras toys"[/b]

Δεν κατάλαβα και πολλά...

Δημοσ.

godfather oute kai ego. kai enas filos mou pou eixe paei otan girise kati oti den thn paleyei kai pigene kai esy na mas fereis psarosoupa kai kati tetoia elege. paei trelenonte osoi pane strato den eksigite alios.

As erthi na mou thn pei emena kanenas "palios" na doume gia pote tha ton kano "kainourgio"

Δημοσ.

As erthi na mou thn pei emena kanenas "palios" na doume gia pote tha ton kano "kainourgio"

ΧΑΑΧΑΑ ... αλλά πρόσεξε με το μαλακό όλες οι κινήσεις σου στην αρχή γιατί μπορεί να τραυματίσεις κατά λάθος κανένα ... και μην τους τρομάξεις πολύ γιατί θα σου μιλάνε στον πληθυντικό μετά !!! :)

Δημοσ.

"Ούτε χαζός αλλά ούτε και έξυπνος"

Πατρική συμβούλη για τον στρατό!Κάπως έτσι πάντως είναι για τα περισσότερα πράγματα...Μήπως είμαι λίγο οφφ τόπικ? :-p

Δημοσ.

Exoskeletor στείλε pm να έρθουμε να το δούμε αυτό. Γιατί όχι και να το κινηματογραφήσουμε να το βγάλουμε και στις αίθουσες με τίτλο

Λούφα και Παραλλαγή Νο3: Η εκδίκηση του νέου και να μαζέψουμε ζεστό χρήμα.

ΥΓ: Με τέτοια λογική έχεις να φας το πήξιμο της αρκούδας. Θα πάρεις επ' ώμου το τρίπτυχο καλλιόπη - μαγειρία - γερμανικό. Νόμιζεις ότι θα κάτσουν να ασχοληθούν πολύ με την πάρτη σου; Οι παλιοί στη μονάδα θα σκέφτονται ότι όπου να ναι φεύγουν ποιος τους πηδάει τώρα τους νέους και στη 2η μετάθεση θα σκέφτονται ότι είναι στα λελε τους. Αν όμως σε πάρουν πρέφα, ούτε μαγκιές θα σου κάνουν, ούτε ξηλώματα, ούτε τίποτα. Απλώς όταν κάποια στιγμή καταλάβεις ότι χώνουν όλο εσένα μην αναρωτηθείς γιατί

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...