dim_b Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Η ταινία είναι κατάλληλη άνω των 17 (υπερβολικό το rating κατά τη γνώμη μου), οπότε πολύ καλά έκαναν και σας ζήτησαν ταυτότητες και κακώς τελικά σας έβαλαν μέσα όταν έφυγε ο "ηλίθιος".
Edgar Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 παντως ειναι ελεος! Μην μου πείς πως είναι και άνιωθη... :roll:
chill Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Ναι το μαθα και γω 17+ το rating για έναν μπάφο......... Μήπως να απαγορεύσουν και το videoclip που δείχνει τον φαντάρο να μαζεύει τα σπόρια? Έλεος. Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω τα φιντάνια που φτιάχνουν το ratings των ταινιών.....
Luxx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 συγνωμμη dim, αλλα ολοι εκει ημασταν πανω απο 17!! 18 παω σε λιγο.. ημαρτον !
dim_b Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μάλλον μικροδείχνεις τότε. Ας είχες ταυτότητα γιά να του την δείξεις
Exoskeletor Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 exei dikio re guys o dim, na mirisoun aytoi ta nixia tous pos eiste pano apo 17? alla pote den to tiroun ayto. anti na tous priksoun t@@ lene de peirazei as mpoun kiaytoi
Luxx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 δεν μικροδειχνω εγω. ενας φιλαρακι ηταν πολυ κοντο και για αυτο δεν μας αφησαν να μπουμε! την αλλη φορα ομως πηγαμε μονο οι τρεις και το δεχθηκαν.
coffeex Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 δεν μικροδειχνω εγω. ενας φιλαρακι ηταν πολυ κοντο και για αυτο δεν μας αφησαν να μπουμε! την αλλη φορα ομως πηγαμε μονο οι τρεις και το δεχθηκαν. Pes toy na afisei mousia kala kanane tetoia blakeia sto sinema; Dhladh an epaize kana Saw ti eprepe na kanoun na zhthsoun kai xarti apo psixiatro;;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Ελατε ρε σεις, καλη ηταν η ταινια... Κορυφαια στιγμη εκει που ο survivor ποτιζει με τη "σουπα" τη καναβουρια Αυτο με τα οπλα, προφανως και ηταν ιμιτασιον απο αυτα που βγαζουν φλογα μονο και κροτο. Ε, τι περιμενατε να ειχαν και G3 τετοια; Αυτα παιζουν φαινεται στο χωρο του cinema. Σιγα μη τους εδινε ο στρατος αληθινα G3 A3 kai A4 να τους ξεφτυλιζουν σε ολη τη ταινια για το ευχαριστω
Grinder Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Μάλλον τελικά είμαι ο μόνος στον οποίο η ταινία φάνηκε απογοητευτική. Μόνο λούφα και παραλλαγή δεν ήταν
LL_NEO Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Μάλλον φίλτατε έκανες το λάθος να πας να δεις κάτι ανάλογο με το πρώτο. Αυτό εκ των πραγμάτων δε θα μπορούσε να γίνει. Το πρώτο ήταν πολιτική σάτυρα (τόσο καλή που ακόμα και ένα σιχαμερό δεξιόμουτρο σαν και του λόγου μου τη βρίσκει εξαιρετική) η οποία δε θα μπορούσε να γίνει σήμερα ΥΓ: Απο το videoclip έχω μια υποψία ότι κανείς πλην του survivor δεν έχει σπασμένη παρθενιά στο χιτώνιο. Μόλις βγει δισκάκι θα επανέλθω και θα εξετάσω και την περίπτωση του τουρκόκουμπου (το καψα το ξέρω)
BlizardBill Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 "Μπαλούρδο" δεν μπορεί να έχει ...."αμα δει πως του έκανε το αυτοκίνητο θα ξαναλιγοθυμήσει" , αλλά από ότι λέτε έχει αρκετούς χαρακτήρες που βγάζουν γέλιο έτσι? Και όπως κατάλαβα δεν εκνεύρισε και όσους έχουν πάει στρατό, οπότε να υποθέσω ότι δεν το ξεφτίλισαν εντελώς στην αντιγραφή . Αν ισχύουν αυτά είναι αρκετά … οπότε μάλλον δεν σε χαλάσει όπως φοβόμουνα μια συνηθισμένη ελληνική χαζοχαρούμενη ταινία με γκόμενες σε στρατιωτικό σκηνικό, έτσι ?
michaelg7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 prosfata eida thn tainia kai mou fanhke oti h prwth htan arketa kaluterh apo thema klimatos pou dhmiourgouse an kai sthn deuterh efaga perisotera pop corn.
NeTeD Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Αρκετό γέλιο και απολαυστική! Και το τραγουδάκι είναι respect
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.