Προς το περιεχόμενο

Λούφα και παραλλαγή - Σειρήνες στο Αιγαίο

Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ταινία είναι κατάλληλη άνω των 17 (υπερβολικό το rating κατά τη γνώμη μου), οπότε πολύ καλά έκαναν και σας ζήτησαν ταυτότητες και κακώς τελικά σας έβαλαν μέσα όταν έφυγε ο "ηλίθιος".

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι το μαθα και γω 17+ το rating για έναν μπάφο......... Μήπως να απαγορεύσουν και το videoclip που δείχνει τον φαντάρο να μαζεύει τα σπόρια? Έλεος. Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω τα φιντάνια που φτιάχνουν το ratings των ταινιών.....

Δημοσ.

δεν μικροδειχνω εγω. ενας φιλαρακι ηταν πολυ κοντο και για αυτο δεν μας αφησαν να μπουμε! την αλλη φορα ομως πηγαμε μονο οι τρεις και το δεχθηκαν.

Δημοσ.
δεν μικροδειχνω εγω. ενας φιλαρακι ηταν πολυ κοντο και για αυτο δεν μας αφησαν να μπουμε! την αλλη φορα ομως πηγαμε μονο οι τρεις και το δεχθηκαν.

Pes toy na afisei mousia :-) kala kanane tetoia blakeia sto sinema;

Dhladh an epaize kana Saw ti eprepe na kanoun na zhthsoun kai xarti apo psixiatro;;

Δημοσ.

Ελατε ρε σεις, καλη ηταν η ταινια...

Κορυφαια στιγμη εκει που ο survivor ποτιζει με τη "σουπα" τη καναβουρια :D

Αυτο με τα οπλα, προφανως και ηταν ιμιτασιον απο αυτα που βγαζουν φλογα μονο και κροτο.

Ε, τι περιμενατε να ειχαν και G3 τετοια; Αυτα παιζουν φαινεται στο χωρο του cinema. Σιγα μη τους εδινε ο στρατος αληθινα G3 A3 kai A4 να τους ξεφτυλιζουν σε ολη τη ταινια για το ευχαριστω :D

Δημοσ.

Μάλλον φίλτατε έκανες το λάθος να πας να δεις κάτι ανάλογο με το πρώτο. Αυτό εκ των πραγμάτων δε θα μπορούσε να γίνει. Το πρώτο ήταν πολιτική σάτυρα (τόσο καλή που ακόμα και ένα σιχαμερό δεξιόμουτρο σαν και του λόγου μου τη βρίσκει εξαιρετική) η οποία δε θα μπορούσε να γίνει σήμερα

ΥΓ: Απο το videoclip έχω μια υποψία ότι κανείς πλην του survivor δεν έχει σπασμένη παρθενιά στο χιτώνιο. Μόλις βγει δισκάκι θα επανέλθω και θα εξετάσω και την περίπτωση του τουρκόκουμπου (το καψα το ξέρω)

Δημοσ.

"Μπαλούρδο" δεν μπορεί να έχει ...."αμα δει πως του έκανε το αυτοκίνητο θα ξαναλιγοθυμήσει" :) , αλλά από ότι λέτε έχει αρκετούς χαρακτήρες που βγάζουν γέλιο έτσι?

Και όπως κατάλαβα δεν εκνεύρισε και όσους έχουν πάει στρατό, οπότε να υποθέσω ότι δεν το ξεφτίλισαν εντελώς στην αντιγραφή .

Αν ισχύουν αυτά είναι αρκετά … οπότε μάλλον δεν σε χαλάσει όπως φοβόμουνα μια συνηθισμένη ελληνική χαζοχαρούμενη ταινία με γκόμενες σε στρατιωτικό σκηνικό, έτσι ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...