vagpap Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Άλλος ένας που τη θεωρεί μέτρια ταινία. Δεν περίμενα κάτι σε πρώτη ταινία αλλά περίμενα κάτι που να φέρνει σε Γενναίους. Τελικά για να περάσει απλά η ώρα, μια χαρά ήταν. Καλύτερα να περίμενα το DVD πάντως...
LL_NEO Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Πάντως απο ότι βλέπω στο βίντεο κλιπ έχουν κάνει πολλές βλακείες που για τους "λέουρες"* είναι γελοίες. Ο μόνιμος λοχίας έχει assault rifle που ούτε το Ειδικό Τάγμα Αλεξιπτωτιστών δεν έχει, οι κληρωτοί έχουν διπλά οπλόσημα (ούτε στη ΣΕΑΠ να ήταν δόκιμοι) και τέτοια χαριτωμένα. Τι στο διάολο όλοι Ι5 ήταν και δεν πήραν μυρωδιά *Ώρα να κάνω edit στην υπογραφή.
Exoskeletor Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 neo den barethikes na thn blepeis thn ypografh sou? bale jolie perimena kalitera sxolia gia thn tainia. pantos h apoluty komodia eine to spirtokouto
nthanasis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Το στορυ με την καγια χαλασε παρα πολυ το εργο ολα καλα αλλα δεν κολαγε καθολου και το εκανε βαρετο ενω ειχε πολυ καλες ατακες και ολα τα σκηνικα που εγιναν στην πιττα θα μπορουσαν να ειχαν επικεντρωθει μονο εκει απλα η καγια ηταν μονο για να τραβηξει αντρες Ενω υπηρχαν και οι τουρκαλες........
s0st0s Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Tin eida xthes...Poli metria tainia.. Kamia sxesi me tin proti "loufa kai parallagi". an ipirxe kai kati na sxoliasei kai na kaftiriasei opos i proti loufa kai parallagi mporei kai na eixe kapoio noima...tora pou den exoume diktatories ktl...kolarakia vizakia matakia mpoutakia podarakia (oxi oti me xalaei alla de tha tin elega kai aristourgima)
BIAP Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Συμφωνω ως προς το οτι αν καποιος περιμενει να δει λουφα και παραλλαγη 2, θα απογοητευτει. Αλλη εποχη, αλλες καταστασεις, αλλη οπτικη γωνια. Ατακες απο τετριμενες μεχρι μετριες εως λιγες καλες. Το γελιο βγαινει κυριως λογω χημειας σε καποιες σκηνες, ενω αυτες με λιγοτερο καλο ρυθμο [συμπεριλαμβανομενης και της ιστοριας με την Καγια-girl stay at what you do best, modeling that is-] αποσυντονιζουν ενοχλητικα. Το κοπελι τα σπαει, τους gey-ουλες, sorry, τους εχω βαρεθει ως characters, καρικατουρα καταντησαν πια [πρωτα επρεπε να εχουμε εναν μαυρο που συνηθως σκοτωνουμε, τωρα πρεπει να υπαρχει μια αδερφη για το σκανδαλισμα των παλαιοτερων και το γελιο των νεοτερων, but hey, that's just me worn out by the gay "screams"]. Σε γενικες γραμμες ευχαριστο αποτελεσμα, χωρις ιδιαιτερη αποψη, που δεν υπαρχει λογος να συμμαδεψει τη μνημη πανω απο μια μερα. 6/10 p.s. edit: το soundtrack μου αρεσε αρκετα.
ClouD Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 perimena kalitera sxolia gia thn tainia. pantos h apoluty komodia eine to spirtokouto Απόλυτη κωμοδία το σπιρτόκουτο; !!
Exoskeletor Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 nai cloud, thn exo dei kamia dekaria fores mazh me filous kai mas ponage meta olh thn hmera h koilia apo ta gelia, den exo riksi toso gelio sthn zoh mou me allh teneia. tromerh.
ClouD Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Ίσως να έχω διαφορετικό σπιρτόκουτο στο μυαλό μου.
john1987 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 μολις την ειδα!!! βασικα,διασκεδασα αρκετα,ειχε εξυπνες ατακες.... βεβαια,ουσια δεν ειχε(οπως η λουφα κ παραλλαγη 1)αλλα ηταν πιο διασκεδαστικη.(χωρις αυτο να ειναι κακο-εξαλλου δεν πλασαρεται και για κουλτουριαρικη ταινια) ο χαραλαμποπουλος κ ο κρητικος παιζουν τελεια....ο τσιμιτσελης εχει ενα μονιμο υφος αλλα γενικα εχει καλες ερμηνειες... επισης,εμενα μου αρεσε ΠΟΛΥ περισσοτερο απο την καγια,μια πρασινοματα τουρκαλα...θεα!!!! τελος,μου φαινεται οτι το κουρασε λιγακι η ταινια με τις διεθνεις σχεσεις-εμπλοκες ετσι για να χει κατι πιο ουσιωδες να πει...ομως δεν τα καταφερε... ολα τα λεφτα ειναι οι ατακες και οι γκομενες... 6,5+/10
Exoskeletor Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 leo to spirtokouto pou ginete xamos se mia oikogeneia. yparxei anthropos pou thn eide kai den tou epese h koilia kato apo ta gelia? oute oles oi komodies mazh den bgazoun toso geloio
The_Edge Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Για το σπιρτόκουτο υπάρχει άλλο thread, αν θέλετε συνεχίστε εκεί τη συζήτησή σας
magma Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 [offtopic] γέλιο το σπιρτόκουτο? τς τς τς [/offtopic] Ρε παιδιά, δεν την έχω δει ακόμα την ταινία, αλλά μήπως ο σκηνοθέτας ουσιαστικά καυτηριάζει τη σημερινή κοινωνία (οχι το οτι ο στρατός έχει γίνει κολλέγιο σε σχέση με παλιά)? Δεν ξέρω είναι η αλήθεια, από αυτά που διαβάζω υποθέτω και για την ακρίβεια ελπίζω να είναι έτσι γιατί αλλιώς θα απογητευτώ πολύ από τον Περάκη... Θα τη δω εν καιρώ και θα επανέλθω, μέχρι τότε αν κάποιος συμπέρανε κάτι τέτοιο ας το πει παρακαλώ να ξέρουμε που βαδίζουμε
john1987 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 εχει ειρωνικο τονο σε καποιες φασεις αλλα δε νομιζω οτι καυτηριαζει τιποτα...(ειναι και αν το εχεις στο μυαλο σου οτι σκοπος του ειναι να καυτηριασει-εκει μπορει να νομισεις οτι το κανει...ωστοσο,πιστευω οτι δεν προκυπτει κατι τετοιο απο την ταινια)
ekkli Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 i. Κατα τη ταπεινη μου γνωμη, το θεμα θα επρεπε να λεγεται Λουφα κ παραλλαγή - Σειρηνες στο Αιγαίο ή κατι παρομοιο για να μην μπερδευεται με τη πρωτη ταινια -με την οποια παρεπιμπτοντως να πω οτι δεν εχει καμια σχεση. ii. προ ολιγου ακουσα στο ραδιο οτι η ταινια εκανε το καλυτερο ανοιγμα ελληνικης ταινιας στις ελληνικες αιθουσες εβερ. δεν ξερω αν ισχυει, το μοναδικο -λιγο- σχετικο που βρηκα ειναι αυτο ασχολιαστο απο εμενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.