Προς το περιεχόμενο

Λούφα και παραλλαγή - Σειρήνες στο Αιγαίο

Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όσοι την έχουν δει σε αυθεντικό αντίγραφο, δεν είναι αρκετά αντεργκράουντ για να απαντήσουν σε σας τα χακερόνια;

(© kleidokratwr)

Δημοσ.

Εγω την ειδα χτες στο σινεμα.

Οποιος εχει δει την παλια να παει να την δει αμεσως!

Οποιος δεν εχει δει την παλια......παλι να παει να την δει αμεσως!!!

Γενικα εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος.....τρελο γελιο.....θεικες ατακες..τρελα σκηνικα :razz: :razz: :razz: :razz:

Ειδικα ο πουστης και ο κρητικος εβγαζαν απιστευτο γελιο σε οτι και να εκαναν!!!

Αλλα και γενικοτερα πιστευω πρεπει να αρεσε γιατι ολη η αιθουσα ειχε πεθανει στα γελια :grin: :grin:

Την συνιστω ανεπιφυλακτα!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.
nfs11 apo pou tin vrikes tin tenia piratiki apo kana torrent?

Εγώ νόμιζα ότι ρώταγες για τη ταινία αν την έχουμε δει. Αν σε ενδιαφέρει να τη βρείς πειρατική τότε είσαι σε λάθος μέρος.

Δημοσ.

I taineia eixe para para poly gelio pragmatika den perimena na dw kati tetoio...Opoios omws exei sto myalo tou oti paei na dei loufa kai paralagi 2 tha apogoiteutei plirws...Kai gia na eksigithw,to loufa kai paralagi itan einai kai tha einai apo ta koryfaia erga tou sugxronou ellinikou kinimatografou, kai se auto vlepame mesa apo to xioumor kai kapoies komikes katastaseis tin tragikotita tis epoxis.E auto den exei kamia sxesi me to auto to ergo.Oi politikes skepseis kai apopseis pleon den yparxoun.Pantws pisteuw oti einai poly kali tainia, isws ap tis kaliteres komikes ellinikes tainies.

Δημοσ.

arketa kalo....to mono lathos itan oti xrisimopoiisane to didimo kagia me ton allon..den ton thimamai tora..apla de kolage!!gia tos pos epaikse i kagia einai peritto na poume..pali kala pou einai kouklara kai sothike apo tin parousia tis kai mono

Δημοσ.

Πήγα και είδα και εγώ την ταινία και μπορώ να πω ότι ήταν μια γαμάτη κωμωδία στα επίπεδα των Γενναίων της Σαμοθράκης. Το μόνο κακό ήταν ότι τις μισές ατάκες τις έχασα γιατί είχα σαπίσει στο γέλιο από τις προηγούμενες. Το κοπέλι μακράν ο καλύτερος

Δημοσ.
Πήγα και είδα και εγώ την ταινία και μπορώ να πω ότι ήταν μια γαμάτη κωμωδία στα επίπεδα των Γενναίων της Σαμοθράκης.

Καλά χωρίς παρεξήγηση...γούστα είναι αυτά αλλά όλα τα αστεία κλπ είναι χιλιοειπωμένα,στημένα και δεν έχουν και φυσικότητα.Αύριο θα πάω να δω το Λουφα και παραλαγή με την καλύτερη διάθεση και πολλές προσδοκίες μετά από τα τόσο καλά λόγια που ολοι λένε.Απλά ολες οι σύγχρονες ελληνικές ταινίες είναι μούφες, γιατί χωρίς σενάριο βασίζοντε σε κωλαράκια,βυζάκια,βωμολοχίες άνευ λόγου κλπ.Ας ελπίσουμε οτι αυτή θα έχει κάποιο point. :-P

Δημοσ.

Παιδια νομιζω οτι οποιος θα την δει οντως θα περασει καλα....και θα γελασει αλλα ενα ειναι σιγουρο οτι δεν θα την θυμαται μετα απο 5 χρονια......Η Καγια ηταν χαλια ....Ο Gay και ο Κρητικος οντως ολα τα λεφτα....ενα 7/10 το παιρνει απο εμενα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...