cyberking Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 ειναι ενας centrecom router ar300l (σαν αυτόν που έχουν όλα τα δημοτικά σχολεία αν έχει δει κανείς) συνδεδεμένος με isdn netmod και ethernet switch και έχει ένα port για ethernet και ένα port για isdn.ξαφνικά αναβοσβήνουν όλα τα λαμπάκια μαζί και το collision και το active είναι κόκκινο.το manual δε λέει τίποτα γι'αυτή την περίπτωση.τι μπορεί να γίνει; ευχαριστώ
pptsmps Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 ειναι ενας centrecom router ar300l (σαν αυτόν που έχουν όλα τα δημοτικά σχολεία αν έχει δει κανείς) συνδεδεμένος με isdn netmod και ethernet switch και έχει ένα port για ethernet και ένα port για isdn.ξαφνικά αναβοσβήνουν όλα τα λαμπάκια μαζί και το collision και το active είναι κόκκινο.το manual δε λέει τίποτα γι'αυτή την περίπτωση.τι μπορεί να γίνει;ευχαριστώ έχουν περάσει 3 και χρόνια, καμια απάντηση. αλλα έχω το ιδιο πρόβλημα. είναι βραχυκυκλωμένο το μηχάνημα και δεν γίνεται.. αυτό που θέλω είνια να μου προτείνει κάποιος κάτι παρόμοιο - ισάξιο ...' ξέρει κανείς;
pptsmps Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 άλλαξα γραμμή από ISDN σε ΑDSL μου δώσαν ένα απαράδεκτο μόντεμ... αλλά έχω το jetSpeed 520 ρουτερ λέει είναι.. μου κάνει τη δουλειά αυτό το jetSpeed 520???? δηλαδή αντί για το καμμένο centrecom router ar300l να μπει το jetSpeed 520?????
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 den to xero to ar300 alla kai to jetspeed einai kati aplo.kalitera kana zyxel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.