xrest Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 re paidia o gpu se mi oc sikwnei idle 60 bathmous!!!se full 70...se mikro oc afiste to sfirizei.ti ginetai dw? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dj_Grego Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Για GPU και ειδικά για τέτοια GPU οι θερμοκρασίες μου φαίνονται φυσιολογικές. Τώρα για το σφύριγμα αν θες βρες κανένα Silencer ή κάποιο άλλο σύστημα ψύξης ,ακόμα και υδρόψυξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Το σφύριγμα εμένα με ανησυχεί πάντως γιατί είναι η πρώτη φορά που το ακούω. Υποτίθεται ότι σε default είναι τόσο αθόρυβη όσο μια 256 GTX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amikos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 ΟΙ θερμοκρασιες φαινονται καπως τσιμπημενες...Παντως το συστημα γ@μ@ει!Αν ειχα τη δυνατοτητα να παρω κατι τετοιο,μπορει κ απο τη χαρα μου να τον εκαιγα την πρωτη μερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrest Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 entaksei paidia!!kaike!!!wraia.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Moderators Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Την έκαψες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrest Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 mallon itan ellatwmatiki i karta.aptin arxi ksekinise ta kolpa tis.eutixws exw egiisei.k ithela na tin skisw.k pali me tin matrox mystic 2mb emeina... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Moderators Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 LOL! Εγώ έχω μια 9600/256, oc'ed κατά 35%, και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!!! Είναι από την HIS! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 mallon itan ellatwmatiki i karta.aptin arxi ksekinise ta kolpa tis.eutixws exw egiisei.k ithela na tin skisw.k pali me tin matrox mystic 2mb emeina... Τι να σου πω βρε xrest λύσσαξες και συ να πάρεις 512 GTX λες και δεν σε φτάνανε οι 2*7800GT@SLi (ξέρω πόσο κακοπροαίρετο ακούγεται αλλά δεν είναι). Η επόμενη ανησυχία μου τώρα είναι πότε θα σου αντικαταστήσουν την κάρτα, μιας και δεν είναι ακριβώς πλημμυρισμένη η αγορά με 512 GTX. Να προτείνω (αν και εφόσον είναι δυνατόν φυσικά) μια X1800XT ή θα φάω ξύλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Xrest ειχες 7800GT σε SLi και τις αλλαξες?Μπραβο εμμονη για τις τελευταιες τεχνολογικες εξελιξεις...Παντως οι θερμοκρασιες που περιεγραψες δεν ειναι και τρελες...βεβαια απο την αλλη πλευρα ειμαστε στην ''καρδια'' του χειμωνα (βασει της ΕΜΥ) οποτε...Τωρα κανοντας o/c που καταφερες να δεις διαφορα σε επιδοσεις με τετοια (πρωην) καρτα γραφικων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrest Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 tin gtx tin peira apo agllia.exei stalei eidi pisw k tin perimenw tin alli bdomada.sigoura oi 2 gt pouxa eixan kaliteres epidoseis alla otan ta telikiazeis k den iparxei kati allo na kaneis bariesai.aposo prolaba na dokimasw tin karta 3dmark05 moudine 9604 peripou.me poli mikro oc-eixe ta perithwria gia kati parapanw-mou dwse 10045 basika tin xt 512mb ithela alla kerdisa mia dimoprasia to ebay k tin pira tin alli.pantws to quake4 se ultra high k ola full k analisei 1600 etrexe xwris na idrwnei.de prolaba to fear na dw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos81p Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 yparxei megalh pi8anothta na kaei mia karta apo overclocking? egw thn 6600gt thn paizw se 570/1130 me 8ermokrasia pou den kseperna tous 52 va8mous... 8a dw kapnous kamia mera na vgainoun apo to pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrest Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 oxi file mou.diskola kaigetai apo oc.i dikia mou itan ellatwmatiki apo tin arxi.min anisixeis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 yparxei megalh pi8anothta na kaei mia karta apo overclocking? egw thn 6600gt thn paizw se 570/1130 me 8ermokrasia pou den kseperna tous 52 va8mous... 8a dw kapnous kamia mera na vgainoun apo to pc? Και εγω εχω 550/1100 σε 2 6600GT SLi .Idle εχω 51C και full σε CoD2 (1280x1024 ολα full) μεχρι 62C ειδα(αν και ειναι χειμωνας...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Tough luck m8. Ελπιζω να φερουν γρηγορα αλλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.