insomniac_new Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 εχω ενα wifi της ΝΕΤGEAR παιδια και προβληματίζομαι όσο αν αφορά την ακτίνοβολία που εκπέμπει..(με το σκεπτικο ότι έχει εμβέλεια 10+ μετρων, κανει μεταφορές δεδομένων της τάξης των 50 MBps+ ) γνωριζει κανείς τπτ;
Power21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 εχω ενα wifi της ΝΕΤGEAR παιδια και προβληματίζομαι όσο αν αφορά την ακτίνοβολία που εκπέμπει..(με το σκεπτικο ότι έχει εμβέλεια 10+ μετρων' date=' κανει μεταφορές δεδομένων της τάξης των 50 MBps+ )γνωριζει κανείς τπτ;[/quote'] Mhn fobase tipota skepsou oti auto exei aktinobolia 10 fores pio xamila apo ena kinito!
insomniac_new Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Mhn fobase tipota skepsou oti auto exei aktinobolia 10 fores pio xamila apo ena kinito! ναι φίλε μου δίκιο εχεις. αλλα το κινητο δεν το χρησιμοποιω συνέχεια. ενω το ρουτερ λειτουργει 24 ωρες το 24ωρο διπλα μου
Power21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 ναι φίλε μου δίκιο εχεις. αλλα το κινητο δεν το χρησιμοποιω συνέχεια. ενω το ρουτερ λειτουργει 24 ωρες το 24ωρο διπλα μου To kinito mporei na mhn to xrisimopoieis alla prepei na xereis oti panta krataei anoixto to diktio akoma kai kleisto na to exeis !
keftedakos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 To kinito mporei na mhn to xrisimopoieis alla prepei na xereis oti panta krataei anoixto to diktio akoma kai kleisto na to exeis ! omg... ti nai auta pou les...
nuxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 nai, o monos tropos na apalageis apo tin aktinovolia tou kinitou einai na tou bgaleis ti bataria.
keftedakos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Dld exete kanei metrhsh se svhsto kinhto kai exete anixneusei aktinovolia?
boutsak Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 εχω ενα wifi της ΝΕΤGEAR παιδια και προβληματίζομαι όσο αν αφορά την ακτίνοβολία που εκπέμπει..(με το σκεπτικο ότι έχει εμβέλεια 10+ μετρων' date=' κανει μεταφορές δεδομένων της τάξης των 50 MBps+ )γνωριζει κανείς τπτ;[/quote'] Απ'ότι χω ψάξει δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος
dimokritos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 file mou min to skeutesai etsi, an to psakseis tha deis oti opou kai na pas, oti kai na kaneis eisai mesa se embeleia ilektromagnitikis aktinovolias, eite apo kinita, eite apo alles asyrmates syskeyes. ta apotelesmata olis autis tis ekthesis einai athroistika ston organismo mas.den mporoume akoma na kseroume tis epiptoseis meta apo polla xronia. se 40-50 xronia ksanakane tin erotisi. isos na kseroume kati parapano.
spkr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 kalo tha einai na apofeugeutai to asyrmato opou den xreiazetai.
ALR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Και γενικότερα καλό είναι να αποφεύγεται ότι είναι εφικτό να αποφευγεται. Και για τον ίδιο τον υπολογιστή λένε ότι έχει εσωτερικά ραδιενεργά υλικά.. Το ότι το κινητό έχει 10 φορές υψηλότερη ακτινοβολία από το wirless router δεν είναι σωστός συλλογισμός για να χρησιμοποιήσουμε το 1 από τα 2. Ο σωστός συλλογισμός λέει : Ότι μπορεί να αποφευχθεί, ας αποφευχθεί και από εκεί και πέρα ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και για ότι του συμβεί στο μέλλον από την ακτινοβολία που τρώει. Και ποιος μας είπε εμάς ότι τα κινητά δεν είναι βλαβερά για την υγεία μας; Ποιος μας διαβεβαιώνει ότι οι έρευνες δεν χρηματοδοτούνται από εταιρίες συμφερόντων στις τηλεπικοινωνίες; Κανείς. Οπότε πάρτε τα μέτρα σας. Θάψτε τα κινητά, σπάστε τα ασύρματα modem, πουλήστε τα υπάρχοντα σας στον πολιτισμένο κόσμο και αγοράστε μια καλύβα στο βουνό. Βεβαιωθείτε πρώτα ότι δεν υπάρχει κοντά σας κεραία Τηλεπικοινωνιών ή Ραδιοφώνου
tzoykas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 file mou min to skeutesai etsi, an to psakseis tha deis oti opou kai na pas, oti kai na kaneis eisai mesa se embeleia ilektromagnitikis aktinovolias, eite apo kinita, eite apo alles asyrmates syskeyes. ta apotelesmata olis autis tis ekthesis einai athroistika ston organismo mas.den mporoume akoma na kseroume tis epiptoseis meta apo polla xronia. se 40-50 xronia ksanakane tin erotisi. isos na kseroume kati parapano.Με όλο το σεβασμό και το θάρρος, αυτό τον τρόπο σκέψης πρέπει να τον παρατήσουμε κάποια στιγμή. Συμφωνώ απολύτως ότι σε 50 χρόνια θα ξέρουμε πολύ περισσότερα για τισ ακτινοβολίες και πως μας επηρεάζουν, όμως αν σε 50 χρόνια μάθεις ότι τελικά έχει πολύ μεγάλη διαφορα το να κάθεσαι στα 5 μέτρα από τα 5 εκατοστά, δε θα προτιμούσες να καθόσουν μια ζωή στα 5 μέτρα; όσο περισσότερα γνωρίζουμε ανά πάση χρονική στιγμή τόσο καλύτερα. Και σίγουρα καλό είναι να μη τα ισοπεδώνουμε όλα. Όπου μπορείς να μειώσεις τις ακτινοβολίες είναι καλό και μόνο. Αν είχες την επιλογή να χτίσεις 10 μέτρα η 1 χλμ από κεραίες τηλεφωνίας τι θα διάλεγες; θα έλεγες ότι δεν έχει σημασία; δε νομίζω. Απομάκρυνε την πηγή όσο μπορείς από το σημείο που κάθεσαι. Αν μπορούσαμε να κάνουμε τη δουλειά μας μόνο ενσύρματα δε θα πηγαίναμε ποτέ στα ασύρματα. Προσωπικά, ενώ μπορώ να πάρω ασύρματο τηλέφωνο προτιμώ το ενσύρματο. Μιλάω μόνο με hands free στο κινητό και προς το παρόν έχω DSL. Η ισχύς του σήματος μειώνεται γεωμετρικά με την απόσταση που σημαίνει ότι οσο πιο μακριά τόσο πιο καλά. Φιλικά Γιώργος
nfs11 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Το θέμα είναι αν θα είμαστε εδώ σε 40-50 χρόνια και δε μιλάω για το forum. Τα αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι. Αρκετά προβλήματα δημιουργεί το κινητό, μη βάζουμε και άλλο μπελά στο κεφάλι μας.
geovard Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Οι ασύρματες συσκευές καθημερινής χρήσης (κινητά,routers,bluetooth,κ.λ.π) εκπέμπουν στην περιοχή των λεγόμενων μη ιονιζουσών ακτινοβολιών. Προσωπική μου γνώμη?Μακριά από κάθε 'αόρατο' γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να σου προξενήσει μακροπρόθεσμα. Έπειτα ποιός εμπιστεύεται τις εταιρείες πού το μόνο πού τις νοιάζει είναι το κέρδος? Όποιος μπορεί να αποφύγει, γιά καλό είναι.
geovard Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Οι ασύρματες συσκευές καθημερινής χρήσης (κινητά,routers,bluetooth,κ.λ.π) εκπέμπουν στην περιοχή των λεγόμενων μη ιονιζουσών ακτινοβολιών.Εννοείται δηλαδή ότι δεν προξενούν βιολογικές βλάβες. Προσωπική μου γνώμη?Μακριά από κάθε 'αόρατο' γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να σου προξενήσει μακροπρόθεσμα. Έπειτα ποιός εμπιστεύεται τις εταιρείες πού το μόνο πού τις νοιάζει είναι το κέρδος? Όποιος μπορεί να αποφύγει, γιά καλό είναι. edit: Τι έκανα ρε γμτ καί γράφτηκαν δύο μηνύματα.Ας σβήσει κάποιος το προηγούμενο γιατί δεν μού κολλάει...αισθητικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.