Προς το περιεχόμενο

MGE Ellipse ASR - Πού μπορώ να το βρω;

Anexann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνοντας για UPS έχω καταλήξει στο Ellipse ASR 1000VA USBS . Κοίταξα επίσης στο ελληνικό site της MGE και το συγκεκριμένο μοντέλο δεν αναφέρεται. Αυτό που με ώθησε στο να προτιμήσω το εν λόγω UPS είναι οι 8 πρίζες που έχει σε συνδιασμό με τις ενεργειακές απαιτήσεις του εξοπλισμού που θέλω να βάλω πάνω του.

Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ το UPS αυτό; Έψαξα στο Skroutz αλλά μου βγάζει μόνο το μικρότερο αδερφάκι του Elipse ASR 600 USBS .

Είχα αρχικά κατευθυνθεί και προς το http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701038 , αλλά δεν έχει το customisation των πριζών που προσφέρει η σειρά ASR. Συγκεκριμένα ψάχνω για 2 IEC πριζες και τις υπόλοιπες (6) να είναι schuko.

Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια.

Ένα πολύ καλό site για τα παγκοσμίως χρησιμοποιούμενα standards στις πρίζες

Δημοσ.

ama thes na pareis ena kalo ups kai na to exeis mia zoi pare tis apc to smart 620.ine 230 euro alla ego autin tin stigmi exo pano olo to pc me idropsiki ta ixeia mou 17 ara tft othoni kai to scanner kai mou dinei 7 lepta autonomia peripou.exo to 420 ego.esi me to 620 tha ise mia xara.to theoro korifi montelo ligo oti den einai aplos ena line interactive alla anikei se mia kaliteri katigoria gia auto kai i timi einai pio akrivi.einai mia mesi lisi gia servers gia kapoion pou den thelei na balei on line.pano mporeis na baleis kai poliprizon pou apo tin mia na min exei priza alla na exei bisma pou koumponei sto ups.etsi to exo kanei ego.ite to perneis etoimo ite to ftiaxneis esi.ego exo sindesei 5 ari poliprizo pano.

Δημοσ.

Όλα καλά με το smart 620 αλλά αν πρόσεξες οι έξοδοι που δίνει (3) είναι πολύ λίγες για τις απαιτήσεις μου.

Ευχαριστώ πάντως για την πρόταση.

Δημοσ.

για UPS λέω τουλάχιστον 800VA για να καλύψεις και τις μελλοντικές ανάγκες που μπορεί να προκύψουν. Και καλύτερα MGE ή APC. Όσο για τα ηχεια και όσες συσκευές έχουν απλούς μετασχηματιστές δεν κάνει να μπαίνουν γιατί σε περίπτωση διακοπής ρεύματος μπορεί να υπερθερμανθεί ο μετασχηματιστής. Αυτό όμως στα χαρτιά. Σε εμένα δεν υπερθερμένεται τίποτε. Απλά 'εχε το νου σου να το εξακριβώσεις. Εγώ έχω πάνω 2 pc, 2 monitor (17crt+19tft), router, printer, ασύρματο, netmod, και τη λάμπα του γραφείου (18W). Είναι ένα MGE 800VA backup και κρατάεi κανα 25λεπτο.

Δημοσ.

Το θέμα με το πολύμπριζο poulinos είναι ότι δεν είμαι μόνος στο σπίτι και σε κάθε αισθητική επέμβαση πρέπει να λαμβάνεται υπ'οψιν (όπως έχω ξαναπεί σε παλαιότερο post μου) το waf(=wife acceptability factor).

Το γεγονός αυτό σε συνδιασμό με ένα περίεργο κατοικίδιο με έχουν κάνει να αποστρέφομαι των λύσεων των πολύπριζων.

Θα το ψάξω πάντως το θέμα αν δε βρω το MGE Ellipse ASR 1000 USBS, θα συκρίνω το Smart 620 που μου πρότεινες με το ASR 600 USBS.

Αλλήθεια, για να αποφύγω το "χταπόδι", υπάρχουν adaptors από IEC σε Schuko και αντίστροφα;

Δημοσ.

giati poliprizo den iparxei pouthena sto spiti.i gineka na min ferei antirisi.oxi na mas kanoun kai koumanto gia mia priza .sorry alla eleos diladi.to spiti ine gia na prosarmozetai stis anagkes mas kai oxi emeis stis dikes tou.to poliprizo mporeis na to kripseis piso apo to ups kai na kopseis to kalodio oso thes.antaptora den exo dei alla mporeis na ftiaxeis esi .isa pou tha exei 5 pontous kalodio.apla to smart ine kamia sxesi me ta alla.to kathena exei ta proterimata tou.to ena exei megali xoritikotita kai to allo kaliteres litourgies kai mikroterous xronous apokrisis.einai ligo diaforetikes katigories.apla epidi exo dei arketa paraxena me apla ups gia auto protino smart pou theorite kai gia servers.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...