aiasnet Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Vre Paidia Edo Kana Mina Eixe Dosei Ena Palikari Ena Link Opou Pigena Kai Pollis Kosmos Kai Katevazame Tis Enimeroseis Ton Ellinikon Eiperxe Ena Arxeio Bat Arxeio To Trexame Kai Evaze Ena-ena Update Alla Tin Exoun Allapsei Tin Selida Pserei Kaneis Pou Mporoume Na Vroume Paidia Doulevei Kai Kosmos Pollis Xp Gr Einai Amartia Thanks
blackwar Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Γιατί δεν κατεβάζεις το γνωστό Autopatcher για τα xp?, που βγαίνει μια φορά το μήνα με όλες τις ενημερώσεις των windows, και λειτουργεί μια χαρά και με ελληνικά xp pro!!! Λίγο παλαιότερα (αν θυμάμαι καλα) είχε βγει και αποκλειστικά ελληνική έκδοση του προγράμματος, αλλά μετά το βελτιώσανε και δουλεύει σε πολλές γλωσσικές εκδόσεις των windows xp. Προϋποθέτει να έχεις γρήγορη σύνδεση με το Nετ καθώς είναι κοντα 200MB (η full)! Αυτά!
kostelo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 εχω ελληνικα xp pro gr με sp2 και ξεκινησα να το κατεβαζω απο το λινκ που δινεις φιλε.ειναι οντως μολις 193 Mb η φουλ εκδοση.ελπιζω να μη το κατεβαζω τσαμπα και να δουλευει και στα ελληνικα xp.
kostelo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 εχω ελληνικα xp pro gr με sp2 και ξεκινησα να το κατεβαζω απο το λινκ που δινεις φιλε.ειναι οντως μολις 193 Mb η φουλ εκδοση.ελπιζω να μη το κατεβαζω τσαμπα και να δουλευει και στα ελληνικα xp. τσαμπα που το κατεβασα τελικα ρε φουστη μου γιατι δε δουλευει.οταν το τρεχω κανει unzip τα αρχεια και μετα οταν φτανει στο organise βγαζει X διπλα αντι για τικ.πηγα μετα απο το φακελο μεσα να τρεξω ενα ενα τα critical updates και εκτος του οτι ειναι στα αγγλικα μου λεει οτι δεν ταιριαζουν οι γλωσσες ή καπως ετσι δε θυμαμαι ακριβως.οποτε ειναι ΜΟΝΟ για αγγλικα xp.ευτυχως που το κατεβασα με dsl και οχι με τιποτα pstn γιατι θα τραβαγα τα μαλλια μου αν ειχα αφιερωσει καμια 20αρια ωρες να το κατεβασω.
blackwar Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Φίλε τι να σου πω δεν ξέρω τι μπορεί να σου φταίει και δεν δουλεύει! Πάντως εγώ που το βάζω κάθε μήνα σε ένα από τα pc μου με xp pro (Με το sp2 ενσωματωμένο από εμένα στο boot cd) μου τρέχει κανονικά! Ρώτα στο φόρουμ του Autopatcher μήπως σου δώσουν καμιά λύση! Πάντως υπάρχει και άλλος τρόπος να κάνεις Update στα μη αυθεντικά windows αρκεί να ψάξεις λίγο :wink:
kostelo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 μπορω και κανω κανω κανονικα update στα windows με τους "γνωστους" τροπους αλλα το ηθελα για ενα φιλο που δεν εχει ιντερνετ και μηπως του τα εδινα ολα μαζεμενα.μηπως εφταιξε το οτι ειχα στο μηχανημα ολες τις αναβαθμισεις και γι αυτο δε βρηκε τιποτα γι αναβαθμιση? θα ρωτησω και στο φορουμ το δικο τους μηπως βγαλω ακρη.
Xvipes Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 me to autopatcher mporw na balw ta critical updates xwris na exw to sp2?(eimai me windows xp eng sp1 twra)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.