tsakaloutis82 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπέρα! Ύστερα από ψάξιμο στο αρχείο του forum δεν μπόρεσα να βρω τις απαντήσεις που ήθελα σε κάποια ερωτήματα γιατί τα συγκεκριμένα θέματα είχαν θιχτεί πριν απο 12 μήνες και πάνω, όταν και ίσχυαν άλλα πράγματα. Αλλά ας μην χρονοτριβώ: 1) το ebay δέχεται την attica gift card στη διαδικασία αναγνώρισης του χρήστη; 2) το paypal δέχεται την attica gift card; (παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος που το έκανε και όχι που άκουσε για το συγκεκριμένο ερώτημα) 3) πήρα μια attica gift card και πλήρωσα 6 ευρώ προμήθεια. Η κάρτα έχει ισχύ για ένα χρόνο. Θα έχω κάποια άλλη οικονομική επιβάρυνση; Όταν θα την ξαναφορτίζω πόση προμήθεια θα μου κρατάνε; Μπορώ να κάνω κατάθεση μέσω ATM και να μην πλρώσω τίποτα; Νομίζω ήμουν αρκετά συγκεκριμένος Σας ευχαριστώ πολύ!!!
bomberb17 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 1)Ναι 2)Ναι 3)Οχι. Για το ξαναφόρτωμα ρώτα την τράπεζα, εγώ δεν την έχω ξαναφορτώσει ποτέ.
tsakaloutis82 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 και κάτι ακόμα: για να γραφτώ και να κάνω αγορές μέσω paypal δεν φτάνει μόνο η attica gift card; πρέπει να δώσω και άλλη κάρτα για verify;
GIANNISPATRA Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 paidia egw pou eimai katw twn 18 mporw na paw se mia attika trapeza na tous pw na mou dwsoun mia gift card? h 8a me steiloun ?
nefelodamon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Χρειάζεται μονο την αστυνομική σου ταυτότητα για να εκδοθει μια gift card. Δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις.
GIANNISPATRA Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 to 8ema den exw astunomikh tautothta alla diabathrio ... de bariesai omws 8a paw kai an mou poun tipota paw me th mana mou thn epomenh mera
aspirin Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 όταν κάνεις την εγγραφή στο paypal πώς θα μάθεις το κώδικό για το verify?
alexx Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 όταν κάνεις την εγγραφή στο paypal πώς θα μάθεις το κώδικό για το verify? O κωδικος θα φανει στον επομενο λογαριασμο (π.χ θα λεει PAYPAL 1,5? και διπλα τον κωδικο) που θα παρεις απ την καρτα σου. Αλλα αν δεν θελεις να περιμενεις τοσο πολυ, μπορεις να παρεις τηλεφωνο στο τμημα εξυπητερησης πελατων της καρτας σου και να τους ζητησεις τον κωδικο. Εγω αυτο εκανα. Επισης νομιζω αν εχεις on line banking μπορεις να τον δεις και απο κει.
aspirin Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 ξέχασα μια σημαντική λεπτομέρεια. Στην άτικα gift card αναφερόμουνα
alexx Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 ξέχασα μια σημαντική λεπτομέρεια. Στην άτικα gift card αναφερόμουνα Απο το faq της Attica gift card: 18. Θα ενημερώνομαι για τις κινήσεις (αγορές) που κάνω; Εφόσον υπάρχουν αγορές, θα ενημερώνεστε ως κάτοχος της κάρτας με λογαριασμό, ο οποίος θα σας αποστέλλεται στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει.
aspirin Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Χμμμμμμμ αυτό δεν το είχα σκεφτεί γιατί πρέπει να δήλωσα να μην μου αποστέλονται ο λογαριασμός. Μάλλον θα πρέπει να πάω να το αλλάξω. Ευχαριστώ Αλεξ.
alexx Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Να'σαι καλα. Παντως αυτο δεν ειναι προβλημα γιατι με ενα τηλ στην τραπεζα μαθαινεις τις κινησεις του λογαριασμου σου,αλλα καλο ειναι να εχεις το λογαριασμο καθε μηνα σπιτι σου για να ξερεις τι σου γινεται! Οσο για το paypal οταν κανεις την συναλλαγη την επομενη(η και μερικες ωρες μετα) παρτους τηλ για να σου πουν τον κωδικο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.