Αντώνης Σιγάλας Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημιούργησα ένα site με όσες περισσότερες πληροφορίες βρήκα, αλλά και multimedia υλικό γύρω από τον Νίκο Ξανθόπουλο και τις ταινίες του. Το σπίτι στο διαδίκτυο του αγαπημένου παιδιού του λαού, είναι εδώ: http://www.nikosxanthopoulos.com/ Τυχόν σχόλια και παρατηρήσεις σας (καθώς και επιπλέον πληροφορίες ή υλικό που τυχαίνει να έχετε), μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου με email στο τέλος της σελίδας του Ξανθόπουλου.
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 ... an kai den eimai fan tou ksan8opoulou, suxgarithria gia thn wraia douleia!
Αντώνης Σιγάλας Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 ευχαριστώ Pablo! Η αλήθεια είναι ότι αφιέρωσα πολλές ώρες σε αυτό το site. Δεν ήθελα επ' ουδενί να κάνω άλλη μια προχειράντζα. Παρόλα αυτά, ουδείς τέλειος, οπότε όποιος έχει να κάνει κάποια παρατήρηση - επισήμανση, ας την κάνει είτε σε αυτό εδώ το topic ή προσωπικά με email Και μια προσωπική άποψη: ο Ξανθόπουλος είναι ο παρεξηγημένος του Ελληνικού Κινηματογράφου, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Tι εννοείς "παρεξηγημένος"? Απλά, αυτή η υπερβολή στο μελόδραμα και οι συνεχείς επαναλήψεις απο την tv, γίναν αφορμή για σατυριστεί κάποιες φορές. Είμαστε και σε μια εποχή που όλα απομυθοποιούνται,μην ξεχνάμε.
paschalia Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Συγχαρητηρια κι'απο εμενα για την σελιδα και το μερακι που ειχες για να την στησεις . Ειναι οντως απο τους καλους ηθοποιους και οι Οδυσσειες του ειναι απλα κορυφη .
vsls Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Παρα πολυ καλη δουλεια κ ωραια συγκεντρωμενη φιλμογραφια με ολα τα στοιχεια της! Ειδικα στο τμημα των πολυμεσων για καποιον που ειναι θαυμαστης του Ξανθοπουλου βρισκει πολλα καλουδια! Προσοχη κ στο RSS! Μακαρι κ αλλοι ελληνες καλλιτεχνες να αποκτησουν τετοιες σελιδες συντομα! Ελπιζω να γινει γνωστο σε οσους ψαχνουν πληροφοριες!
Αντώνης Σιγάλας Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 @_BASSstarlet_ Έχεις απόλυτο δίκιο και στα δύο θέματα που θίγεις! Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια. Ακόμα ψάχνομαι να βρω κι άλλα πράγματα να προσθέσω! @vsis Τα RSS feeds είναι εμμόνη (είμαι RSSομανής!). Υπάρχει κάτι που πιστεύετε πως λείπει ή θα θέλατε να δείτε ή κάτι που δεν έχει υλοποιηθεί καλά; Μια από τις αγαπημένες μου κατηγορίες στο site είναι οι Συμπρωταγωνιστές. Έχω ακούσει από πολλούς που λένε βλέποντας μια Ελληνική ταινία: "Αυτή που παίζει τη μάνα συνήθως" ή η Μάρθα Κλάψα και ούτω καθεξής και δεν ξέρουμε για ποιους μιλάμε. Το οικοσύστημα των ελληνικών ταινίων έχει μερικές πολύ χαρακτηριστικές "φάτσες" δευτεραγωνιστών που αξίζει να μάθει κανείς περισσότερα γι'αυτούς. Και στις ταινίες του Ξανθόπουλου: η Ελένη Ζαφειρίου, ο Στέφανος Στρατηγός, ο Βασιλάκης Καϊλας, η Άντζελα Ζήλεια και η Μάρθα Βούρτση κοκ. Με αυτή τη κατηγορία μπορούμε επιτέλους να συνδυάσουμε τις φάτσες με ένα όνομα και να μάθουμε λίγα περισσότερα γι'αυτούς και τις ταινίες τους. Μακάρι να έιχα το χρόνο και το bandwidth να έφτιαχνα ένα site για όλον το παλιό Ελληνικό κινηματογράφο (που λατρεύω κυριολεκτικά)...
^BOOMBOOM Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Αν και δεν είμαι φαν του ελληνικού κινηματογράφου αυτής της περιόδου δε μπορώ παρα να σου δώσω τα συγχαρητήριά μου, έχεις κάνει εξαιρετική δουλειά. μπράβο
overclocker Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Και μόνο σαν ιδέα αξίζει πολλά συγχαρητήρια όταν όμως η υλοποίηση της είναι άψογη και απολύτως λειτουργική σου αξίζουν και πολλά μπράβο. Και να είσαι σίγουρος πως εκεί έξω υπάρχουν πολλοί που αγαπούν τον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο και η σελίδα σου αποτελεί όαση στο πλήθος σαβούρας που κυκλοφορεί στο Internet.
Akujin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 poly kali douleia! congrats euxomai na doume kai paromoies apopeires (px. gia ton dimitri xorn, mias kai milame gia ellines ithopoious)
Αντώνης Σιγάλας Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 @Akujin Πολύ καλή ιδέα σου. Ο Δημήτρης Χορν αν και έπαιξε σε λίγες ταινίες σχετικά, είναι ένας εκπληκτικός ηθοποιός, από τους πλέον αγαπημένους μου μαζί με τον Βασίλη Λογοθετίδη! Οψόμεθα στο μέλλον λοιπόν! By the way, υπάρχει στο net ένα πολύ προσεγμένο site αφιερωμένο στο έτερον ήμιση του Χορν, την Έλλη Λαμπέτη. Αν το βρω, θα κάνω post το link. Και ο Bunuel που έχεις στο signature σου, είναι Θεός επίσης!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.