Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με PC Suite - Nokia N70

tvagge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες... Λοιπον εχω φρικαρει...

Προσπαθω εδω και 4 μερες να βγαλω ακρη γιατι δεν μου δουλευει το Nokia PC Suite v.6.6 που υπηρχε στην συσκευασια του κατα τα αλλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ Ν70. Ακουστε:

Το κανω setup την πρωτη μερα, το τρεχω και μου πεταει το μηνυμα οταν παταω το Connect η το Manage connections :

There is no available connection type and therefore connection to phone cannot be established

Failed to detect available connection types, Please reinstall PC Suite

(Αυτα με το κουμπι Get Connected)

και το:

Cannot use media modules. Reinstall PC Suite (Code:ListMediaModules)

(με το Manage connections).

Τι reinstalls εχω κανει , τι setup προηγουμενων εκδοσεων (ver. 6.4, ver. 6.1), τι setup την καινουρια (ver. 6.7), τι searches στο google με κατι απαντησεις σε κατι ξενα φορα, με λυσεις του στυλ να κανω regsvr32 το ole32.dll των windows και καποια αλλα dlls του PC Suite με manual τροπο (οι οποιες λυσεις δεν δωσαν φυσικα κανενα αποτελεσμα), τι setup διαφορετικων εκδοσεων του PC Suite στην γλωσσα (ελληνικα, αγγλικα, γερμανικα), τι setup των connectivity drivers ξεχωριστα, γιατι μετα την εκδοση 6.41 οι drivers του καλωδιου ειναι ενσωματωμενοι στο executable PC Suite, τι setup του καινουριου .NET Framework 2.0 της Μιcrosoft (μεχρι και αυτο ειδα καπου γραμμενο σαν λυση!), αλλα Τ Ι Π Ο Τ Α !!!!!

Δεν με αφηνει με τιποτα να διαλεξω τροπο συνδεσης του τηλεφωνου με το PC την πρωτη φορα που το φορτωνω.... Δηλαδη και Bluetooth Dongle να είχα ή σειριακο καλωδιο (DKU-5), παλι δεν θα μπορουσα, αφου δεν βλεπει κανενα coomunication port!!!

Τα Windows (Xp me SP2) το τηλεφωνο το βλεπουν κανονικα οταν το συνδεω με το USB Cable (CA-53), δεν εχω κανενα ερωτηματικο στο device manager, ολα ρολοι... Aρα συμπεραινω οτι ΔΕΝ εχουν προβλημα οι drivers, αλλα καπου τρωει μεγαλο κολλημα το ιδιο το Suite...

Oυφ....

Sorry ρε παιδια για το μεγαλο post, αλλα εχω αγανακτησει....

ΑΝ καποιος εχει να προτεινει μια λυση .... Please help me....

Thanks προκαταβολικα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...