Προς το περιεχόμενο

winxp activation

Exiled2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εγκατεστημένα τα winxp pro sp2 σπασμένα. Αγόρασα τα winxp pro sp2 αυθεντικά. Μπορώ να αλλάξω το product key χωρίς να κάνω format?

Δημοσ.

Να κάνεις φορμάτ κανονικότατα' είναι ο πιο ασφαλής τρόπος! Θα καθαρίσεις απ'το παλιό μαιμουδολειτουργικό και θα βάλεις το αυθεντικό, ώστε η ενεργοποίηση να γίνει κανονικότατα και χωρίς πρόβλημα απ'την Microsoft! ;)

Δημοσ.

Δεν θέλω να κάνω format γιατί έχω κάποιες εφαρμογές που απαιτούν κάποιου άλλου είδος ενεργοποίησης. Άμα τα περάσω πάνω από τα άλλα windows θα δουλέψει?

Δημοσ.
Δεν θέλω να κάνω format γιατί έχω κάποιες εφαρμογές που απαιτούν κάποιου άλλου είδος ενεργοποίησης. Άμα τα περάσω πάνω από τα άλλα windows θα δουλέψει?

Μαλλον ειναι το χειροτερο που θα κανεις....Θα εγκατασταθουν σε ενα δευτερο φακελο με το ονομα windows1 και θα εχεις δυο ιδια λειτουργικα που θα πρεπει να επιλεγεις με ποιο θα ξεκινει ο υπολογιστης σου κατα την εκκινηση.Ετσι νομιζω .Η αλλαγη του product key ειναι μαλλον προτιμοτερη αφου δεν θελεις να κανεις format.

Δημοσ.

iparxei programma pou mporeis na allaxeis to activation number.stile mou email sto [email protected] gia na sto stilo..to thema tha paei gia lock.exoume pei oti apagoreuetai na diafimizoume programmata gia crack kai gia peiratika.afou den to exoun klidosei akoma.ama ta peraseis apo pano tha sou kanei ite deuteri egkatastasi ite repair ta iparxonta.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...