Exiled2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Έχω εγκατεστημένα τα winxp pro sp2 σπασμένα. Αγόρασα τα winxp pro sp2 αυθεντικά. Μπορώ να αλλάξω το product key χωρίς να κάνω format?
MariaTs. Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Να κάνεις φορμάτ κανονικότατα' είναι ο πιο ασφαλής τρόπος! Θα καθαρίσεις απ'το παλιό μαιμουδολειτουργικό και θα βάλεις το αυθεντικό, ώστε η ενεργοποίηση να γίνει κανονικότατα και χωρίς πρόβλημα απ'την Microsoft!
Exiled2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δεν θέλω να κάνω format γιατί έχω κάποιες εφαρμογές που απαιτούν κάποιου άλλου είδος ενεργοποίησης. Άμα τα περάσω πάνω από τα άλλα windows θα δουλέψει?
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δεν θέλω να κάνω format γιατί έχω κάποιες εφαρμογές που απαιτούν κάποιου άλλου είδος ενεργοποίησης. Άμα τα περάσω πάνω από τα άλλα windows θα δουλέψει? Μαλλον ειναι το χειροτερο που θα κανεις....Θα εγκατασταθουν σε ενα δευτερο φακελο με το ονομα windows1 και θα εχεις δυο ιδια λειτουργικα που θα πρεπει να επιλεγεις με ποιο θα ξεκινει ο υπολογιστης σου κατα την εκκινηση.Ετσι νομιζω .Η αλλαγη του product key ειναι μαλλον προτιμοτερη αφου δεν θελεις να κανεις format.
poulinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 iparxei programma pou mporeis na allaxeis to activation number.stile mou email sto [email protected] gia na sto stilo..to thema tha paei gia lock.exoume pei oti apagoreuetai na diafimizoume programmata gia crack kai gia peiratika.afou den to exoun klidosei akoma.ama ta peraseis apo pano tha sou kanei ite deuteri egkatastasi ite repair ta iparxonta.
*trinity Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 iparxei programma pou mporeis na allaxeis to activation number.stile mou email sto [email protected][/email'] gia na sto stilo..to thema tha paei gia lock.exoume pei oti apagoreuetai na diafimizoume programmata gia crack kai gia peiratika.afou den to exoun klidosei akoma.ama ta peraseis apo pano tha sou kanei ite deuteri egkatastasi ite repair ta iparxonta. Εχεις mail
poulinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 giati den mou exei erthei to mail akoma.stile mou to mail sou me pm ama einai.elega na to sikoso auto to oraio "paixnidi" POU INE KAI FREEWARE STO SITE MOU alla kalitera pm.stile pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.