vagos789 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Στις 23/11 αγορασα κατι, μετα απο καθυστερηση πηρα την απαντηση οτι ολα ειναι ΟΚ.Περιμενα μερικες μερες,παλι τιποτα.Πλεον δεν λαμβάνω απαντήσεις στα e-mails και φυσικά δεν εχω λαβει ακόμα το προϊον. Οι δικες σας συναλλαγες πως ήταν σε αυτο το κατάστημα;
kyrnikos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Γεια.Για το παλλικάρι μόνο θετικά σχόλια έχω ακούσει. Καλύτερα να τον πάρεις τηλέφωνο να το ξεκαθαρίσετε...
silverthan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Οι εντυπώσεις μου μέχρι τώρα είναι οι χειρότερες..... Εχω παραγγείλει ένα laptop εδώ και 20 μέρες, και μετά από μια βδομάδα (και τηλέφωνα...) μου λέει ήρθε και ότι θα μου το φέρει ο ίδιος την προηγούμενη Τρίτη, αλλά δεν... Τους παίρνω εγώ την Τετάρτη, απαντάει κάποιος και μου λέει, λείπει ο Νεκτάριος, άσε μου το κιν σου να σε πάρει σε καμμιά ώρα που θα γυρίσει, αλλά δεν.... Χτες έπαιρνα και δεν το σήκωνε κανείς.... Είμαι στο τσακ για ακύρωση παραγγελίας....
Blackjim Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 kai gw ta idia. Akousa poly kala logia apo filo mou , alla 3 fores pira tilefwno na synnenoithw gia na parw ena mp3 player , kai tis 3 me estise kai den pire kan tilefwno. Telika piga to pira apo allou alla fysika o openmind oute pou me ksanapire...
harkouts Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Και εγώ είχα παραγγείλει μια memory card για ps2, περιμενα , περίμενα αλλά τίποτα. Του στέλνω e-mail δεν απαντά. Ευτυχώς δεν το είχα αγοράσει μέ πιστώτικη αλλά με μετρητά στην παράδοση οπότε δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Πάντως δεν έλαβα καμμία απάντηση.
IKARIWTHS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 egw pali exw na pw mono ta kalytera giayto to katasthma,pswnizw mono apo ekei kai apo to chipshop
vagos789 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Εγω τελικα με ενα τηλεφωνο εβγαλα ακρη.
Chris_13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 poso kairo leitourgei auto to katastima? prwti fora to vlepw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.