tom-f Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Ρε παιδιά έχουμε πρόβλημα σε ένα forum σχολής.Ολα μέχρι σήμερα ήταν οκ.Απο το πρωί δεν μπορούμε να κάνουμε συνδεση με το forum, εκτός απο ένα pc.To pc αυτό είναι του συγκατοικου μου και μοιραζόμαστε adsl.Αυτός μπαίνει κανονικά απο το pc του ενώ εγώ όχι όπως και απο άλλα pc της σχολής που δοκιμάσαμε.Το περιεργο είναι οτι φαίνεται σαν να μην προσπαθεί καθόλου να συνδεθεί.Σε όλα τα άλλα site και forums μπαίνω κανονικότατα.Τι έχετε να πείτε... Το μυαλό μας πάει μήπως και είναι κανένα virus περίεργο, πράγμα που μου φαίνεται λίγο απίθανο.To forum εχει την εξής διεύθυνση.Αν κάποιος μπορέσει να μπει ας ποστάρει.
marios1957 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Could not locate remote server You tried to access the address http://eppforum.cretaforce.net/, which is currently unavailable. Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page. Make sure your Internet connection is active and check whether other applications that rely on the same connection are working. Check that the setup of any Internet security software is correct and does not interfere with ordinary Web browsing. If you are behind a firewall on a Local Area Network and think this may be causing problems, talk to your systems administrator. Try pressing the F12 key on your keyboard and disabling proxy servers, unless you know that you are required to use a proxy to connect to the Internet. Reload the page.
tom-f Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Είδες ο πρώτος που ποσταρε δεν μπόρεσε να μπεί.Δοκίμασα και εγώ τώρα και δεν μπορώ.Μερικοι μπορούν μερικοί όχι.Πώς γινεται αυτο???
mandal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 k edw to idio oute me firefox1.5 alla oute me iexplorer6.0
devout84 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Κάτι πρέπει να παίζει με τους DNS και το domain "cretaforce.net". Για παράδειγμα εγώ δεν μπορώ να συνδεθώ με το http://www.cretaforce.net , αλλά μπορώ να δώ το site μου που είναι σηκωμένο στον ίδιο server με την ίδια ip. Άρα κάτι πρέπει να παίζει με το όνομα και το resolving..............
devout84 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 τώρα που το βλέπω, ούτε στο nslookup παίρνω απάντηση, οπότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με το name
MariaTs. Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δοκίμασα κι εγώ, αλλά τίποτε! Το πιθανότερο είναι να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον server ή .... Στην απορία σου τώρα: δεν παίζουν και τόσο οι ιοί σε ένα φόρουμ, όσο ένας κακόβουλος hacker που μόνος του σκοπός είναι κάνει το φόρουμ μαντάρα! Είχε τύχει σε φόρουμ που είμαι μέλος, ένας τέτοιος να το κάνει 'μενού καλλιγραφία' δεν μπορούσα να μπω στο φόρουμ και όταν κατάφερνα να μπω δεν γινόταν δεκτός ο κωδικός μου ή δεν δημοσιευόταν η όποια απάντηση έδινα ή ακόμη ελληνικά τα μετατρέπονταν σε κινέζικα ή λατινικά! Οπότε να έχεται το νου σας και για κάνα τέτοιο χτύπημα! :neutral:
tom-f Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Τελικά το πρόβλημα υπάρχει όντως στους dns.Όταν έβαλα τους dns της hol μπήκα κανονικά.Μπορούν να δούν τη σελίδα μόνο όσοι έχουν dns της hol.
silverthan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Εσείς που μπαίνετε, μήπως έχετε HOL και οι υπόλοιποι όχι?
Luxx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Server not found! Firefox can't find the server at eppforum.cretaforce.net. * Check the address for typing errors such as ww.example.com instead of http://www.example.com * If you are unable to load any pages, check your computer's network connection. * If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.