HexStatic Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Mporw na kanw remode desktop kai to pc sto opoio ginetai to remote na min kanei log off ?
yannis27gr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Gia na katalabo thn erothsh, esy eisai sto pc1 kai syndeesai apomakrysmena me to pc2. Thes na mhn mporei kapoios xrhsths tou pc2 na diakopsei th syndesh? De nomizo na ginetai kati tetoio...
billpeppas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Gia na katalabo thn erothsh' date=' esy eisai sto pc1 kai syndeesai apomakrysmena me to pc2. Thes na mhn mporei kapoios xrhsths tou pc2 na diakopsei th syndesh? De nomizo na ginetai kati tetoio...[/quote'] Δεν το πιασες. Εννοεί: Ο user του PC2 να συνδεθεί με remote desktop στο PC1, στο οποίο PC1 εκείνη την στιγμή εργάζεται ο χρήστης user2. Ρωτάει αν γίνεται να είναι logged in και οι δύο ( δηλαδή όταν μπεί με remote d. να μην πετάξει τον άλλο χρήστη έξω ) [ 1 local user, 1 remote user ]
vagpap Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ (μην μασάς περί registration για να δεις την απάντηση στο δεύτερο, απλά scroll down. Για το πρώτο μάλλον χρειάζεται)
HexStatic Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 thnx vagpap ... i ll check them out... to vnc mipws kserei kaneis an mporei na mou epitrepsei na kanw auto pou lew? An nai tote na xrisimopoiw to vnc anti gia to remode desktop twn windows.
dimitris__ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Μπορείς με VNC, Dameware, PC Anywhere κλπ. αλλά είναι 5 φορές πιο αργά (απευθύνονται μόνο σε LAN καταστάσεις, και είναι remote controls όχι terminal sessions. Δοκίμασε πρώτα το Remote Assistance των windows. Εγώ είχα μείνει έκληκτος με τις δυνατότητες που έχει.
spirosta Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Ultra VNC το χρησιμοποιώ στο δίκτυο του σπιτιού μου για να επικοινωνήσω με το "κατεβαστήρι" που δεν έχει οθόνη. Είναι πολύ καλό. Το έχω βαλει και μιλήσει μαζί του και από 500χιλ μακριά. Αυτό να κατεβάζει και εγώ να διακοπάρω..... Τεσπα...Από ότι ξέρω υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθούν, απομακρυσμένα πάντα, πολλοί χρήστες αλλά από όσο ξέρω αν συνδεθεί έστω και ένας κάνει lock τον υπολογιστή. Δεν του έχω βάλει ποτέ όμως πάνω την οθόνη για να το εξακριβώσω απόλυτα αυτό.
EPa Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Με terminal services συνδέεσαι σε ξεχωριστό session από τυχόν χρήστη που δουλεύει εκείνη τη στιγμή. Δηλαδή μπορεί κάποιος να δουλεύει στο pc και να συνδεθείς και εσύ. Δε βλέπει τι κάνεις, δεν βλέπεις τι κάνει, ο καθένας συνδέεται με το username του. Δεν ξέρω αν μπορεί το ίδιο account να είναι συνδεμένο remotely και localy. Remote desktop connection και τα "άλλα" προγράμματα που αναφέρθηκαν παραπάνω, επηρεάζεις ότι κάνει τυχόν χρήστης συνδεμένος εκείνη την ώρα στο pc και βλέπει ο ένας τις κινήσεις του άλλου. Όσον αφορά περισσότερες από 1 απομακρυσμένες συνδέσεις συγχρόνως, τουλάχιστον με το NetOp (Danware) γίνεται, αλλά απλά σημαίνει ότι περισσότερα χέρια χειρίζονται το ίδιο πληκτρολόγιο/ποντίκι.
madsc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=679181&postcount=32 /sc
HexStatic Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Bravo re madsc !!!! 1000 thnx... tha to dokimasw kai tha postarw comments.
HexStatic Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Den kserw ti paizei alla den douleuei.... by the way to arxeio einai termsrv.dll kai oxi termserv.dll
ntg_net Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Εγω το εκανα οπως λεει ο madsc με το αυτο termserv.dll Δουλευει αψογα. Το termsrv.dll μηπως ειναι κατι κακο ?(trojan?) Απ'οτι ειδα στο google εχει διαφορετικο μεγεθος και author
madsc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 by the way to arxeio einai termsrv.dll kai oxi termserv.dllΌντως, λάθος μου στο linked post. Είσαι ο 1ος που αναφέρει το τυπογραφικό μέσα σε 1+ χρόνο! Ευχαριστώ. To αρχείο στο briefcase είναι σωστό κ δουλεύει κανονικά εδώ κ πάνω από 1 χρόνο. Ξαναδιάβασε τη διαδικασία HexStatic μήπως σου ξέφυγε κάτι. Σιγουρέψου ότι έγινε σωστά η αντικατάσταση του εν λόγω αρχείου. /sc
StavrosD Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Αν έχεις Windows 2003 δεν χρειάζεται patch, μπορούν πολλοί χρήστες να είναι συνδεδεμένοι ταυτόχρονα.
georgeadams Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Μια μικρή λεπτομέρεια για να δουλέψει το "κόλπο" στα Windows XP: πρέπει να έχετε ενεργοποιημένο το Fast User Switching Ακόμα, δεν μπορείτε να μπείτε με το ίδιο username δύο φορές ταυτόχρονα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.