ipnotistis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Γεια και χαρα.. Γίνεται να συνδέσω το Βιντεάκι μου στην κάρτα τηλεώρασης μου? Για να βλέπω τις παλιές ταινίες στο pc.. :grin: :grin: :grin: Επίσης τα παλιά handy cameras ειναι δυνατον να τα συνδέσουμε στην κάρτα μας? σορρυ αν δεν ειμαι κατανοητος, ειμαι βιαστικος..
sarakinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 ipnotistis nai...logika i karta tv pou exeis exei kai isodo s-video,tote des an kai to video sou exei eksodo gia s-video i compoments(afta ta kitrina,kokkina,kai aspra kalodio)den exeis para na ta sindeseis se enan metatropea scart kai na ta valeis sto tv tuner sou.den tha xriasteis apo software tipota parapano apo to manisio programma tou tv tuner....
ipnotistis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 manisio programma tv tuner? To tv tuner ennoeis einai auto sto pc e? twra manisio... den katalava .... an ennoeis programma pantws exw to Pinnacle PCTV.. kanei? thanks
STEVEtheGREEK Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 to tv tuner ειναι αυτο στο pc σου.Θα συνδέσεις το Video σου όπως ειπώθηκε παραπάνω δηλαδή το κίτρινο βύσμα (RCA) που είναι για την μεταφορά εικόνας στο αντίστοιχο κίτρινο της κάρτας ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ στο pc σου.Το κόκκινο και άσπρο που ειναι για την μεταφορά του ήχου εάν είναι stereo to video,αλλιως συναντάς μόνο το άσπρο σε περίπτωση ΜΟΝΟΦΩΝΙΚΟΥ VIDEOPLAYER, τα συνδέεις,φυσικά στις αντίστοιχες εισόδους ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΗΧΟΥ σου.(συνήθως με αντάπτορα από RCA σε JACK stereo sto Line in). that's all folks aaaa.... κοιτα μήπως σε βολέψει καλύτερα (για εγγραφή κυρίως στο pc) to software poy εχουν μέσα τα windows το Windows Movie Maker επιλέγοντας γιά source то composite
ibari Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Αν δεν έχεις τα καλώδια που αναφέρουν τα παιδιά παραπάνω μπορείς να συνδέσεις το βίντεο και από το καλώδιο της κεραίας. Θα βάλεις την εξωτερική κεραία στην είσοδο κεραίας στο βίντεο και από την έξοδο κεραίας του βίντεο με ένα καλώδιο προέκτασης (συνήθως περιλαμβάνεται στην αρχική συσκευασία του βίντεο) θα το συνδέσεις στην κάρτα τηλεόρασης. Η μόνη διαφορά είναι ότι με αυτό τον τρόπο θα πρέπει να σκανάρεις την συχνότητα που εκπέμπει το βίντεο με το πρόγραμμα της κάρτας και να το περάσεις σε κάποιο νούμερο όπως έχεις κάνει με τα κανονικά κανάλια.
ipnotistis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Πωωω πω!!! Ευχαριστώ και με το παραπάνω παιδιά!! Τώρα Σαββατάκι θα τα δοκιμάσω... χεχε σαν μικρό παιδάκι που βρίσκει ευκαιρία να παίξει ! Καλο σαββατοκύριακο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.