nitro-gun Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Paidia molis katafera na valw to mrtg +perl sto pc mou(win XP)..Hthela an mporei kapoios pou to exei stisei na mou steilei to .txt me to configuration to diko tou gia na to tropopoihsw wste na mou deixnei cpu load kai interfaces traffic pou me endiaferei kiriws! Egw etsi opws to exw stisei vlepw se grafimata mono to traffic apo to pc pou einai egkatestimeno kai tpt allo ( ta diagrammata malista einai 4 ena gia motoring ana 5' ena ana vdomada ,ana mina kai ana xrono kati pou den me endiaferei) Egw thela na pairnei stoixeia ana 30sec an einai dinaton alla mou leei oti to mikrotero dinato xroniko diastima einai 5 lepta.. Opoiadipote alli voitheia einai euprosdekti ;-)
nitro-gun Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Paidia to psaksa kai tha ginw pio sigkekrimenos :razz: Evala mrtg sta winXp kai douleuei kanonika ,auto pou thelw einai mou pei kapoios pws ginetai na prosthesw alla antikeimena (px cpu load) ;-) I ama xete ip opsin sa kanena tutorial i site...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.