Προς το περιεχόμενο

dvd speed

Aussie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτο που εδειχνε ειναι σωστο γιατι η ταχυτητα εγγραφης ανεβαινει σταδιακα μεχρι να πιασει τη μεγιστη δυνατη...π πολλες φορες δεν την πιανει κιολας:-)

Σωστά [][][]

Δημοσ.

Ναι ρε φιλαράκο,συμφωνώ,αλλά το να χρειαστεί 25 ολάκερα λεπτά για την εγγραφή 4.3GB σε 8χ δεν είναι λιγουλάκι παράλογο;; Καθώς επίσης και το ότι μέχρι το 85% της εγγραφής παρέμενε κάτω απο 5χ;;;

Δημοσ.
Ναι ρε φιλαράκο,συμφωνώ,αλλά το να χρειαστεί 25 ολάκερα λεπτά για την εγγραφή 4.3GB σε 8χ δεν είναι λιγουλάκι παράλογο;; Καθώς επίσης και το ότι μέχρι το 85% της εγγραφής παρέμενε κάτω απο 5χ;;;

Κανε ενα update το firmware.

The firmware page

Δημοσ.
Κανε ενα update το firmware.

The firmware page

Λίγο ρίσκο το firmware..na ξέρεις ότι αν στραβώσει δεν ξεστραβώνει.

Anyway , kaneis δεν έγραψε κάτι για το καλώδιο την καλωδιοταινία δηλαδή. Δούλευες με την ίδια άλλο αντιγραφέα παλαιότερο και ήταν όλα φίνα; Εγώ που άλλαξα την καλωδιοταινία που πήγαινε στον σκλήρό παρατήρησα με τις μετρήσεις του Nero ότι ο σκλήρός δούλευε πιο γρήγορα. Το ίδιο έκανα και σε ένα φίλο του οποίου του έβγαζε ότι η διαμεταγωγή ήταν στα 1.500kb/sec!!kai ontws τόση ήταν έκανε Reboot se xrono 1 min k 25 sec kai me tin allagi tis kalwdiotainias pesame sto 1 min peripou..pali kala

Δημοσ.

Ναι ρε φίλε,αλλά να πιάσει σχεδόν τιν μέγιστη ταχύτητα εγγραφής στο 90-95%,ενώ μέχρι τα 90% παρέμενε κάτω απο 5χ (αντί 8χ) είναι καθόλου λογικό;; Γιατί αν είναι λογικά 25 λεπτά για ένα dvd σε 8χ,παίρνω αμέσως το κέντρο καταναλωτών και κάνω παράπονο για διαφημιστικό τρίκ :)

Δημοσ.

Πάντος το firmware αποκλείεται αφού δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη νέο firmware απο το εργοστασιακό,καθώς και η καλοδιοταινία,αφού πρόκειται για laptop :)

Δημοσ.

Και εμενα πάντως στο laptop το ίδιο μου κάνει θέλει μιση ώρα να γράψει το dvd. Και μάλιστα είναι κι ακριβό το laptop δεν είναι κανένα τις πλακας. Κάτι περίεργο παίζει αλλα δεν ξέρω τι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...