perikles Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Αγόρασα ενα εξωτερικό σκληρό δίσκο, LACIE 250 GB, αλλα τρέχει πολυ αργα. Οταν τον συνέδεσα μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι δεν βρίσκει HI-SPEED USB 2.0, ενω το PC μου εχει 6 θύρες USB 2.0. Ειναι αλλο η θύρα USB 2.0 και άλλο η HI_SPEED USB 2.0? Αν ναι, τι χρειάζεται να εγκαταστήσω για να τρέχει γρήγορα ο δίσκος? Τι είναι τελος πάντων η HI_SPEED USB 2.0? Ευχαριστώ
dtomgr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Μηπως τον συνδεει σε καποιο usb hub πανω; Γιατι και εγω αντιμετωπιζα το ιδιο προβλημα μεχροι που τον συνδεσα κατευθειαν usb της motherboard μου..
chpetros Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Κοίτα για ρυθμίσεις ενεργοποίησης του usb 2.0 από το bios Το ίδιο αντιμετώπισα κι εγώ και με τη ρύθμιση από το bios το πρόβλημα λύθηκε
vask Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 τι λειτουργικό και ποια έκδοση έχεις? Τα xp θέλουν sp1 ή sp2 (δεν είμαι σίγουρος τώρα...) για να δουλέψει το usb 2.0 ή έστω τους drivers που σου δίνει to motherboard για τους usb controllers.
chpetros Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Με τα XP sp1 εγκαθίστανται και οι drivers για usb 2.0
perikles Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Εχω XP PRO με SP2. Η ερώτηση είναι ποιά η διαφορά (αν υπάρχει) μεταξύ USB 2.0 και HI SPEED USB 2.0. Ξέρει κανείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.