dre@mch@ser Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Αγαπητό forum. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω έχει να κάνει με το MS Outlook του MS Office 2000 Pro. Το τελευταίο mail που έλαβα μού ήρθε σε γλώσσα μηχανής (αντί αγγλικών όπως θα έπρεπε) ζητώντας μου να κάνω εγκατάσταση της τούρκικης γλώσσας. Το mail αυτό ξέρω πως σίγουρα δεν περιέχει ιο. Δοκίμασα από το CD του Office να κάνω εγκατάσταση της γλώσσας αυτής, ωστόσο κάτι δεν πήγε καλά και έκλεισα το MS Office. Εκ τότε δεν έχει ανοίξει ξανά το MS Office. Εκτίμησή μου είναι πως το πρόβλημα προήθλε από το pst καθαυτό αρχείο του MS Office που ξεπέρασε τα 2 GB σε μέγεθος και απ' όσο γνωρίζω, το Office δε μπορεί να διαχειριστεί pst αρχεία μεγαλύτερα από 2 Gb. Δοκίμασα να τη μεταφορά του αρχείου pst σε άλλο PC με την ίδια έκδοση του MS Office χωρίς αποτέλεσμα. - Η ερώτησή μου προς το forum είναι πως μπορώ να κάνω ανάκτηση των δεδομένων που είχα στο MS Outlook, δεδομένου ότι δε μου ανοίγει καθόλου το πρόγραμμα. - Έχει δουλέψει κανένας το πρόγραμμα Office Recovery? Παρακαλώ, όποιος μπορεί να βοηθήσει, να επικοινωνήσει μαζί μου στο [email protected] Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
polaki Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 υπαρχει επιλογη για FIX του PST. Ουσιαστικα αυτο που κανει ειναι "ξεμπλοκάρει" προσωρινα το pst ωστε να ανοιξει, να σβησεις ότι δεν χρειαζεσαι, να κανεις και ενα compact να συμπιέσει τους φακέλους και να εισαι οκ. To αρχειο που βρισκεις ειναι το Scanpst.exe. Αν θυμαμαι καλά βρισκεται ΚΑΠΟΥ εδω.. Program Files\Common Files\System\MAPI Βεβαια κανε ενα search να το βρεις αμέσως!! Επισης υπαρχει και στο CD του Office, και εγκαθιστάται αυτόματα. Καντο αυτο και πες μου αν δουλεψε.....
polaki Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Eπισης αν θυμαμαι καλα (παει καιρός) σε ρωταει αν χρησιμοποιεις Internet Mail η Corporate-Workgroup... To δευτερο ειναι αν υπαρχει Exchange Server που παιρνεις τα email σου. Αν απλα ειναι απο εναν ISP πχ Forthnet κλπ, τότε εισαι στην πρώτη κατηγορία του Internet Mail...
dre@mch@ser Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Οφείλω να ευχαριστήσω το φίλο Polaki για την άμεση απόκριση του στο πρόβλημά μου. Δυστυχώς δε δούλεψε, μου βγάζει κάποιο μήνυμα σφάλματος και σταματά τη διαδικασία πριν φτάσει στο fix... Μήπως κάτι εναλλακτικό? Δοκίμασα να εγκαταστήσω το Mozilla Thunderbird και να κάνω import από το outlook αλλά και δε βρίσκει καν το outlook.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.