trospe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπέρα σε όλους.. Πριν από λίγα λεπτά, φόρτωσα το @bios και είπα να κάνω on-line update την GA-K8NXP-9 της Gigabyte. Tελειώνει το update όλα καλά. Με το που κάνω reboot,βάζω default ρυθμίσεις,..(!!) Αρχίζει και σφυράει σαν να υπάρχει πρόβλημα μνήμης!! Μετά από λίγο συνεχίζει! Λέω οκ,θα έγινε το update. Κοιτάω το revision,το ίδιο! F4. Kατεβάζω σε floppy το F8 και το F9 και συνεχίζω τα update με dual flash bios utility μέσα από τα bios. Τα ίδια! Δοκιμάζω copy backup bios to Main...τίποτα. Εχω αρχίσει να ξεφεύγω!! Συνηδειτοποιώ ότι μπαίνει μόνο με backup bios! Οταν έβαλα κατευθείαν πρώτη επιλογή boot το backup bios,τότε ηρέμησαν τα αφτιά μου. Ξαναμπαίνω για update on-line.. reboot..και τα σφύριγματα με διακοπές είναι μόνιμα! Στη συνέχεια ανοίγω το κουτί,βγάζω μπαταρία,βγ'αζω και τη ram και συνεχίζει να σφυράει!! Η απογοήτευση στο maximum Αυτό που μου έκανε εντύπωση,είναι ότι στο site της Gigabyte,έγραφε πως τα update αυτά (F8,F9) για την συγκεκριμένη mobo, ήτανε για update cpu microcode και update cpu code αντίστοιχα. Εφ'οσον έβγαλα και μπαταρία και μνήμη και συνέχισαν τα σφυρίγματα..λέτε να δημιουργήθηκε πρόβλημα συμβατότητας με το cpu?? Συνήθως όταν γίνεται update,η συμβατότητα με παλιότερες συσκευές,μένει. Η motherboard υποστηρίζει 3000+ πυρήνες. Δεν ξέρω...έχω βγάλει μπαταρία και καλώδιο ρεύματος..αλλά ακόμα και να πάρει μπροστά τα σφυρίγματα είναι ανεξήγητα... Μotherboard GA-k8nxp-9,RAM CMX512 PRO corsair, CPU AMD 64bit 3200 (Venice) Κάποιος πιο ειδήμων και πιο ψύχραιμος κάτι να προτείνει?? Σας ευχαριστώ
trospe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 To PC δουλεύει,τέλεια.. Tώρα που το ξανάδεσα..Μain bios F9 Revision. Έπρεπε να πάει η ψυχή μου στην κούλουρη,να σπάσει το στομάχι μου και μετά να είναι όλα τζιτζί. Τουλάχιστον αν βρεθεί κάποιος σε παρόμοια θέση,ελπίζω να διαβάσει το post αυτό. Ariba moutsatsos!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.