tsouk1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Χαιρετώ το forum 'Eχω ένα πολύ κουλό πρόβλημα!!! Το Background μου είναι μια φωτογραφία κ θέλω οι συντομεύσεις που υπάρχουν στο desktop μου να έχουν ως φόντο την φωτογραφία που έχω επιλέξει ως background και όχι ένα χρώμα όπως εχει τωρα ασπρο.Εννοω οτι όλο μου το desktop έχει τη φωτογραφία και οι συντομεύσεις το δικο τους χρώμα ώς background.Δλδ θέλω να ενσωματοθούν τα εικονίδια με το background. Δε ξέρω αν έγινα αντιληπτό το τι εωωοώ το ελπίζω όμως.Έχω δοκιμάσει πολλους τρόπους αλλα λύση ακομα δε βρήκα.Ελπίζω σε βοηθειά σας γιατι μου τη σπάει να είναι έτσι το Desktop. THNX για τη ανοχή σας.
ntg_net Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Πατας δεξι κλικ στο εικονιδιο Υπολογιστης μου->Ιδιοτητες->Για Προχωριμενους ->Ρυθμισεις Επιδοσεις -> scroll την μπαρα -> το τελευταιο. http://www.insomnia.gr/vb3/attachment.php?attachmentid=2483&stc=1 a.JPG http://www.insomnia.gr/vb3/attachment.php?attachmentid=2484&stc=1 b.JPG
tsouk1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Μπα δεν είναι αυτη η λύση τα δοκιμασα όλα τα εκανα τικ ολα τπτ κανενα τικαρισμενο παλι τπτ.έχω απελπιστεί.ευχαριστω πάντως για τη προσπάθεια αν υπάρχει κ τπτ αλλο πέστε το ρε παιδιά ευχαριστώ κ πάλι.
ntg_net Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Μηπως εχεις ενεργοποιημενο το active desktop ? ή μηπως εχεις web για backround ?
mandal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 kane de3i klik opoudhpote sthn epifaneia ergasias, arange icons by > proteleutaia epilogh pou leei "lock the web items on desktop".
tsouk1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Μπα ούτε κάτι απο αυτά πιάνει.Αυτόπου παρατηρησα πηγαίνοντας να αλλάξω την επιλογή desktop που πρότινες πιο πάνω είναι ότι είναι μονίμος στο desktop και ας την αλλάζω επανέρχεται απο μόνη της.απελπισία θα καταφύγω στη λύση του φορμάτ(χεχεχεχεχεχεχε πλάκα κάνω).ευχαριστώ κ πάλι κ αω έχεται καμια ιδεα ρίχτε τη.
naturas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 An katalaba kala to problhma, kaneis deksi klik sto my computer, meta idiothtes,meta gia proxorhmenous pou leei, meta patas tis rithmiseis sto plaisio epidoseis kai sta efe probolhs tikareis to teleyteo diladi "xrhsh skiwn gia etiketes eikonidiwn sthn epifaneia ergasias" Sorry alla exw ellhnika windows alla ok elpizw na to breis
alexisgt Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 φίλε προσπάθησε να κάνεις το εξής: κάνε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας-->properties και διάλεξε την καρτέλα "themes". Λογικά -αν έχεις ως theme αυτο των xp και οχι κάποιο άλλο..- θα έχει ως επιλογή το "Windows XP (modified)"... Εσύ διάλεξε το "windows XP" -σκέτο- Ελπίζω να βοήθησα...
anthony_crete Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Μηπως εχεις ενεργοποιημενο το active desktop ?ή μηπως εχεις web για backround ? re guyz k gw exw to idio prob.. eixa valei kapote web gia backround k tora t evgala!.... apo pou apenergopoioun to active desktop!????? a,kai kati allo!! pigenete idiotites->emfanisi->gia proxorimenous->antikeimeno epifaneia ergasias kai dialegeis to xroma pou mpainei pisw apo tis "etiketes" twn arxeiwn sou stin epifaneia ergaseias!! alla dn exei diafanes!!!:-P:-P mipws mporoume na valoume kati san "keno" xroma sta prosarmosmena xrwmata?!?!?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.