Προς το περιεχόμενο

MP3 players

melodicnemo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι με απωθεί στα iPod.. Είναι ότι μας έχουν παλαβώσει με αυτά (αποκαλούνται οι HΠΑ ως «iPod έθνος»), είναι ότι δεν συμπαθώ την Apple... δε ξέρω..

Νομίζω επίσης ότι σε δεσμεύει να χρησιμοποιείς το iTunes για την επικοινωνία του με το PC. Ας μας πει κάποιος που ξέρει γιατί αυτό είναι πολύ δεσμευτικό...

Πάντως το μοντέλο που λέτε με 30GB για λιγότερο από 300Ε μάλλον είναι σε καλή τιμή!

Πολύ καλό μου φαίνεται το iAudio X5 σχεδόν 400Ε.

Τα σημαντικά για μένα είναι πολύ καλή ποιότητα ήχου, να έχει ραδιόφωνο, USB Host--πολύ ενδιαφέρουσα λειτουργία-- (το X5 μπορεί να δεχθεί τις φωτογραφίες σας ως USB Host, ώστε να απελευθερώσετε χώρο στις κάρτες μνήμης της μηχανής σας), ηχογράφηση.

Δεν με ενδιαφέρουν να δειχνει φωτό και βίντεο.

Ένα αρνητικό είναι ότι έχει joystick το οποίο αν κρίνω από τα κινητά μάλλον θα κρατήσει 1-2 χρόνια. Αν αρχίσει να μην υπακούει μετά θα είναι για πέταμα το μηχανάκι. Το άλλο που δεν μου αρέσει είναι η custom μπαταρία λιθίου. Αν σου αδειάσει, ξέμεινες. Είναι ακριβή για να αντικατασταθεί. Το καλύτερο είναι να παίρνει κλασσικές μπαταρίες ΑΑ επαναφορτιζόμενες.

Το πρόβλημα είναι πάντως να βρώ κάποιο PLAYER που να συνδιάζει όλα τα παραπάνω... Μάλλον δεν υπάρχει.

Βέβαια το πιο καλό είναι ένα MP3 PLAYER που να παίρνει κάρτες μνήμης... Οπότε μικρο μεγεθος και κατανάλωση μπαταρίας, επεκτασιμο... Ξερετε κανένα;;;

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν για όσους δε έχουν δει το Ipod 5G video να μια φωτογραφία τραβηγμένη από την ψηφιακή μου.

http://img377.imageshack.us/img377/6352/dsc003790qa.jpg

Και για όσους θέλουν να πάρουν μια μικρή ιδέα για το πως παίζει video πάρτε και ένα videaki που τράβηξα επίσης με την ψηφιακή μου την ώρα που έπαιζε ένα μουσικό videoclip.

http://rapidshare.de/files/9228173/MOV00383.MPG.html

Δημοσ.

Telika agorasa ena montelo ths ODYS 115 Euro 1GB xoritikothta apo ta RadioShack.

Exei eggrafh kai apo radiofono. Leitourgei xoris mpataria an to syndeseis sthn USB.

Yparxei periptosh na fortizei kai mia epanafortizomenh AAA apo thn USB kserei kaneis?

Δημοσ.

ta iPod file The Crow bghkane gia na ginoun moda kai gia na apokthsoun fanatikous opadous. egines fanatikos opados, ok alla giati prospa8eis na to epiballeis kai san moda?!?

joking e

..xwris plaka twra, egw de 8a to epairna!

Δημοσ.

Archos gmini 402.

Paizei ta eksis:

music

movies

photos

microphone

radiofwno

exei ena swro accessories, megalo battery life, ta xrisimopoieis me to windows explorer kai aplws petas pragmata mesa kai einai 20GB (to mono isws arnitiko).

I teleutaia ekdosi malista exei kai camcorder panw.

http://www.archos.com

Ta ipod pote mou den ta goustara giati se anagkazoun na xrisimopoieis to itunes kai den boreis na ta xrisimopoieiseis san kanonika hdd ektos ki an kaneis patentes. Giati na eksartiesai apo tetoia pragmata kai na sou kathorizoun alloi pws tha doulepseis me kati?

Δημοσ.

Den iparxei sta magazia stin Ellada ap'oso kserw.

To agorazeis apo to net.

Kane ena search sto google kai tha sou vgalei ena swro sites pou stelnoun kai ellada kai to dinoun se kali timi.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους και χρόνια πολλά

Πρόσφατα ένας φίλος μου την πάτησε με μια εταιρία-απατεώνας που κατασκευάζει και εμπορεύεται MP3 players γι' αυτό θεώρησα σωστό να σας ενημερώσω. Η εταιρία λέγεται ComparkUK με έδρα το Η.Β. Τις προάλλες παράγγειλε 1 mp3 player και του στείλαν 1 άσχετο μοντέλο (με τη μισή μνήμη), χρεώνοντάς τον τα ίδια χρήματα. Όταν προσπάθησε να πάρει τα χρήματά του πίσω αφού το έστειλε και αφού συμφώνησε μαζί τους τα σχετικά, δεν του τα δώσανε. Ατυχία; Δεν γνωρίζω, πάντως αν δεν έχετε όρεξη για τρεξίματα καλύτερα να αποφύγετε να κάνετε αγορές απ' την συγκεκριμένη εταιρία.

Ευχαριστώ και καλή πρωτοχρονιά

Δημοσ.

Γειά χαρα!

Ερώτηση προς τους ειδικούς! Ψάχνω mp3 player με τα εξης χαρακτηριστικά: Μνήμη 512 εως 1gb το πολύ. Μικρούλι για να χωράει σε τσέπη. Να έχει ράδιο. Να έχει ΚΑΛΟ ήχο και γιατί όχι και κάποιο ψιλοequalizer.

Για αυτονομία δε ρωτάω γιατί νομίζω αυτό λίγο πολύ είναι υποκειμενικό απο χρήση και τις δυνατότητες.

Δε με ενδιαφέρει να δείχνει photos και video, να έχει εγγραφή φωνής και διάφορα περιττά για μένα όπως line-in, απευθείας encoding σε mp3, ξυπνητήρια και λοιπά.

Ελπίζω να μην κούρασα...

Ευχαριστώ! :)

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά! Θέλω τη βοηθεια σας! Μου φέρανε για τις γιορτές ένα νέο mp3 της samsung: SAMSUNG YP-U1X (512MB). Σκέφτομαι αν αξίζει να το αλλάξω με κάποιο άλλο mp3 ή να το κρατήσω. Η τιμή του είναι γύρω στα 90 ευρώ. Ειμαι διατεθειμένος να φθάσω μέχρι τα 130 ευρώ αλλά όχι παραπάνω. Οποιος μπορεί να πει μια γνώμη...Thanks

Δημοσ.

H10-20GB-red-angle.jpg

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ MP3 ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΑ 20GB. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΗΧΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ Η10 ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΟ IPOD ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ.

Δημοσ.
H10-20GB-red-angle.jpg

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ MP3 ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΑ 20GB. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΗΧΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ Η10 ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΟ IPOD ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ.

Συμφωνώ απόλυτα ,έχω πάρει το ίδιο στα 6 GB, και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...